Şimdi Ara

Nevresim takımı 45,90 evim.net'te. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.702
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enqazaq

quote:

Orijinalden alıntı: mmedusa

tşk ederim yardımlarınız için :)

Ben iki defa kullandım, ikisinde de sorun yaşamadım
    kullanacaksan avantajixten git %3,5 karın olur
    http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/evim.net-kampanya-ve-avantajlari

siparişiniz ne kadar zamanda teslim oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enqazaq

quote:

tşk ederim yardımlarınız için :)

Ben iki defa kullandım, ikisinde de sorun yaşamadım
    kullanacaksan avantajixten git %3,5 karın olur
    http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/evim.net-kampanya-ve-avantajlari

siparişiniz ne kadar zamanda teslim oldu

siparişi verdikten iki gün sonra elimdeydi ürün (istanbuldayım)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadiryildiz84

bu tür siteler para işletmekten para kazanan 1 ay müşterisini oyalayıp sonra iade edip arada işlettigi yanına kar kalan tipler. evimister , bazaarland , evim net ve her gün bunun gibi bir sürü yenileri çıkıyor. bu sitelerden almayın madur olmak istemiyorsanız yok illaki şansımı bende deneyecem diyen varsa buyursun alışverişini yapsın bizim gibi başına bela alsın. hergün sinir harbi yaşıyoruz firmayla.

pek güvenilir tavsiye edeceğiniz site var mı?internetten cok ucuza satın alıyoruz sonuçta

Denizlili bir site var,www.tekstilpasajı.com Ürünler Denizliden tedarik ediliyor ve canlı destekle müşteri temsilcisi ile görüşebilirsiniz. Bence bir bakmanızda yarar var..

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadiryildiz84

bu tür siteler para işletmekten para kazanan 1 ay müşterisini oyalayıp sonra iade edip arada işlettigi yanına kar kalan tipler. evimister , bazaarland , evim net ve her gün bunun gibi bir sürü yenileri çıkıyor. bu sitelerden almayın madur olmak istemiyorsanız yok illaki şansımı bende deneyecem diyen varsa buyursun alışverişini yapsın bizim gibi başına bela alsın. hergün sinir harbi yaşıyoruz firmayla.

pek güvenilir tavsiye edeceğiniz site var mı?internetten cok ucuza satın alıyoruz sonuçta

Denizlili bir site var,www.tekstilpasajı.com Ürünler Denizliden tedarik ediliyor ve canlı destekle müşteri temsilcisi ile görüşebilirsiniz. Bence bir bakmanızda yarar var..

tşk ederim bakacvağım

• evim.net kesinlikle dolandırıcı sitesi alış veriş yapmayın
  • aslında bi gurup açılsa iyi olur evim.net mağdurları için.
    3 kuruş ucuz alacağım diye çektiğiniz çileye değmez, zaten ürünleri araştırırsanız muhtemelen başka yerlerde daha ucuzu çıkar.
    evimnet sitesi hakkında birçok şikayet okudum, kötü şeyler yazılır iyi şeyler yazılmaz sonuçta diye alışveriş yapmaya karar verdim. 8 parça ürün sipariş ettim. sadece 1i geldi, teslim tarihi 4gün demelerine rağmen 12 gündür gerisi yok. Müşteri temsilcileri maillerinize cevap vermiyor, 1 adet ürün bana haber, bilgi verilmeden stokta yok diye iade edilmiş bende gelecek diye bekliyorum. Diğer ürünler nerede dediğimde ise gene ürünlerden birini bulamadıklarını, firmadan cevap beklediklerini söylüyorlar. Cevap verin ona göre iptal değişim yapalım diyorum, gene cevap yok! Kimse tenezzül edip cevap vermiyor. Şaka gibi firma rahat :) yoksa iptal edelim diyorum gene cevap yok. ne isimsiz sitelerden bile alışveriş yaptım böylesi cevap vermeyen site en bombası çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: duygu.duygu

aslında bi gurup açılsa iyi olur evim.net mağdurları için.
    3 kuruş ucuz alacağım diye çektiğiniz çileye değmez, zaten ürünleri araştırırsanız muhtemelen başka yerlerde daha ucuzu çıkar.
    evimnet sitesi hakkında birçok şikayet okudum, kötü şeyler yazılır iyi şeyler yazılmaz sonuçta diye alışveriş yapmaya karar verdim. 8 parça ürün sipariş ettim. sadece 1i geldi, teslim tarihi 4gün demelerine rağmen 12 gündür gerisi yok. Müşteri temsilcileri maillerinize cevap vermiyor, 1 adet ürün bana haber, bilgi verilmeden stokta yok diye iade edilmiş bende gelecek diye bekliyorum. Diğer ürünler nerede dediğimde ise gene ürünlerden birini bulamadıklarını, firmadan cevap beklediklerini söylüyorlar. Cevap verin ona göre iptal değişim yapalım diyorum, gene cevap yok! Kimse tenezzül edip cevap vermiyor. Şaka gibi firma rahat :) yoksa iptal edelim diyorum gene cevap yok. ne isimsiz sitelerden bile alışveriş yaptım böylesi cevap vermeyen site en bombası çıktı.

4gün önce siparişi verdim ve hala temin ediliyor diyor. 3-5 lira verip aynı gün kargo lardan almak daha mantıklısı ama işde hayat bazen yaşamadan o tecrübeyi sana vermiyor. 150 TL üzerine kargo ücretsiz demiş iyi güzel birde Avrasya 15tl indirin demiş ama napalım yapayım 15 tabi kullanınca 7kusur kargo ücreti alıyor. Namaz istediklerinde bildiklerini pek sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evim.net'den daha önce bir çok kez alışveriş yaptım. Önemli bir sıkıntı yaşamadım. Evet bu tarz siteler markafoni de dahil olarak uzun bir sürede temin edip ancak gönderiyor. Aceleniz varsa kullanmayın.
  • Eled kullanıcısına yanıt
    Markafoni trendyol vb siteler en azından söyledikleri zaman diliminde gönderiyorlar ve insana cevap veriyorlar bir de sitenin ilginç tarafı size hiçbir şekilde size cevap vermemesi.
    Yaz dur sallayan yok. Kusura bakmayın şu zaman gelecek diyen yok. Diğer sitelerden günlerce cevap alamamanız gibi durum söz konusu değil. 4 gün teslimat süresi yazdıkları ürüne 2-3 hafta teslimat süresi nedir yani? Artık yüzlerce e-ticaret sitesi cayır cayır hizmet verirken bunlara kuruş bile kazandırmamak lazım..
    Ayrıca 350 Tlik ürün aldım gene de 7,90 kargo ücreti ödedim..
  • Arkadaşlar bu siteyi kesinlikle tavsiye etmiyorum, yaptığım 3 alışverişin 3'ü de problemli; firma ürünü geç gönderiyor ve arkasında durmuyor.
    Bana yanlış bir ürün gönderdi ve gönderdiği yanlış ürünün iadesini bile almak istemedi.
    Uzak durulması gereken bir site.
  • otel tekstili hakkında bilgi verebilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.