Netspeed'e yeni geçtim arkadaşlar sizde indirim kazanmak istiyorsanız; bu kodu kullanabilirsiniz. Davet kodu: RZY0ZF |
[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (584. sayfa)
-
-
Netgsm ile iletişim kuramadım. Geçilir mi ?
-
-
Arkadaşlar ben netspeed e geçtim 1saat içinde açıldı valla referans kodu isteyen olursa paylaşıyorum hem size hem bana 12 ay 30 TL indirim oluyor Referans kodu ; C47VZF
-
Abonelik Başlangıcı : Şubat 2019
Abonelik Bölgesi : Zonguldak
Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps
Referans numarası : WGCYWU
- Uzun süredir kullanıyorum.Bugüne kadar 87 arkadaş referans kodumu kullanarak üye oldu. Çok aksi bir durum olmadıkça abonelik sonlandırmam. 5 senedir hiçbir sorun yaşamadım.
- Fatura çıktığı gün hemen ödenir.
- Kampanyanın başarılı olabilmesi için hem davet edenin hem de davet edilenin faturasını düzenli ödemesi gerekmektedir.
Netspeed’e arkadaşlarını davet et! aktif hizmet almaya başlayan her abonelik için
hem sen, hem arkadaşın 12 adet fatura dönemi boyunca 30TL indirim hakkı kazanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak6721 -- 13 Aralık 2024; 9:50:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bugün comnetten geçtim. 90 gün ve boş port problemlerini birlikte yaşayanlardanım. Geçiş için önce turknet ve türk telekom ile görüştüm fakat ikisi de bana bu 90 gün sınır mevzusunda yapıcı bir çözüm bulamadı ve aynı zamanda boşta port olmadığı için internet servisi sağlayamayacağını söylediler. Hemen umudumu yitirmeyeyim başka firmaları da arayayım dedim ve netspeed ile görüşme sağladım. Bana hiçbir problem çıkarmadan kaydımı aldılar ve e-devletten işlemlerimi tamamlamam için yardımcı oldular, şimdi ise sesli teyit onayı için aramalarını bekliyorum. Bana akşama kadar sesli teyit için geri dönüş sağlanır ve onayınızın ardından 48 saat içinde bağlantınız aktif olur dediler. Benim gibi 90 gün sınırı ve boş port problemini birlikte yaşayan arkadaşlara yol gösterebilmesi adına gelişmeleri bu başlık altında yazacağım.
Edit: yazımdan 5 dk sonra arayıp onay teyidi de aldılar, comnet hızlıca onay verirse en geç 48 saat içinde internetime kavuşacağımı söylediler.
edit2: onaydan 15 dk sonra internetim geldi. istanbul/üsküdar lokasyonundan 5ms ping 123mbit download 50mbit upload 1 jitter değerlerini alıyorum, tabi ilerisi ne getirir bilinmez. bekleyip göreceğiz. fiyat bilgisi için ben 100mbit paket aldım. ilk 3 ay modem ücreti dahil 320 lira sonrasında ise 470 lira. Eğer isterseniz 12 ay peşin ödemeye 390₺ ye sabitlersiniz yani yıllık 4680₺ ye gelmiş olur, ben uzun vadeli denemeden toplu ödemek istemedim şahsen o yüzden ay ay ödeyerek devam edeceğim şimdilik.
edit3: henüz kod paylaşmak için çok erken olduğunun farkındayım, fakat benim gibi 90 gün sınırının altında kalan ve boş portu olmayan arkadaşlar için şu an tek çözüm netspeed gibi, diğer operatörler geçişe izin vermiyorlar. eğer geçmeye niyetiniz varsa ve 12 ay boyunca 30ar lira indirim kazanmak isterseniz kodum;
9RDW59
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adammısınolum -- 13 Aralık 2024; 1:25:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Netspeed Arkadaşını getir Kampanya kodu:
MJTQUP
12 AY boyunca daha az fatura ödeyin.
MJTQUP davet kodunu başvuru esnasında müşteri hizmetleri ile paylaşın
12 ay boyunca her ay faturanıza 30TL indirim uygulansın.
Bir Yıllık toplam indiriminiz 360TL olsun.
-
-
-
Geçilir hocam. Mayıs 2022'den beri Netspeedçiyim. Kullanıcı adımı davet olarak kullanabilirsin:
EYBHPT
Telefonla başvururanlara şöyle kodlayayım (Allah başka dert vermesin:)
Edirne - Yalova - Bursa - Hatay - Paris - Tekirdağ
TT altyapın neyse onu alıyorsun. Müşteri Hizmetleri ilgili. Hız veya ping sorunu yaşamadım. Sadece IP çok sık değişmiyor. Bana göre avantajı kupon. Bugüne kadar 479 kez indirim olmuş. Fatura 1 seneden fazla 0 TL geldi, şimdi yavaştan artmış. Ben de buraya dadandım yine.
-
Abonelik Başlangıcı : 08.01.2022
Abonelik Bölgesi : Mustafakemalpaşa - Bursa
Kullandığım Tarife : ULTIMATE KAMPANYASI > 100 Mbps VDSL
%100 garantili Netspeed davet kodu...
Fatura basıldığı gün öderim,Abonelik başlangıcından bu yana ödenmemiş yada geç ödenmiş faturam yoktur.
DAVET KODU : GGL9X7
-
Abonelik Başlangıcı : MAYIS 2020
Abonelik Bölgesi : İstanbul
Kullanılan Tarife : ULTIMATE Q2
Referans numarası : SKQ6U3
Uzun süredir kullanıyorum.
Fatura ödemesi sorunsuzdur.
(İndirim kazanmanın tek şartı son ödeme günü geçmeden faturayı ödemek)
Sizin ve benim 12 ay boyunca 30 TL' ve toplamda 360 TL indirim kazanabilmemiz için referansımı kullanan olursa çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2024-2025 Güncel Referans kodu
Arkadaşlar 1 yıldır netspeed kullanıyorum 9 referansım var. Sizde güvenirlikle kullanabilirsiniz.Faturalarım otomatik ödemede. 100 mbit paketini kullanıyorum 95 mbit indirme 20 mbit yükleme hızı alıyorum. Fiyatına ve kalitesine göre oldukça iyi bir şirket. Netspeed'ten memnunum.
Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca aylık 30 TL toplamda ise 360TL referans indirimi kazanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4kanw -- 13 Aralık 2024; 12:22:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Abonelik Tarihi : 2019 Mayıs
Davet Kodu : 1 3 8 B 0 S (B' den sonraki sıfır)
Kod aktiftir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca aylık 30 TL toplamda ise 360TL referans indirimi kazanabilirsiniz.
*İndirimlerden sorunsuz yararlanacağınıza söz veriyorum, bugüne kadar birçok arkadaş referansımı kullandı sorun yaşayan olmadı.
**İndirimden yararlanmak için faturaların zamanında ödemesi gerekli, aksi halde indirim iptal oluyor. Otomatik ödeme talimatı verecekseniz bazı bankalarda ödeme geç yansıyor ve referanstan yararlanamıyorsunuz.
Detaylı bilgi almak ve sorun yaşamamak için site içi mesaj yada mail atabilirsiniz.
Mail: netspeedkodu@gmail.com
İletişim için tıklayınız; TELEGRAM , WHATSAPP
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kullanılan Tarife : Ultimate 100mbps
Fatura için otomatik ödeme talimatım var. Sizde bu kod ile kayıt olursanız ve faturalarınızı düzenli öderseniz 12 ay boyunca her ay 30 TL indirim kazanıyorsunuz. Geçmek isteyenlere tavsiye ederim. Aynı bölgede aynı hat ile turknet ve gıbırnet sıkıntılarım oldu. Ama netspeed harika modem 1 hafta hiç kapatmıyorum kopma yok. Üstelik müşteri hizmetleri çok başarılı. Gece bile sorun çözülmesi mükemmel. O yüzden değiştirmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Referans kodum aşağıdadır. Sizde referansım ile üye olur ve faturanızı düzenli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Abonelik Başlangıcım : 16 Mart 2018
Abonelik Bölgem : Tuzla / İstanbul
Kullandığım Tarife : Net FAST Kampanyası
Referans Numaram : 8KQFCW
Faturam çıktığı gün ödenir.
Neredeyse 7 yıldır aktif olarak kullandığım aboneliğimdir.
İndirimlerin geçerli olabilmesi için hem benim hem de sizin faturayı son ödeme tarihini geçirmeden ödemeniz gerekmektedir. Bir heyecanla davet kodu üzerinden abone olunuyor ama gözlemlediğim kadarıyla kodu alıp faturalarını geç ödeyip indirimleri kaçıran arkadaşlar oluyor. Bu durumda bu kampanya hiç bir işe yaramıyor. Buna dikkat ederseniz hem siz hem de ben ayda 30 TL yılda ise 360 TL indirim hakkına sahip olacağız.
Çok eski aboneyim ve verdikleri hizmetten memnunum aboneliğimi iptal ettirme gibi bir durum söz konusu değildir.
Sormak istediğiniz bir konu olursa özel mesaj göndererek bana ulaşabilirsiniz.
-
Abonelik Başlangıcı : Şubat 2019
Abonelik Bölgesi : BURSA
Referans numarası : GKRO7D
Fatura ödemelerim sorunsuzdur.
-
Abonelik Başlangıcı : Şubat 2020
Referans numarası : 1 Q U M 4 6
- Uzun süredir kullanıyorum.Bugüne kadar 125 arkadaş referans kodumu kullanarak üye oldu.
- Fatura çıktığı gün hemen ödenir.
- Kampanyanın başarılı olabilmesi için hem davet edenin hem de davet edilenin faturasını düzenli ödemesi gerekmektedir.
Netspeed’e arkadaşlarını davet et! aktif hizmet almaya başlayan her abonelik için hem sen, hem arkadaşın 12 adet fatura dönemi boyunca 30TL indirim hakkı kazanın.
-
Netspeed 200 Mbps tarifesini kullanıyorum otomatik ödeme talimatım var 12 ay boyunca 30 ₺ indirim kazanmak için RXG5VV kodunu kullanabilirsiniz.
Kod aktiftir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca aylık 30 TL toplamda ise 360TL referans indirimi kazanabilirsiniz.
*İndirimlerden sorunsuz yararlanacağınıza söz veriyorum, bugüne kadar birçok arkadaş referansımı kullandı sorun yaşayan olmadı.
RXG5VV ( RİZE , X , GİRESUN , 5 , VAN , VAN )
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X