Şimdi Ara

Netspeed internetten bağlanmamış internetin faturası !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık iki hafta önce taahhütsüz internet sağladığını belirten netspeed isimli internet sağlayıcısını telefonla arayarak, evim için dört yâda beş ay civarı kullanmak üzere taahhütsüz internet bağlatmak istediğimi söyledim. Devlet memuru olduğumu ve tayin beklediğimi, bu yüzden de her an tayinimin çıkabileceğini ve istediğim zaman kullanım ücretini ödeyip sonrada kapatılmaya müsait olması gerektiğini söyledim.

Daha önceden Türk Telekom’u Tüketici Hakem Kuruluna şikâyet ettiğim için Türk Telekom dan bağlantı sağlamak istemiyordum ayrıca da bu firmanın Türk Telekom altyapısını kullandığından haberim yoktu. Cep telefonuma gelen mesajda;

“ Ankastreye kadar bağlantıyı sağladık, sizi 2 gün içerisinde 08503338444 numaradan arayarak geriye kalan bağlantı işlemlerini tamamlamak için randevu alacağız. Bağlantıların gecikmemesi ve size bir an önce hizmet verebilmemiz için ulaşılabilir olmanız ve telefona cevap vermeniz bizim için çok kıymetlidi. B038  “ yazlı mesajı aldıktan sonra ankastreye kutusunda Türk Telekom logosunu görünce tekrar arayarak interneti bağlatmaktan vazgeçtiğimi belirttim. Cep telefonuma tekrar mesaj atıp “255254… No'lu abonelik icin 8 Ağustos 2020 tarihli faturaniz 106,10TL, Son odeme tarihi 19 Ağustos 2020'dir. B038” yazınca deliye döndüm.

Benden bağlanmamış internetin faturasını istiyorlar ben bu parayı milyoner olsam da ödemem. Sözleşme yok, imza yok bunu benden tahsil edebilirler mi ? Bu Türk Telekom’u gerekirse mahkemeye vermeye bile hazırım. Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara minnettar kalırım. Bu parayı Türk Telekom’a ödeyeceğime çöpe atarım.

https://netspeed.com.tr/

(tel: +90 850 800 5800) arayarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.