arkadaslar cok aradımama bulaadım bisi. Xerox 6110n model bir laser aldım, ethernet cıkısııda var, dolayısı ile aga baglicam. ancak 10-20 metre kablo ile baglamak istemiyorum modeme, bunun yerine, ethernet girisine b aglayabilecegim bir ciha varmı? bir nevi kablosuz adaptör cinsi bisi olcak kablosuz bluetooth server yane ama ethernet ile baglencak printer a
Piyasada bir çok wirelles adaptörleri mevcut.direk ethernetten takabiliyosun .gerekli ayarları yaptığında kablodan farksızdır.
size yardımcı olim. Şu şekilde yapacaksınız erişim noktalayıcı/tekrarlayıcı/köprü özellikli bir accsess point alacaksınız. Ben Airties AP-301 i öneririm. Daha sonra ethernet kablosunun bir tarafını lazer yazıcınıza birinide ap(accsess point) e bağlıyaacaksınız. Ap nin ayarlarından köprü yü seçip kablosuz ağınıza dahil edeceksiniz. Aynı şekilde huba bir ap de alırsanız böylece ağınıza bağlı herkez köprü modunda çalışan lazer yazıcınızı görecek ve kullanabilecek. İyi günler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme