Şimdi Ara

Nevermore Fan Club

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yeni dinlemeye başladıgım muhteşem grup bence en baba thrash metal gruplarından biri..sizlerin yorumları?Fan Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi river styx -- 8 Ağustos 2006; 20:27:49 >

• parçalarının yuzde doksandokuzu süpermi olur be kardesim

• Riff bakımından zengin gruptur,severiz dinleriz,özellikle I, Voyager'in ailecek hastasıyız,vokalistin sesine alışmak gerek,alıştıktan sonra daha güzel geliyor şarkılar......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 8 Ağustos 2006; 12:45:01 >
  • bisürü var şimdilik MY ACID WORDS yada NEXT IN LINE .............................yada..................
  • metal severler bu grubu dinlemelisinz...
  • neyse Allahtan şuraya gülşen topici açmadım maazallah herkez dolusurdu
  • sevmez olurmuyuz yaw sell my heart for stones
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOKER FAN CLUB // 216 KİŞİYİZ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ailecek dinleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossguur -- 11 Ağustos 2006; 13:09:29 >
  • Tek kelime Sentient 6 Son albüm gerçekten çok sağlam olmuş; ama Dead Heart in a Dead World bu albümün yeri ayrıdır kalbimde, beni Nevermore ile tanıştıran, kötü gün, iyi gün demeden her zaman yanımda olmuş ve rehabilite etmiş bir albümdür. Warren'in nasıl bir sesi vardır ya?Adamın sesinin dinlemekten asla sıkılmam bunalmam beni yormaz, üzmez
  • Bu mesaja alıntı yaparak imzanızda kullanabilirsiniz

Nevermore Fan Club
  • This Godless Endeavor albümleri son yıllarda çıkan en iyi albümlerden biridir. heavy metal klasikleri arasına girecek nitelikte bir albüm kesinlikle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.