Şimdi Ara

New 3ds XL Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konsolu almayı uzun zamandır düşünüyorum 0 satan birisini buldum 800 tl istiyor çok mudur bilemedim(ikinci el olanlara 750 yazanlar var) birde sky3ds+ kart son versiyonda çalışıyor diyorlar(online da oynanabiliyormuş) doğru mudur? Eğer fiyat çoksa daha ucuza bulabileceğim bir yer var mıdır?(nintendo türkiyeden çekilmeseydi iyiydi).

• Cihazın sıfırı amazonda vergiler ve kargo hariç200 dolar kısaca 600 tl diyebiliriz fazla olup olmadığına sen karar ver. Ve evet sky3ds bütün surumlerde çalışabiliyor.
    Edit. Online da oynayabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scifier -- 4 Şubat 2016; 23:31:18 >
  • Bence al hocam kesinlikle güzel alet tek belirsizlik gelecek konsolulun ne olacagı ama onada çok var gozukuyor zaten geçmiş oyunlar seni çok uzun süre oyalar eğer alırsan iyi günlerde kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: burowan

Bence al hocam kesinlikle güzel alet tek belirsizlik gelecek konsolulun ne olacagı ama onada çok var gozukuyor zaten geçmiş oyunlar seni çok uzun süre oyalar eğer alırsan iyi günlerde kullan
    Forumdan bir arkadaş amazon.es 'de en uygun olduğunu söyledi bende şu şekilde sipariş geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz? Birde sky3ds kartı yurtdışından nereden alabilirim Türkiye'de gizala da var 350 gibi uçuk bir rakam belirlemişler.
     New 3ds XL Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukos -- 5 Şubat 2016; 12:22:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yukos

Forumdan bir arkadaş amazon.es 'de en uygun olduğunu söyledi bende şu şekilde sipariş geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz? Birde sky3ds kartı yurtdışından nereden alabilirim Türkiye'de gizala da var 350 gibi uçuk bir rakam belirlemişler.
     New 3ds XL Hakkında

Yalnız o sepetinizdeki ürün new 3DS, yani new 3DS XL değil gördüğüm kadarıyla. Dikkatli olmak lazım ürün seçerken.

• quote:

Orijinalden alıntı: salvo

quote:

New 3ds XL Hakkında

Yalnız o sepetinizdeki ürün new 3DS, yani new 3DS XL değil gördüğüm kadarıyla. Dikkatli olmak lazım ürün seçerken.

Alıntıları Göster
    Farkettim değiştirdim sonradan 22'sinde Bursa'da olacak şekilde olarak görünüyor i parcelde gelince paylaşırım veya yeni konu açarım duruma göre.

• Güle güle kullanın
  • quote:

Güle güle kullanın
    Kasım ayında amazon.de den new 3ds + pokemon alpha sapphire + dış kapak + şarj aleti 645 liraya geldi hızlı kargo ile birlikde. 1 1,5 ay sonra gümrük ücretini iade ettiler 86tl. 560tlye gelmiş oldu ürünler. Amazon'un bütün sitelerini gezin hangisinde fiyat ve kargo gümrük ücreti ucuza geliyorsa oraya tercih edin. KArgo kısmına kadar ilerleyin hem almanya hem ingiltere fiyatı anyı olabilir ama bii 6-8iş günü derken diğeri 2-4 iş günü olabilir ona göre siparişinizi geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Kasım ayında amazon.de den new 3ds + pokemon alpha sapphire + dış kapak + şarj aleti 645 liraya geldi hızlı kargo ile birlikde. 1 1,5 ay sonra gümrük ücretini iade ettiler 86tl. 560tlye gelmiş oldu ürünler. Amazon'un bütün sitelerini gezin hangisinde fiyat ve kargo gümrük ücreti ucuza geliyorsa oraya tercih edin. KArgo kısmına kadar ilerleyin hem almanya hem ingiltere fiyatı anyı olabilir ama bii 6-8iş günü derken diğeri 2-4 iş günü olabilir ona göre siparişinizi geçin.

Alıntıları Göster
    Alman sitesinde kargo+ şarj aleti+vergi dahil 220€ fiyat çıkarıyor. Yaklaşık 720 liraya geliyor. Siz çok iyi fiyata almışsınız, şu an fiyatlar artmış epey.

Ben de XL olanını amerika amazondan birisi vasıtasıyla getirttim. Komisyon+cihaz 200$ödedim bir iki ay önce, fiyatlar baya artmış.

• yunanistan'da almayi dusunuyorum,fiyat 200euro birde tax freevvar uygun mudur?
  • yukos kullanıcısına yanıt
    Yine Amazon İspanya'dan ve new 3ds xl modelini aldınız, değil mi? Geldiğinde gümrük ve kargo süreci sorunsuzsa buraya yazar mısınız? Ben de Almanya yerine İspanya kullanmayı düşünüyorum gerekirse.
  • C.M46 C kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi fiyat bana sorarsan bende 200 avroya almiştim yurtdişindan
  • quote:

Gayet iyi fiyat bana sorarsan bende 200 avroya almiştim yurtdişindan
    Bugün itibari ile kargom geldi arkadaşlar New 3DS XL + Şarj aleti vergi kargo dahil 235 Euroya gelmiş oldu. Gümrükte takılma vs olmadı zaten amazon vergileri hesaplayıp fiyatı ona göre alıyor şuan vergi iadesi olmadı ilerleyen günlerde olursa yazarım. 8 Şubatta almışım yani 14 gün sürmüş. Aslında cumartesi günü evde değildim kargo gelmiş evde bulamamış. Türkiyede şarj cihazı hariç en ucuz 800'e bulabildim ki garanti durumunda yarı yolda kalacağınız kesin Amazon sitesi garanti için göndermelerde kargo ücretlerini karşılıyor diye biliyorum. Digitopz sitesinden sky3ds+ kart da aldım gelince onunla ilgili detayları da paylaşırım.

http://hizliresim.com/GRnYGN
    http://hizliresim.com/y5dMj9
    http://hizliresim.com/6PR2ME
    http://hizliresim.com/3L8Dg5
    http://hizliresim.com/RkyYGZ

• quote:

Bugün itibari ile kargom geldi arkadaşlar New 3DS XL + Şarj aleti vergi kargo dahil 235 Euroya gelmiş oldu. Gümrükte takılma vs olmadı zaten amazon vergileri hesaplayıp fiyatı ona göre alıyor şuan vergi iadesi olmadı ilerleyen günlerde olursa yazarım. 8 Şubatta almışım yani 14 gün sürmüş. Aslında cumartesi günü evde değildim kargo gelmiş evde bulamamış. Türkiyede şarj cihazı hariç en ucuz 800'e bulabildim ki garanti durumunda yarı yolda kalacağınız kesin Amazon sitesi garanti için göndermelerde kargo ücretlerini karşılıyor diye biliyorum. Digitopz sitesinden sky3ds+ kart da aldım gelince onunla ilgili detayları da paylaşırım.

http://hizliresim.com/GRnYGN
    http://hizliresim.com/y5dMj9
    http://hizliresim.com/6PR2ME
    http://hizliresim.com/3L8Dg5
    http://hizliresim.com/RkyYGZ

Alıntıları Göster
    Güle güle kullanın, bakayım Fire Emblem versiyonu 1-2 ay içinde duyurulmazsa ben de siyah modeli veya Happy Home Designer bundle'ını alırım.

• quote:

Bu konsolu almayı uzun zamandır düşünüyorum 0 satan birisini buldum 800 tl istiyor çok mudur bilemedim(ikinci el olanlara 750 yazanlar var) birde sky3ds+ kart son versiyonda çalışıyor diyorlar(online da oynanabiliyormuş) doğru mudur? Eğer fiyat çoksa daha ucuza bulabileceğim bir yer var mıdır?(nintendo türkiyeden çekilmeseydi iyiydi).

Hocam bende bu cihazı almayı düşünüyorum amazon.com sitesinden.Şöyle bir şey buldum ''3DS XL Super Smash Bros Limited Edition Console , AC Adapter, Stylus, 4GB SD card, 6 AR cards,Super Smash Bros,Mario Kart 7'' toplam=245.47 dolar bu da 721 liraya denk geliyor bence fiyatı iyi gibi oyunlarla beraber.Sormak istediğim gümrükte takılma yada kargo da herhangi bir sorun çıkarmı ve sizce bu paket nasıl?

• M-C-J-L-K kullanıcısına yanıt
    Hocam o cihazın new 3ds xl olmaması lazım eski seriden yani birde üründe Fulfilled by Amazon yazısına dikkat et. Gümrük ve kargo(amazon kendisi sınırı aşan ürünlerde vergiyi peşinen aldığı için gümrüğe takılması zor zaten) ile ilgili bende hiçbir sıkıntı yaşanmadı amazondan alışveriş yapıp sorun yaşamayan sayısıda fazla fakat bu demek değildir ki kesinlikle sorun yaşamazsın ülkemizde hiç bir şeyin standardı yok malesef bende sıkıntısız olan şey başka birinin başını ağrıtabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukos -- 22 Şubat 2016; 20:32:50 >
  • quote:

Hocam o cihazın new 3ds xl olmaması lazım eski seriden yani birde üründe Fulfilled by Amazon yazısına dikkat et. Gümrük ve kargo(amazon kendisi sınırı aşan ürünlerde vergiyi peşinen aldığı için gümrüğe takılması zor zaten) ile ilgili bende hiçbir sıkıntı yaşanmadı amazondan alışveriş yapıp sorun yaşamayan sayısıda fazla fakat bu demek değildir ki kesinlikle sorun yaşamazsın ülkemizde hiç bir şeyin standardı yok malesef bende sıkıntısız olan şey başka birinin başını ağrıtabilir.

Cihazı tekrar kontrol ettim de ne New 3DS XL yazısı var ne de Fulfilled by Amazon yazısı sanırım başka cihaza baksam daha iyi olacak gib.O zaman gümrük işi bizim güzel ülkemizde ki dengesiz şansımıza bağlı.Teşekkür ederim yardımınız için.
  • M-C-J-L-K kullanıcısına yanıt
    En uygunu amazon.es'de sanırım(ve şarj cihazları Türkiye ile uyumlu olması ayrı bir güzellik) daha uygunu bilen varsa yazsın herkes yararlanır. Ben daha fazla beklemek istemediğim için birde fire emblem ilgimi çeken bir oyun olmadığı için bundle almadım bir zelda, pokemon, mario bundle olsa new 3ds xl'de asla kaçırmazdım orası ayrı konu. Bakalım bir sky3ds+ kartı gelsin tam anlamıyla zevkini sürerim aletin şimdilik izlenimlerim olumlu yönde tek eksi bulduğum konu ekran çözünürlüğü çok düşük akıllı telefonlara fazla alışmanın etkileri olsa gerek göz yoruyor biraz. monster hunter ve pokemon demolarını denedim hoşdu her ikiside. Ben Happy Home Designer'ı pek sevmedim siyahı hoş duruyor.
  • yukos kullanıcısına yanıt
    Fire Emblem modlei henüz duyurulmadı bile Avrupa için zaten. Amerika'da da ebaycilerde 300 dolar civarından satılıyor. Şu an Avrupa'dan alınabilecek iki özel sürüm var; biri ön siparişteki Hyrule modeli, diğeri de AC: Happy Home Designer. İkincisinin fiyatı da nedense 225 € ve 80 € vergi alıyor gümrük için amazon.es. 300 tl ekstra vermek istemeyenler için tek mantıklı özel model şu an için Zelda (Hyrule) modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

Fire Emblem modlei henüz duyurulmadı bile Avrupa için zaten. Amerika'da da ebaycilerde 300 dolar civarından satılıyor. Şu an Avrupa'dan alınabilecek iki özel sürüm var; biri ön siparişteki Hyrule modeli, diğeri de AC: Happy Home Designer. İkincisinin fiyatı da nedense 225 € ve 80 € vergi alıyor gümrük için amazon.es. 300 tl ekstra vermek istemeyenler için tek mantıklı özel model şu an için Zelda (Hyrule) modeli.
    Bu arada new XL'lerin bazılarında üst ekran IPS yerine TN çıkıyormuş, seri numarasına falan da bağlı değilmiş. Rastgele farklı panel kullanmışlar. Sanıyorum en iyisi bekleyebilirsem yazı ve Nx duyurusunu beklemek olacak. Eninde sonunda daha yüksek çözünürlüklü ve IPS ekranlı bir el konsolu çıkaracaktır Nintendo, umarım 1 yıl içinde yapar bunu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.