Şimdi Ara

NeW Nintendo 3ds xl Hyrule Edition (satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 NeW Nintendo 3ds xl Hyrule Edition (satıldı)

NeW Nintendo 3ds xl Hyrule Edition

Xbox one x alacağım için satıyorum sorunu yok kendi oynadığım cihaz. 32gb sd kartı var Cihaz cfwlidir. xbox one 500gb da var satılık. ikisini satıp xbox one x almak istiyorum. sadece xbox one x ve üstü ile takas olur

Istediğim fiyat 2000tl fotodaki tüm ürünler verilecektir. orjinal şarj cihazı da vardır uzun zamandır oynamadığım içi satmaya karar verdim. ekranları ıps olan modelidir zor bulunur.

oyunlar efsanevidir uzun zaman idare eder. cfw güncellenmedim. ama içindeki oyunlar oynanmakta bir sıkıntı yok. zaten hepsi efsanevi oyunlardır.

E

zelda a link between worlds

zelda the legend of zelda ocerina of time 3d

minecraft

kirby

kid icarus

pokemen sun

pokemen xl

mario 3ds land

mario bros.2

luigi's mansion 2

captan toad treasure tracker

donkey kong returns

super smasht bros

mario sports

fire emblem

monster hunter generations

mario & luigi superstar bowsers

metroid samus returns

street fighter 3d edition

mario kart 7

NeW Nintendo 3ds xl Hyrule Edition (satıldı)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• cihaz rezerve edildi. nintendo aşığı bir arkadaşa

• Hala satılık mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 kadar revize söz verdim. tatildeyim demişti. olmazsa haber veririm. açık artırmaya en iyisi seveni çokmuşNeW Nintendo 3ds xl Hyrule Edition (satıldı) 

• merhaba satıldı mı acaba ?

• ayın 1 ne kadar arkadaşı bekliyorum. cihazı sevenine vermek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 29 Temmuz 2021; 23:49:32 >

• Arkadaş döndü :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] New Nintendo 3DS XL
    3 yıl önce açıldı
    Satılık New Nintendo 3ds XL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz satıldı. Hayirli olsun. İyi günlerde kullanın.

• Çok güzel bir cihazı, çok güzel bir kardeşimden almış bulunuyorum, kendisine teşekkür ederim, böyle bir cihaz bu fiyata bulunmaz :)

• traumaniac kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı 2 bine mi aldınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet kardeşim, arkadaşla da iyi anlaştık sağ olsun, siz neden merak ettiniz?

• Piyasayı merak ettim switch lite fiyatına 3ds biraz yüksek gelmişti ama demek ki böyle olmuş piyasa...

• 3DS konusunda olay biraz da gönül olayı arkadaşım, bugün 2.000 liraya switch lite almam ben şahsen, işin içinde cfw ve homebrew keyfi de var retro emulasyon vs vs gibi... durumuna ve cinsine göre 1.500 veya altına da new 3ds xl yakalanabilir aramak lazım biraz da bir switch kadar kolay temin edilebilen cihazlar değil...

• Doğrudur hocam da retroarch ile switch de retro konsola döner benim takıldığım kısım cihaz o parayı edip etmemesi bende geçen sene 600alıp 500 küsüre satmıştım.. Sonuçta siz bu parayı verince bir başkası benim cihazım daha temiz diyip 2500 bir başkası da 3000 e koyacak ben buna takılıyorum sarı site de bol bol var böyle örnekler neyse hayırlı olsun.. Bende düşün üştüm ama bu paraları vermem veremem diye düşünüyorum.. Teşekkür ederim seviyeli cevaplarınız için..

• Dostum ne demek tabii ki seviyemizi kaybetmeden konuşacağız :) düşman mıyız biz... cihazlar eski olunca ikinci el piyasası çok sabit olmuyor cihazım sıfır gibi diyip 3,5k isteyenler de var ortalıkta, herkesin cihazı kendine değerli :) satmak isteyenle almak isteyen anlaşırsa fiyat orada çıkıyor ortaya iktisat kuralı :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle çok haklısınız ama insanlar forumda bir anda celallenebiliyor o yüzden demiştim :) yani çok haklısınız. Bende hali hazırda switch wii xbx var 3ds bende istedim ama bu fiyatlara dediğim gibi bulaşmam yahu nintendo umudu kesmiş cihazdan 🤣biz nintendo dan daha fazla kazanıyoruz 🤣araba piyasasını geçtik konsol piyasası olarak 🙂

• Benim nazarımda new 3ds xl en azından üst ekranı IPS olan bir model 1.500-2.000 aralığında ederdi, etti de :) inşallah gönlüne göre bir cihaz bulursun kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.