Şimdi Ara

NETWORK DEN İNTERNET YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evde 2 makine var (2. makine benim) 1. makinede USB den internet var ve kullanıyor 2. makineyi CROS bağlantı yaptım (ethernet lerini birebir bağladım) birbirlerini görüyor lar erişim sağlıyor ama 2. makine internete giremiyor bütün yolları denedim güvenlik kapıları açık remoteadministrator den yönetebiliyorum dosya paylaşıyorum ama internete giremiyor lütfen çok acil yardım (kendi odamda girmek istiyorum internete)

• interneti paylaştır dememişin.
    usb nin bağlı olduğu bilgisayarda ağ bağlantılarıma gir ordan ağ bağlantılarını göster de orda usb den bağlı olana sağ tıkla özellikler de orda en son sekmede paylaştırma var onu etkinleştirip varsa alttaki bağlantı türünü de etherneti seçerek yapın zaten yoksa direk ethernete verecektir.Bu arada 2. checki işaretlemeyin hani ağımdaki kişiler bağlantımı devredışı bırakabilsin diye olan.
  • ThisisaNightmare hemen denedim ama malesef yine yok hala bağlantı açık 1. makinede iki bağlantı var (1. ağ bağlantısı ethernetten 2. USB den internet bağlantısı) ethernete kendim IP verdim (iki makineyede farklı) ama şimdi internete hala bağlanamıyorum
  • hmm paylaşımı açtığından emin misin usb aletinin üstünde işaret olcak eğer mümkünse port sorunun yoksa bana ip numaranı ve şifreni(radmin) özelden atıp ben bi bakayım.
  • ThisisaNightmare ye teşekkür ederim tamam dır internet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.