Şimdi Ara

New iPad ve Bold 9900 mü iPhone 4s mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bold 9900 ve New Ipad ı sakın satma zaten ıphone 5 yakındır cok ıphone a gecmek ıstıyorsan ozaman satarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayunel

Androidin de durumu pek parlak sayilmaz hocam arkadasimin s3 u var yani bu mu en iyi android telefon stabil degil bb os tan tek farki en azindan uygulamalar var ama kasiyor ve samsung telefonlarin malzeme kalitesi cok kotu ondan iphone 4s gercekten suanda hala kral bb ve ipadi satarsam iphone 4s alirim bitek bide mesela iphone 5 cikinca ben bold ve ipadin ikisini birden satip iphone 5 alabilir miyim yoksa daha pahali mi olur iphone 5?

Bende de S2 var bir iOS değil ama yine de kullanımı güzel ve akıcı özellikle 4.04 ICS'den sonra..Malzeme basit duruyor evet ama dayanıklı, ama o plastik arka kapağın hissi hakikaten rezalet..Keşke hiç almayıp S3 bekleseydim diyorum bazen.

Şirket BB 9930 dağıtmıştı bize bir hafta dayanamadık hatları çıkarıp iPhone'larımıza taktık, çoğunluk geri verdi.Yaklaşık yirmi tane BB boşa çıktı bi anda,öyle duruyor çekmecelerde şimdi.Yani tek esprisi BBM olan bir cihaz sonuçta,menüler karışık,klavye kargacık burgacık,ekran ufacık..Fiziksel klavye olmamasına rağmen iPhone ve Galaxy S2'yle çok daha hızlı yazı yazılıyor inanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

quote:

Androidin de durumu pek parlak sayilmaz hocam arkadasimin s3 u var yani bu mu en iyi android telefon stabil degil bb os tan tek farki en azindan uygulamalar var ama kasiyor ve samsung telefonlarin malzeme kalitesi cok kotu ondan iphone 4s gercekten suanda hala kral bb ve ipadi satarsam iphone 4s alirim bitek bide mesela iphone 5 cikinca ben bold ve ipadin ikisini birden satip iphone 5 alabilir miyim yoksa daha pahali mi olur iphone 5?

Bende de S2 var bir iOS değil ama yine de kullanımı güzel ve akıcı özellikle 4.04 ICS'den sonra..Malzeme basit duruyor evet ama dayanıklı, ama o plastik arka kapağın hissi hakikaten rezalet..Keşke hiç almayıp S3 bekleseydim diyorum bazen.

Şirket BB 9930 dağıtmıştı bize bir hafta dayanamadık hatları çıkarıp iPhone'larımıza taktık, çoğunluk geri verdi.Yaklaşık yirmi tane BB boşa çıktı bi anda,öyle duruyor çekmecelerde şimdi.Yani tek esprisi BBM olan bir cihaz sonuçta,menüler karışık,klavye kargacık burgacık,ekran ufacık..Fiziksel klavye olmamasına rağmen iPhone ve Galaxy S2'yle çok daha hızlı yazı yazılıyor inanın.

Hocam her dediginize katiliyorum biri haric kalvyesi gercekten mukemmel bilgisayardakinden bile 3 kati hizli yaziyo olabilirim cihazin iki espirisi var bbm ve klavye gerci whatsapp ta bbm kadar iyi nerdeyse major eksikleri haric profil gibi mesela ondan tek espirisi fiziksel klavyesi yanlissiz cok hizli yazmaya olanak sagliyor ama iphone 4s diger her konuda bb yi kat be kat gecer :) burde rim i anlamak cok guc bb 7 yi 3 ay once cikan cigaza getirmediler bb10 uda 1 yil once cikan piyasaki en guclu cihazlarina getirmiyolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 5 bekleyin diyenleri anlamıyorum. Nereden bileceksiniz belki çıkarmayacaklar ?
  • Elindeki set gayet iyi bence hem bbm i yaşarsın hemde iOS e bakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

iPhone 5 bekleyin diyenleri anlamıyorum. Nereden bileceksiniz belki çıkarmayacaklar ?

Hahahahah hocam cikarmazsa apple mors eder herkesi :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

iPhone 5 bekleyin diyenleri anlamıyorum. Nereden bileceksiniz belki çıkarmayacaklar ?

Hahahahah hocam cikarmazsa apple mors eder herkesi :D

• Blackberry+iPad benim hayalim lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

Blackberry+iPad benim hayalim lan

umarım iran önce ikisini de edinirsiniz

iphone 4s in en buyuk ozelliği mobilitesi yanı tasınabilirliği mükemmel ipadle yaptıgınız herseyi onlada yapabiliyorsunuz ve hep cebinizde
  • ben sana sıfır gibi 4s yutiçi vereyim sen ikisini bana ver
  • ben zaten satarsam bold 9900 u 1050 tlden falan satarım heralde 1200 de new ipadi satsam 1750 lira suan electroworldde sıfır iphone 4s 550 tl falan yanıma kalıyor o da var şimdi beni dusunduren
  • quote:

ben zaten satarsam bold 9900 u 1050 tlden falan satarım heralde 1200 de new ipadi satsam 1750 lira suan electroworldde sıfır iphone 4s 550 tl falan yanıma kalıyor o da var şimdi beni dusunduren

dostum şaka bir yana da, o söylediğin fiyatlara o cihazları satman imkansız.

ipad zaten sıfırı 1.100 liraya kadar yurt içi garantili bulunabiliyor.

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Apple-Yeni-iPad-16GB-WiFi-Beyaz-MD328TU-A-pmu71016.html?ref=akakce&v=1.73.5

BB desen 800 max 900 belki.

neyse inşallah alırsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: This is it

quote:

ben zaten satarsam bold 9900 u 1050 tlden falan satarım heralde 1200 de new ipadi satsam 1750 lira suan electroworldde sıfır iphone 4s 550 tl falan yanıma kalıyor o da var şimdi beni dusunduren

dostum şaka bir yana da, o söylediğin fiyatlara o cihazları satman imkansız.

ipad zaten sıfırı 1.100 liraya kadar yurt içi garantili bulunabiliyor.

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Apple-Yeni-iPad-16GB-WiFi-Beyaz-MD328TU-A-pmu71016.html?ref=akakce&v=1.73.5

BB desen 800 max 900 belki.

neyse inşallah alırsın :)

Hocam siz rahat olun o verdiginiz siteden bursadan kimse alisveris yapmaz ipad 1 haftalik ve smart cover falanda var electroworldde 1280 lira suan bold bursada olunfiyat veren telefoncular 900 diyor sahibinden 1000 lira teklif ettiler vermedin rahat rahat bu fiyatlara gider

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.