NeW Nintendo 3ds xl Hyrule Edition (satıldı)
-
-
cihaz rezerve edildi. nintendo aşığı bir arkadaşa
-
Hala satılık mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 kadar revize söz verdim. tatildeyim demişti. olmazsa haber veririm. açık artırmaya en iyisi seveni çokmuş
-
merhaba satıldı mı acaba ?
-
ayın 1 ne kadar arkadaşı bekliyorum. cihazı sevenine vermek istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 29 Temmuz 2021; 23:49:32 > -
Arkadaş döndü :)
-
Cihaz satıldı. Hayirli olsun. İyi günlerde kullanın.
-
Çok güzel bir cihazı, çok güzel bir kardeşimden almış bulunuyorum, kendisine teşekkür ederim, böyle bir cihaz bu fiyata bulunmaz :)
-
Hocam cihazı 2 bine mi aldınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet kardeşim, arkadaşla da iyi anlaştık sağ olsun, siz neden merak ettiniz?
-
Piyasayı merak ettim switch lite fiyatına 3ds biraz yüksek gelmişti ama demek ki böyle olmuş piyasa...
3DS konusunda olay biraz da gönül olayı arkadaşım, bugün 2.000 liraya switch lite almam ben şahsen, işin içinde cfw ve homebrew keyfi de var retro emulasyon vs vs gibi... durumuna ve cinsine göre 1.500 veya altına da new 3ds xl yakalanabilir aramak lazım biraz da bir switch kadar kolay temin edilebilen cihazlar değil...
-
Doğrudur hocam da retroarch ile switch de retro konsola döner benim takıldığım kısım cihaz o parayı edip etmemesi bende geçen sene 600alıp 500 küsüre satmıştım.. Sonuçta siz bu parayı verince bir başkası benim cihazım daha temiz diyip 2500 bir başkası da 3000 e koyacak ben buna takılıyorum sarı site de bol bol var böyle örnekler neyse hayırlı olsun.. Bende düşün üştüm ama bu paraları vermem veremem diye düşünüyorum.. Teşekkür ederim seviyeli cevaplarınız için..
Dostum ne demek tabii ki seviyemizi kaybetmeden konuşacağız :) düşman mıyız biz... cihazlar eski olunca ikinci el piyasası çok sabit olmuyor cihazım sıfır gibi diyip 3,5k isteyenler de var ortalıkta, herkesin cihazı kendine değerli :) satmak isteyenle almak isteyen anlaşırsa fiyat orada çıkıyor ortaya iktisat kuralı :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelikle çok haklısınız ama insanlar forumda bir anda celallenebiliyor o yüzden demiştim :) yani çok haklısınız. Bende hali hazırda switch wii xbx var 3ds bende istedim ama bu fiyatlara dediğim gibi bulaşmam yahu nintendo umudu kesmiş cihazdan 🤣biz nintendo dan daha fazla kazanıyoruz 🤣araba piyasasını geçtik konsol piyasası olarak 🙂
Benim nazarımda new 3ds xl en azından üst ekranı IPS olan bir model 1.500-2.000 aralığında ederdi, etti de :) inşallah gönlüne göre bir cihaz bulursun kardeşim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X