Şimdi Ara

Netten Çekilen Oyunların Psp de çalıştırılması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Oyun İşini yapamadım. Oyun çektim rar lı olarak geldi. Rar ın içinde PSP_GAMES diye Bi Klasör Var. Onun İçinde USRDIR Ve SYSDIR Adlı iki Klasör var.Şimdi Benim Bu Oyunu Çalıştırabilmem için ne yapmam gerekli.

System Software Version 1.52 olarak gözüküyor.

Yardımlarınız İçin Teşekkürler.....

• usta önce verisyonun 1.50 indirmelisin, bunun nasılyapıldığı bütün psp forumlarında yazıyor, daha sonra devhook yada umd loader gibi bir programla iso oyunları oynayabilirsin, ama anladığım kadarıyla sen hiç araştırmadan buraya yazmışsın.
  • o rar dosyası zaten oyunun kendisi.. Ama önce 1.50 versiyona geçmen gerek..
  • peki bu oyunları yani kopya oyunları v2.0 da oynamayacakmıyız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bhazar

peki bu oyunları yani kopya oyunları v2.0 da oynamayacakmıyız?

2.0 ıcın cok az kopya oyun var ama 1.5 ıcı birsuru var
  • Beyler bu PSP nin kalitesi nasıl alayım mı? Değer mi para bayılamay oyunlar kalite mi?
  • ben acıkcası araba yarışlarını sevıyorum ve şuan 2 gb lık kartımın içi araba yarışlları ıle dolu Colin_Mcrae_Rally_2005 , nfs, Burnout.Legends. sirf bu oyunlar için kesınlıkle alınır ve oynanır mukemmel bır cıhaz ve oyunlar cıddı manada gırafıklerle dolu ...

tbi tavsiyem 1.5 versiyon olsun
  • birde bu demo umd nin kopya oyunlarla bi ilgiis var mı? ne işe yara bu demo umd ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinve -- 1 Ocak 2006 13:47:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOND

ben acıkcası araba yarışlarını sevıyorum ve şuan 2 gb lık kartımın içi araba yarışlları ıle dolu Colin_Mcrae_Rally_2005 , nfs, Burnout.Legends. sirf bu oyunlar için kesınlıkle alınır ve oynanır mukemmel bır cıhaz ve oyunlar cıddı manada gırafıklerle dolu ...

tbi tavsiyem 1.5 versiyon olsun

Kond bu bahsettiğin oyunları torrentten indirdim ama bir türlü açmayı başaramadım. Winrar da açarken hep crc hatası veriyor, bu işn bir tekniğimi var benmi beceriksizim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spex -- 12 Ocak 2006 15:46:44 >
  • ben dvd ler i satın aldım hepsi zipten cıkartılmış ve iso klasorlerı halınde dırek atıyorum ve calıştırıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.