Şimdi Ara

netten okey problemi ve web cam driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1. Mesele: Bizim komşu Gamyun.net ten okey oynuyordu. Kullanıcı adı var ve oynadıkça puan kazanıyor. Daha sonra bilgisayar göçtü format atıldı. nortun kurulmamış pc kasmasın daha önce kuruluydu. Xp sp2var. Şimdi oyuna girmeye çalışınca "bilgisayarınızda bir güvenlik uygulaması olmadığı için nikinizle giriş yapamıyorsunuz ve puan kazanamayacaksınız" gibi bir mesaj geliyor ekrana. Ona ne kardeşim benim pc nin güvenliğinden. Nereden anlıyor güvenlik programı olmadığını? MS antispyware var yetmez mi? Yoksa antivirüs yüklememizi mi istiyor?
    2. Mesele: Bir ITspeed 300s-b web cam geçti elimize ama buna ait bir dirver bulamadım. İnternetten çok aradım ama ITspeed e ait fazla birşey çıkmadı. GEri vermek istedik ama geri almamışlar. Şerefsiz kendi bilgisayarında çalıştırıp vermiş ama nasıl çalıştırdığını söylemiyor.
    Bu konularda bana yardımcı olursanız teşekkür ederim.

• Birinci sorunun eğer antivirüs programı istediyse antispyware olmaz yüklemen gerekiyor.Kaspersky öneririm.2.sorununa gelince email adresini yaz driver'ı göndereyim.
  • E- mail
    kuscuisa@yahoo.com
    Ama ben bu site niye güvenlik programı istiyor anlamadım. Yani benden ona bir virüs geçmesin diye kendimi korumamı mı istiyor? Hala bilen birilerinden cevap veya fikir bekliyorum .
    Nnevermind sana da teşekkür ediyorum eğer gönderebilirsen.
  • Gönderdim.
  • abi gönderdiğin dosya uymadı sanırım, olmadı. sen bu cam i mi kullnıyorsun yoksa netten bulup mu bana gönderdin? Aynısını ben de buldum .Aradan uzun zaman geçti ama bu arada uğraştım. Web cam in alındığı yere gittim biz açık mal satmayız kutudadır diyor dallama ama satan adam işten çıkmış yani ya bu malı geri alın diye bastıracağız ama elimizde aldığımıza dair kanıt yok. Onlarla muhattap olmadan elinde olan veya kolayca bulabilecek arkadaşlar zahmet olmazsa e-mail adresime veya başka birşekilde bana iletebilirlerse sevineceğim. yardımlarınızı bekliyorum.
  • Kardeş gamyun.net de ben de oynuyorum arasıra.Virüsle falan alakası yok olayın.Orada oynayabilmek için onlar sana ufak bir güvenlik programı yükletiyorlar.Neden olduğundan pek emin değilim.Ama zannedersem sitenin güvenliğini sağlamak ve istemedikleri üyeleri daha sağlam şekilde banlayabilmek için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.