trko clienti ile girdim lvl 20 küsür oldum ama skilleri açacak adam yok upgrade yapamıyorum charon yok ööle dolaşıom
BU SERVER FİRE DRAKE SERVERDIR FİRE DRAKEDEKİ CANAVARLARIN HEPSİ BURDA MEVCUT AMA LVL 40 OLANA HELAL OLSUN DİYORUM!!! AYRICA SERVER TAM Bİ TÜRK DÜŞMANI SELAM VS YAZDINIZ AN BAN YİYİYOSUNUZ
quote:Orjinalden alıntı: The_Wind trko clienti ile girdim lvl 20 küsür oldum ama skilleri açacak adam yok upgrade yapamıyorum charon yok ööle dolaşıom Saçmalıga bak varmı böle bişi item upg skilleride açamadıktan sonra ne işime yarar
2 saattir oyunu oynamaktayım ; deneyimlerimi paylaşmak istiyorum ... *Command, invite , ...vs. olan tuşlar çalışmıyor. *PM atılamıyor herhangi birisine. *LvL atlamak kolay isteyen 15 dk içinde kolayca 30 olur ... *35 oldum ben. Biraz zorlaştı lvl kasmak. *Colony Zone ; şu anki KO'daki Ardream... *Pianada(Ko'da El Morad Castle) snowmanlar geziniyor... Kesince içinden yaklaşık 110 attacklı bow ; kukry filan çıkıyor . *Skilleri kullanabilmek için one-handed silah kullanmanız lazım 2 tane. Şu an oyundan çıktım. Çok sıktı
beyler ben bu pri serverın setupını indirdim ama yüklenmiyo bilen varsa yardımcı olsun lütfennnnnnnnn