Bildirim
NETTEN KREDİ KARTIYLA FATURA ÖDEME???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kartın ait olduğu bankanın internet sitesinden ödeyebilirsin (tabi bankanın avea ile anlaşması varsa) birde sanırım avea bayilerinden talimat formu doldurduktan sonra avea.com.tr den faturalarını ödeyebiliyorsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuGGy -- 27 Ekim 2008; 20:21:29 > -
Turkcellde ise en kolay yoldan online işlem merkezinde kart bilgilerinle cart diye ödeyebilirsin. -
Eğer İş Bankası Kredi Kartınız varsa İnternet Bankacılığına girerek Talimatlı ya da Talimatsız olarak Avea Faturanızı ödeyebilirsiniz. -
Finansbank'da da aynı hizmet söz konusu. -
vodafone da cep teliyle bile kartımla ödeme yapabiliyorum..
avea da böyle bir servis olmaması, internet sitesinde kartını talimat vermeden kullanamaman büyük dezavantaj -
Evet böyle saçmalık mı olur. Netten girdiğin zaman online işlemlere kart numrasını girip direk ödemen lazım. Zamanında telsim kullanırken vardı bu tür bir işlem. Avea da illa bayiden form dolduracakmısın. İşi zorlaştırmak. Ben finansbank kredi kartıma otomatik ödeme talimatı verdim hiç sorun olmuyor rtık faturalar. Köntörü de netten yukluyorum anında internet şubesinden. -
finansbanktan fatura ödemeleri sadece hesaptan yapılıyor. kredi kartıyla bankacılık işlemlerinden ödeme yapılmıyor.. -
avea bayisinden kredi kartınla ödemeyi yapabilirsiniz. geçen gün birisi yapıyordu, hatta nakit olmazmı dedi, olmaz dediler... -
avea online işlemlerden kredi kartıyla ödeyim diyorum ama saçma sapan bir siteleri var açmıyor sayfayı kapattıracam hattı telefonuda kırıp atasım var
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom sınırsız youtube internet yiyor
- hat resetleme nedir
- türk telekom fatura kesim tarihi değiştirme
- hat sahibi olmadan hattı üzerine alma
- türk telekom"dan bimcell"e numara taşıma
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- turkcell abone sayısı
- iphone servis yok hatası
- wifi araması nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X