< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Neverfap (Bugünün Tarihi Kaydolsun) (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
En azından sigarayı bırakma sürecim tamamlanana kadar Ritalin kullanacam
Ritalin kullanırken sigarayı unutuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hapla sigara birakilmaz. Ben birakiyorum dedim ve biraktim. 10 yil oldu bir daha hic icmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 10 Şubat 2022; 19:18:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
İrade geliştirmenin yolu oruçtan geçer. Oruç vücudun dur diyebilme yeteneğini geliştirir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biyoyararlanım konusu var bir. Kimileri hayvansal proteinin bu konuda daha iyi olduğunu, kimileri ise fark olmadığını söylüyor. ben net bir şey söyleyemeyeceğim, kendim araştırmam gerek. ama bazı aminoasitlerin eksik olmasında sıkıntı yok. bitkisel besinler de kombine edildiği zaman hepsi yeterli miktarda alınabilir.
Testosteron konusuna çok hakim değilim açıkçası biraz altyapım olması gerek konuşmadan önce.
Ama kanser konusunda tartışmasız bitkisel ağırlıklı beslenme büyük bir avantaj sağlıyor. Ben de konusu açılmışken bahsedeyim dedim çünkü prostat kanserini bir süredir araştırıyorum, hayvansal ağırlıklı beslenme ciddi dezavantaj bu konuda. tabii isteyen orta yollu hareket edebilir ya da bu konuda risk alabilir herkes nasıl beslenmek istiyorsa o şekilde beslenmekte özgür. ben sadece bilgilendirme amacıyla yazdım. kimseyi eleştirmiyorum, zaten kendim de vegan beslenmeye geçemedim henüz tam olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 12 Şubat 2022; 15:39:9 >
-
Ben orta yollu hareket ediyorum şahsen, et fiyatları zaten malum fakat protein ihtiyacını biraz da spor yaptığımdan hindi, yumurta, bakliyat gibi yerlerden karşılıyorum. Lif tüketimim de fena olmadığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Testosteron konusunda şöyle bir farklılık deneyimim oldu, detaylı açıklamasına da bakacak olursanız; kırmızı ette diğer alternatiflere göre daha fazla kolesterol var ve bu testosteron üretimini ve libidoyu artırıyor. Bazı günler art arda tükettiğimde ertesi gün farkı hissedebiliyorum bile diyebilirim. Zaten fazlası da bol yeşillikle birlikte tüketilmez ise kabız yapabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nature vs. Nurture -- 13 Şubat 2022; 16:37:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X