Bildirim
Network playerda Spotify ve benzeri programlar ile kaliteli muzik dinleyebilmek icin? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba arkadaslar size bir sorum olucak.ipad almayi dusunuyorum.24 bit flac muziklerim var.bunlari ipada yukleyip airplay ile amfiden dinleyebilirmiyim.youtubede 24 bit muzikler var bunlari airplay ile amfiden 24 bit olarakmi dinliyorum yoksa palavrami
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
128 de olsa 320 de olsa sonuç olarak format mp3 'tür. Mp3 te kayıpsız bir format değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: enerji78
128 de olsa 320 de olsa sonuç olarak format mp3 'tür. Mp3 te kayıpsız bir format değildir.
Adı ni vorbis koy plak gibi çalar o 128 ler 320 ler
Yersen tabi
quote:
Orijinalden alıntı: eraycelik80
quote:
Orijinalden alıntı: enerji78
Adı ni vorbis koy plak gibi çalar o 128 ler 320 ler
Yersen tabi
Verdiginiz cevaplardan dolayi tesekkur ederim vaz gectim isime yaramayacak
Spotify eğer illaki dinlenicekse türkçe muzik aramayanlar için deezer'ı öneririm.benim tecrübeme göre spotfydan çok daha net temiz çalıyor.15-20kişiye önerdim herkez aynı fikirde.denemenizi tavsiye ederim.
Ayrıca inşallah memleketimizde dab radyo yayınları başlarda kaynak seçenekleeimiz çoğalır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X