Şimdi Ara

NEVERWINTER FPS SORUNU LUTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-GTX 970 ekran karti -4GB
    -8GB ram 2x4GB
    -AMD FX(tm)-8300 Eight-core Proccessor 3.30 GHz
    -windows 8 64

fps 19 20 arasinda oynuyor anlam veremiyorum neden kastigina . GTA 5 high ayarlarda 60 fps alabiliyorum 1920x1080 ama bu oyunda olmuyor delirme noktasindayim arkadaslarimla oyuna giremiyorum birisi lutfen yardim ss atabilirim isteyen olursa.

• Yaklaşık 1 yıldan fazla oynadığım bir oyundur kendileri. Dediğiniz sorunu aylarca bende yaşadım. Net ve makinam çok sağlam olmasına rağmen fps ve diğer grafiksel sorunlarla boğuştum ve sanırım oyucular tarafında hiçbirşey yapamazsınız. Bu tamamen server sorunu! Herifler daha fazla kazanmak için dandik server kullanıyorlar. Maalesef yapabileceğiniz birşey yok. Ya oyunu bırakacaksınız yada devam edip sinir katsayınızı yükselteceksinz.
  • Biraktim bile ...
  • İşlemci'den kaynaklanıyor olabilir yeni nesil i5 i7 işlemcilerden birine sahip olup yine bu fpsde oynayan var mı bi öğrenmek lazım bende 20fps civarlarındayım çünkü şehirde. Mmorpg oyunlar tamamen işlemciye bakar
  • craxla123 C kullanıcısına yanıt
    ekran kartı çalışmıyor başka cevabı olamaz
  • Ekran kartimin ayarlarinda mi bir sorun var dogru monte edilmedimi acaba oyle olsa gta yi nasil aciyor ... Tam bir yazilim sorunsali oyun
  • craxla123 C kullanıcısına yanıt
    bazı oyunları ekran kartı görmüyor kendin tanıtman gerek
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.