Şimdi Ara

network player'mı hd media player'mı android receiver'mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar çoğalan formatlar ve ihtiyaçlardan dolayı yeni bir cihaz alma gereksinimi duyuyorum ama o kadar araştırdığım halde sorularıma tam anlamıyla yeterli bir cevap bulamadığım için test edebilmiş arkadaşlardan yardım almaya çalışıyorum ,bildiğiniz gibi artık normal wav yerine her yerimiz mp3,flac ve ape gibi müzik formatlarıyla arşive yöneldiğimiz için tüm bu formatları destekleyen bir Pioneer N-30 Network player tarzı birşey mi alsam ki fiyatları ortalama 1000 lira civarı birşey yoksa hem bu ses formatlarını desteklerken hemde tüm görüntü formatlarını destekleyen bir hd media player'mı alsam bunlarda 200-300 tl civarı yada ATLANTA smart g4 tarzı hem hd receiver hem smart tv hem hd media player hem bu ses codeclerini okuyan birşey mi alsam bunlarda 300-500 tl. arası karar veremedim doğrusu.
    cihazdan beklentilerime gelince iyi bir müzik okuyucusuna sahip olup analog ses çıkışlarının olması dahili wi-fi olmasıda internet radyolarını dinleyebilmek için iyi bir özellik yani önceliğim stereo sesle müzik dinlemek ama sadece müzik dinlemek içinde 1000-dolar ve üstü bir parayı cd player'a bağlamak ta istemiyorum doğrusu ...

• Sıfır bulamazsınız, fakat eğer bulabilirseniz Dune Hd Base 3D yada Dune hdtv303d öneririm.

Kendim Dune Hd Base 3D kullanıyorum.Ayrıca Pioneer BDP 140 cfwli Bluray media player kullanıyorum.

Android tabanlı media playerlerde görüntü ve videolarda kırılmalar olduğunu duymuştum.Dune cihazlarda yazılım desteği çok iyidir.Popcorn kesinliklikle önermiyorum altyazı problemleri çok oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 28 Şubat 2015; 15:47:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.