Merhaba arkadaşlar. Netspeed ADSL kullanıcısıyım. 24 Şubat'ta 75 Mbps VDSL pakete geçeceğim. Fakat Netspeed'in ayda 1 kere paket değiştirmeye izin vermesi benim canımı sıktı. 22 Ocak'ta sırf VDSL altyapı sistemde görünüyor diye 35 Mbps VDSL'e geçmek istedim. Fakat modem DSL sinyali almayınca arıza kaydı oluşturdum ve VDSL altyapının henüz aktif olmadığını öğrendim. O yüzden de 24 Ocak'ta tekrar 16 Mbps ADSL pakete geçtim. Fakat sırf ayda 1 kere paket değiştirme hakkı yüzünden 24 Şubat'tan önce VDSL'e geçemiyorum. Üstelik şu anda VDSL altyapı da aktif durumda. Benim bir tanıdığım TurkNet kullanıyor. Onun söylediğine göre TurkNet'te ayda 5 paket değiştirme hakkı varmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Onlarda da VDSL altyapı aktif oldu ve dün VDSL'e geçiş talebi oluşturdular. Bugün ise VDSL aktif olmuş ve sadece 802.11n destekli bir modem kullanmalarına rağmen Wi-Fi üzerinden 40 Mbps hız almışlar. Altyapıları sorgulamada 82 Mbps destekli çıkıyordu bu arada. Ayrıca TurkNet'te IPv6 desteği var fakat Netspeed'de yok. Ek olarak TurkNet'te statik IP 12 TL iken Netspeed'de 15 TL. Ben statik IP kullanıyorum ve ayda ek 15 TL veriyorum. Faturam bu ay 91 TL (76 TL ADSL paket + 15 TL statik IP) geldi. Sizce Netspeed'den TurkNet'e geçmeli miyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf6554 -- 16 Şubat 2022; 14:55:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim