Şimdi Ara

### NEW AGE L2 SERVERI AÇILDI ### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
18.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ok bu gün girsin de oyuna başka ihsan istemem ama yarına kadar makineyi açık bıakırım o zaman iner inşallah. o zman tekrar kurarım saol
  • Beyler Boylr Update Isı Yas Yazır Update Edılmıs Systemı ar LAyıp Sıteye Koyun ve Burada yayınlayın Cok Daha Guzel olur
  • şey bunu indirdikten sonrada kurmamızda gerekiyomu öylese kurarımda bu oyun bide zor mu hangi ırk lar var lütfen yardı edin pls
    [simage][/simage]
  • Kusura Bakmayın Arkadaşlar baya yoğun olduğumdan bakamadım foruma :(. GM shop şimdilik Hardin'de var ve 1 hafta içinde Elven Village'de de olacak. İlerleyen zamanlarda başka yerlere de açılacaktır.

Evet Update'i indirdikten sonra kurmanız gerekiyor.

_IcECubE_ kardeşim eğer oyundaki nick ini söylersen kesinlikle yardımcı olurum.

Ayrıca ben de o oyundan kesite bayıldım. O yaratık ki kendileri Baium olur ewet biçildiği olmuştur. Extreme de Giants Cave'de karşılaştığınız o çoook güçlü yaratıkların da asıl yeri bu Boss un yanıdır . Engin'in email i sana pm olarak gönderirim Nakurul.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim; Çok özel alanlar ayarlanmakta. Buralara Gruplar ya da clanlar halinde gidildiği taktirde çok eğlenceli ve KARLI olacak. Belki de bunca zamandır oynamanıza rağmen karşılaşmadığınız yaratıklar göreceksiniz. Tabii ki yalnız başına gitmenin sonu...

• Ben girdim yanlız updater da sorun var. expired dıyor elimdeki başka bi updaterla denedim. güzel olmuş ellerinize sağlik.
  • bende c4 full var patch falan yapmam gerekıyormu ? gıremedımde
  • beyler bende aldım hesap. oyundaki karakterimin adı "amonsen" pm atarsanız konuşuruz ya da en azından ben size bişeyler sorarım
  • ben yuklerken sorun yasamadım hic biside oyuna girdim ancak bisi sorucam patch falan extreme ile aynı sekilde hazırlanmıs extremede ki gibi toi vs boss mekanalrı kapalımı bunu merak ediyorum boyleyse hic uhrastırmayın bizi bence ......... tadı kacmaın sonra b grade olunca
  • gansh kardeşim teşekkür edrim benim oyunda yani yeni serverda nick im darkwizard şimdilik büyücü ama bununla oyunubi öreniiim diyom sonra galiba elf okcu açıp salm bi char yapmayı düşünüyorum açıkcası bende baya yoğunum işteyimşuan birazdan kapatacağız akşam saat 20,30da girecem oyuna senin nick ne bilmiyom ama sen yazarsın ben akşam cevaplarım kardeşim valla baya eğlendim ama bişi dikkatimi çakti lvl 10 da iken c3 de öldürdüğüm yaratıkları burda kesemiyorum bide orda aggrasif olmayanlardan bazıları burda agrasif yani adetrim değildir 10- 20 arasında 50 defa öldüm :P nese pm den sana mailimi atam istersen eklersin msn olayı var galiba oyunda o dikkatimi çekti ama sakıncalı mı değilmi bilmiyorum nese uzun uızadıya konuşuruz akşam inşallah.
    aslında en çok merak ettiklerim upt olayı ve pet olayı bazı questleri yapıyorum ama sorun şu ki koordinat olarak beirtilmediği için nerelerde ne var onu bile bilmiyom asıl destek bunlarda işte asıl oyunda beni hayran bırakan olay clan sistemi kendi evi olma işi felan baya salam bi sistem bu oyunu knight tten önce bilsem daha ii olurdu ozman o kadar zamanda çokkktan bişeyler örenir bi yerlere gelirdim ama en önemlki olay türk server i olması ona bayıldım nese kapatıyom akşama görüşürüz

• guzel server kısa sure kaldım ama iyiydi lag yoktu ama yaratıkalrın gucleri hp ve deflerimiy yuksek 1 saat te 20 lvl olamadim :D ama bu sorun deil bi sorum vard ıcevapalrsanız sevinirim toi devastated castle gibi yerler necropolisler kapalımı .....
  • Servera az önce bağlandım
    nick: daywalker
    lag olayı hiç yok, belki kimse olmadığındandır . spellhowler yapmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalke® -- 1 Mart 2006; 3:10:05 >
  • Server su anda 1000 kisi yi kaldıracak kapasitede server fullkende lag olmayacak.Serverda Kimse yok degil var sen gorememissindir.
  • saat gecenin 4 ünde kimse yoktu
  • Arkadaşımın da dediği gibi serverımızın oyuncu kapasitesi büyüktür. Henüz İngilizce siteyi hazırlamadığımız için Listeye serverımızı eklemedik. Bu yüzden henüz yabancı oyuncu yok. Site 1 haftaya kadar hazır olur. Bu yüzden bence şimdiden yerinizi alın ;).

Ice Cube kardeşim müjde! level kasman çok daha kolay olacak çünkü artık NPC Bufferlar oyunda ;) ...
  • bu servere c4 gereklim? c4 u hic bi yerden indremedim. planet ler yukletmiyor biri indire bilecegim link koyabilirmi? bu serverede geliyorum.
  • gansh allah razı olsun yaw bu buffer olayı çok güzel de daha dün gece bi iki arkadaş edindim bilen bi arkadaş yardım eti bana silahları Upt yapmayı armor olayını felan çözdüm şimdi sırada bi kaç gerekli quest yapmak var onlarıda örenirsem bişi kalmaz derken şimdi npc buffer çıktı offf off daha çook yolum var ama aşacam yakında gerçi akşam girebiliyom ama olsun örensem bi tam manasıyla oyunu herşey güsel olacak bide cüce ırkı kafamı karıştırıyo aslında şimdi oyunda hertürlü malzeme var galiba en azından benim bildiklerim ama o zman cüceler bi işe yaramıyacak galiba bu incelikler kaldı baya uzun yolumuz var:P kolay gele

Bu arada ben saat 4 de oyundaydım :D millet saat 20,30-20,45 den sona en geç oyundayım nick DarkWizard
    sadece oyunu örenmek istiyorum para felan değil

NOT SİTEYİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM BİDE OYUN İÇİN C++ BİLEN ARKADAŞLARIM VAR YARDIM GEREKİRSE HABER EDİN PLS.

OLAYA BU KADAR ÖNEM VERMEM HEYCAN DEĞİL TÜRK SERVER İ OLMASIDIR ÇOÇUK DEĞİL MİLLİYETCİYİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _IcECubE_ -- 1 Mart 2006; 16:09:07 >

• benimde nick RebelliouS yardima ihtiyac olursa her zaman vurdayim para konusunda fazla olamam ama gustlerde olabilirim yada kasmaya yardim ederim. yardim isteyen olursa oyundan pm atsin
  • rebel naber yaw dü beraber oynadık baba ya beni ekleyemedin yada yanlış bi şi yaptık du ben sana pm den msn verem eklersin :D tesadüf işte:D:D bu arada dünki arkadaş klanı kurdu galiba bu serverda kurulur kurulmaz klana adam alınıyomuş bu akşam alımlar başlayacak gansh seni göremedik babacan ama yoğunsun galiba
  • herhal bi yanlıs lık oldu bugun yogundum bırde yarın okul var. odun gece sabahladım sonra 9 da gıttım 5 saatlık uykuyla bı de 5 saat ıngılızce dersı cektım. bıttım ondan bu aksam gırmedım yarın aksam 9 gıbı gırerım herhal. sana pm den msn i mi yolluyorum. birde hanı skıll ve item adresı dıyordum ya? donuda eklıyorum buraya sorun oldugu zaman bakarsın. ben hala en ii buffer ne kadar veremedım ama bence human cleric e gec. sonrasını bende ıı bılmıyorum. o konuda yardım alırsan sevınırıım yada suraya bak daha ii olur ayrica skill lerde var buradahttp://www.lineage2.com/Knowledge/race_human_changejob.html#a09 sımdıden kolay gelsın bende tresure hunter oldum dun sabah 8 gıbı lvl 41 de suan. herkese kolay gelsın. bırde burdan gansh a seslenmek ıstıyorum bı program varmıs forumda okumustum L2walker die bu serverde o serbest mi? birde serbestse nasil kullana biliriz? herkese kolay gelsın dedıgım gıbı elımden gelıdıgı kdar her konuda yardım ederım....

• SERVER ÖZELLİKLERİ

Intel P4 3.0 Mhz
    4 GB DUAL DDR2 RAM
    250 GB Harddisk
    100 Mb Bağlantı Hızı

RATELER

35 x EXP
    20 x SP
    5 x DROP
    40 x ADENA

---------------------------------------------------------------------------
    -C3 Offical
    -Custom Shop
    -Custum GK
    -Tüm Petler
    -Castle Sieges
    -Quest İtem
    -C4 Armor
    -Hero Wepon
    -Hero İtem's
    -Ozel Silahlar (Dual Dragon Slayer, Dual Sword Of Miracles, Dual Daggers, Dual Hammers ve dahası...)
    -Çeşitli Ödüllü Eventler
    -Değerli Droplara Sahip Hard Mobs Areas
    -Dusk Items
    -NPC Buffer

Öncelikle Aşağıdaki linke tıklayın ve açılan sayfadan bir hesap alın.
    HESAP ALIRKEN 4 RAKAMINI KULLANMAYIN. PROBLEM YAŞARSINIZ!

GET YOUR ACCOUNT

Eğer Oyunun Kurulumu da yoksa elinizde onu da aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Lineage 2 C3 INSTALLER

Oyunu indirip Kurulumu yaptınız. Şimdi Aşağıdaki linke tıklayıp Patch(Yama) ı indirin.

PATCH DOWNLOAD

Karşımıza Aşağıdaki pencere gelecek. Gelen pencere, kullandığınız yamaya göre farklı renkte olabilir. Burada dikkat dikkat etmemiz gereken, orada yazan yol bizim Lineage imizi yüklediğimiz yol mu? Eğer Değilse BROWSE a tıklayıp kurduğunuz klasörü seçmelisiniz. Yolu belirledikten sonra YÜKLE ye tıklayın.

### NEW AGE L2 SERVERI AÇILDI ###

Program gerekli yüklemeleri yapıp NewAgeL2-Udaters ı çalıştıracaktır.

Yükleme Tamamlanıp Aşağıdaki pencere gelene kadar NEXT e tıklayıp bekleyeceğiz.

Yukarıdaki pencereyle birlikte bir de MS-DOS penceresi açılacaktır. MS-DOS penceresi yüklemeye dursun, siz bitmiş görünen yukarıdaki Yama penceresinde SHOW REPORT a tıklayıp tüm updatelerin karşısında UPDATE SUCCESFULLY yazdığından emin olun.

Eğer FAILED yazıyorsa daha sonra NewAgeL2-Udaters ı tekrar çalıştırın.

MS-DOS penceresi de bu arada yüklemeyi yapıp kapanacaktır.

Pencere kapanınca Masaüstünüzdeki NewAgel2 ye tıklayıp oyuna girebilirsiniz.

Duyuruları Takip ederseniz Yeni Güncellemelerden Haberdar olursunuz ve bağlantıda bir problem yaşamazsınız. Güncelleme Yapmak için Masaüstünüzdeki NewAgeL2-Udaters ı çalıştırmanız yeterlidir.

Oyunda görüşmek üzere...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.