< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Netspeed IPTV throttling (kısıtlama,sınırlama) sorunu için tavsiye istiyorum. (4. sayfa)
-
-
Comnet' te iptv ile ilgili genel olarak sıkıntı yaşamadım. Bazen yurtdışı çıkışlarında sıkıntı oluyor, uzun sürmüyor o da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Warp kurunca, Netflix dışında hiç birşey çalışmıyor. Amazon prime, iptv hepsi gidiyor. Nedeni nedir anlayan biri anlatabilir mi?
-
Netspeed kullanıyorum. IPTV kullanamaz oldum. Desteğe mesaj yazicam eğer engeli kaldirmazlarsa turknete gecicem başka çare yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netspeeden bu sebepten dolayı ayrılmıştım. Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde bizden yana bir sıkıntı yok engelleme yapmadık diye yalan söylüyorlardı bir de. Taşıdım geri dönmem
-
Hangi firmaya geçtiniz. Ben de geçiş yapicam
Önce comnet e geçtim sonra sebebini hatırlamadığım bir şekilde turk net'e geçtim Türknet te hiç sorun yaşamadım ip tv hakkında, kısıtlama internet yavaşlama falan da olmadı rahat izliyorum indirimli davetiye kodu ihtiyacınız olursa gönderebilirim
-
türknette kısıtlamaya başladı 1 haftadır başka iss bakıyorum bende
-
Herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Ping değeri iyi ve kısıtlama olmayan ISS arıyorum ben de.
-
@kontr21 Apex ve CSGO oynuyorum. Merkürnet kullanıyorum ve son zamanlarda performansı çok kötü :/
Özel mesaj atamadığım için buradan rahatsız ettim, kusura bakmayın.
-
-
Bu konuya tek çözüm, VPN iPTV Türkiye de yasak, eğer streaming yada medya şirketi tarafından verilmiyorsa hizmet.
-
Fixnet kullaniyorum. Ip tv de sorun yasamiyorum. Genel olarak sitelerin bir coguna erisim engeli de yok 😃
20 TL'ye kodunu veren; yanıltıcı reklam yapan hesaplardan uzak durun.
20 TL için ne hale düşüyor bazıları; pes diyorum.
Hizmet numarası var mı? İptal formu var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X