Şimdi Ara

newegg.com alişveriş yapanlar içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: asperadox

quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Konuyu acan arkadasa kimse dogru bilgi vermemis, kendisi de bu yanlis bilgilerden hareket ederek usps ile siparis vermis ve ptt kargoyu getirir mi diye soruyor... newegg yurtdisina urun gonderimi yapmiyor!!! Kimsede bakmaz mi sitesinde ne yaziyor diye???

Does Newegg.com ship internationally?

Newegg.com does not currently ship internationally; we only deliver to locations within the United States and to Puerto Rico.

http://www.newegg.com/HelpInfo/FAQDetail.aspx?Module=4

@asperadox

formda 1-2 kişi buradan sipariş ile ürün aldı diye bildiğimden açtım.

Hocam kimsenin lafiyla hareket etmeyin. Kendi TR adresine newegg'ten siparisle urun aldim diyen adam YALAN soyluyordur. Kendi sitesinden urun gonderim bolumunu koydum sizin icin, yurtdisina kesinlikle gonderim yok. Newegg yurtdisina gonderim yapsaydi burda sayfa sayfa konusu olurdu. Kendim onlarca alisverisim oldu newegg'ten ama o zaman ABD'de kaliyordum, oldukca guvenli ve ucuz bir sitedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

dhl easyshop ya da amerikadan iste tarzı siteler aracılıgıyla alabilirsiniz.

Buda bir taktik ama alici icin ekstra masraf olucak ayrica sorun ciktigi zaman garanti icin TR'de muhattap bulamayacaksiniz. 5-10 dolar kar yapicagim diye bu kadar zahmete girmek mantikli degil kanimca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRİLLEX16

quote:

newegg.com güvenilir mi? bir şeyler spariş vermeyi planlıyorum fakat sorayım dedim.

Hocam ne gerek var newegg.com ' a Koskoca vatan computer, inventus,teknobiyotik varken

istediğim ürün teknobiyotik'te var aslında fakat teknobiyotik çok sorunlu. bir ton şikayet var. ürünü göndermeme sorunları var veya ürünün arkasında durmama sorunları var yoksa alacaktım.
  • quote:

quote:

quote:

newegg.com güvenilir mi? bir şeyler spariş vermeyi planlıyorum fakat sorayım dedim.

Hocam ne gerek var newegg.com ' a Koskoca vatan computer, inventus,teknobiyotik varken

istediğim ürün teknobiyotik'te var aslında fakat teknobiyotik çok sorunlu. bir ton şikayet var. ürünü göndermeme sorunları var veya ürünün arkasında durmama sorunları var yoksa alacaktım.

teknobiyotikten bir çok malzeme aldım aldığım her ürün ertesi gün elime geçti hiç sıkıntı yaşamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: TİTAN-X

quote:

quote:

quote:

teknobiyotikten bir çok malzeme aldım aldığım her ürün ertesi gün elime geçti hiç sıkıntı yaşamadım...

sizde haklı olabilirsiniz fakat bu kadar şikayet okuduktan sonra soğudum firmadan.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/12672

• teknobiyotik değilde vatan inventus sanalmarketim gibi sitelerden alabılırsınız tabı bı neweeg kadar ucuz olmayacaktır ama yapacak bısey yok
  • newegg den US dışından alışveriş yapamazsınız yapsanızda paranız geri iade edilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.