Şimdi Ara

NETSTAT Komutu ile Karşıdaki Bilgisayarın IP Adresini Öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sohbet odalarının olduğu bir internet sitesinde, grupta sohbet eden bir kişinin IP adresine ulaşmak istiyorum. Bunun için Komut İstemcisi'nde "netstat -n" komutunu kullandım. Foreign Address kısmında çok sayıda IP adresinin çıkacağını tahmin ediyordum çünkü grup sohbetinde birçok kullanıcı var.

Şimdi elimde 30'a yakın IP adresi var. Araştırdığım kişi Fransa'da yaşıyor ve ben bu 30 IP adresinin internette tek tek adres sorgulamasını yapsam Fransa'da kayıtlı IP adresini bulmam mümkün mü? (VPN kullanma ihtimalini gözardı edin.) Ya da "Hiç boşuna uğraşma, birebir sohbet etmediğin bir kişinin bu yöntemle IP'sini bulman imkansız." mı dersiniz?

Detay:
    -Bahsi geçen sohbet odasında belli sayıda mesaj tutulmakta, diğer mesajlar kendiliğinden silinmektedir.
    -Bulduğum IP adreslerinden bir kısmını aynı "netstat -n" komutunu rastgele bir internet sitesi açıp CMD'ye yazdığımda da alıyorum.

• Merhaba

Bulamazsın o yöntemle, herkes siteye bağlı sende de sadece site ip si çıkar.

Güle Güle..
  • Selamlar,

Bir web sitesi veya uygulama aracılıgıyla konustunuz için netstat komutu ile web sitesinin bağlantı bilglerini görebilirsiniz.Bulduğunu varsayıyorum ne yapabilirsin ki özellikle ev kullanıcısı ise ve statik bir ip adresi kullanmıyor ise hadi statik ip adresi kullandığını varsayıyorum ve ip adresini buldunuz???

Zaman en kıymetli varlığınız arkadaşlar çarçur etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhuraltan -- 13 Haziran 2019; 11:20:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunun ıp adresini bulma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.