Şimdi Ara

New Nintendo 3ds acil yardim !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar new 3ds almistim ancak talihsiz birsey geldi basima. anakarti cikarmistim. cikartirken galiba ekran soketlerinden biriydi. kucuk bi yirtik olustu ve icinden gecen kablolardan biri koptu. o sekilde takmistim yine soketleri ancak nintendoyu aciyorum power isigi yaniyor.biraz bekliyor sonra ekrana hicbisey gelmeden cihaz kapaniyor. Yardimci olursaniz cok sevinirim. benim yapabilecegim birsey varsa yapayim. eger yoksada tamircisi yokmu nintendonun ? yaptirabilirmiyiz ? yoksa cihaz copmu oldu suan ? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam anakartı neden çıkarıyorsunuz :) hardmode deniyorsanız o kadar kolay işler değil bunlar ...
  • Hocam hardmod yapcaktim,zaten az cok anliyorz.bu islerden lehim felan,herseyi yapilmisti zaten. sadece soketi takarken cimbizla.cok sik tutmusum bu yuzden yirtilmis. bunun cozumu var mi ben bunu soruyorum kardesim. sordugum soru hardmodla alakali degil.

• hangi kablo olduğunu bilmediğim için yardım edemiycem ama aliexpress de herşeyi 5-10 dolara bulabilirsiniz
  • saol kardesim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.