Bildirim
Newegg.com [ANA KONU] (8. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi bankalar komisyon alıyor, hangileri almıyor diye yazarsa herkes faydalı olur.
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu sahibinin kartı almamış benim iş bank sanal kart almadı ama 1 2 sayfa geride yazan arkadaşın kartı almış yani kısaca alış yaptıkça belli olacak bu iş -
Merhaba
Daha önce amazonlardan alışverişim oldu ama neweggten hiç olmadı. Linkteki dell monitöru almak istiyorum. 7,500TL . Problemsiz gelir mi? Birde problem oldugunda iade ve değişim konusunsa nasıllar.
m.newegg.comDell Alienware 1900R AW3418DW 34.14" WQHD 3440x1440p 4ms 120Hz Overclocked NVIDIA G-SYNC HDMI DisplayPort 4xUSB 3.0 IPS LED Backlit Curved Gaming Monitor - Newegg.comhttps://m.newegg.com/global/tr-en/product/24-260-555?ignorebbr=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
satan ve gönderen newegg vergi dahildir ama monitör sakat iş bence değişim nasıl olur bilmiyorum açıkçasıquote:
Orijinalden alıntı: Opinion
Merhaba
Daha önce amazonlardan alışverişim oldu ama neweggten hiç olmadı. Linkteki dell monitöru almak istiyorum. 7,500TL . Problemsiz gelir mi? Birde problem oldugunda iade ve değişim konusunsa nasıllar.
https://m.newegg.com/global/tr-en/product/24-260-555?ignorebbr=1 -
Bir sıkıntı olmaz, niye olsun ? Oldu ki bir problem çıktı, 30 gün içinde ürünü direk iade edebiliyorsun. 30 gün sonrasında ürünün üreticisiyle iletişime geçmen gerekiyor garanti için.
İade, değişim sürecinin nasıl işlediğini anlatan newegg linkini ilk mesaja ekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 13 Nisan 2019; 1:51:38 > -
Merhaba abilerim, kardeşlerim. Siteden ürün alırken vergi falan hesaplıyor fakat ekstra vergi çıkabilir mi? Çıkarsa prosedür nasıl işliyor? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler
EDIT: Ziraat'in Bankkart'ı kabul ediyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadeforty-5 -- 20 Nisan 2019; 12:23:36 > -
satan ve gönderen newegg olursa ekstra vergi çıkmaz zaten başka satıcı tavsiye etmem kredi kartıysa kabul eder ben iş bank sanal kart ile aldım kur farkı almadı bankaquote:
Orijinalden alıntı: Shadeforty-5
Merhaba abilerim, kardeşlerim. Siteden ürün alırken vergi falan hesaplıyor fakat ekstra vergi çıkabilir mi? Çıkarsa prosedür nasıl işliyor? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler
EDIT: Ziraat'in Bankkart'ı kabul ediyor mu? -
Tamamdır hocam teşekkürler bilgilendirme için. Zaten satıcının Newegg olmasına dikkat ettim genelde en düşük fiyatı veriyor -
evet satıcı newegg olunca fiyat uygun oluyor. birde adresi girerken Türkçe karakter kullanmayın ama kredi kartında isim girerken kullanabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Nisan 2019; 0:2:28 > -
Bir kulaklık bakıyım dedim satıcı newegg 121tl nakliye çıktı, newegg maceram başlamadan bitti -
hocam kargo ve vergi dahil fiyatı 1.5muydu işlemcinin fiyatı ? -
hayır vergi ve kargo hariç 5918tl
vergi ve kargo ile 7274e geldi tüm parçalar toplamda
tek tek fiyatlarını bilmiyorum gercekten toplu sekilde aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 1 Mayıs 2019; 16:38:19 > -
anladım, 2700x veya 2600 düşünüyorumda şuan 6500 işlemcim var tamamen platform değişeceğim yani 6500dan 2600a geçmem beni inş tatmin eder diye düşünüyorum, newegg fiyatıyla türkiye fiyatı arasında 60-70 tl oynuyor newegg daha ucuz ama amdnin global garantisi yok intel gibi, intel bozuldugunda türkiyede distribütörler ilgileniyor ama amdde ilgilenmiyorlar kargo parası filan baya tuzlu oluyor bakalım git gel yaşıyorum. -
benim aldıgım dönemde bayaa bir fark varda suanki kurlar ile burdan alman daha mantıklı.
amd division 2 ve world war z de hediye ediyor işlemciler ile beraber.
vatan ve itopyada sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 1 Mayıs 2019; 17:31:13 > -
evet haziranın 5ine kadar devam ediyor o kampanya, aslında onları satıp işlemciyi baya bi uyguna getirmiş olunabilir 2700x almak istiyorum ama 6500ı satınca elime geçicek fiyat 800-850 onun için çok uçmak istemiyorum 2600 düşünüyorum -
Halkbank Prafly ile satın aldığımda fark çıkmıştı. Son adımda 272TL olan ödeme ekstreye 281TL gibi bir rakam olarak yansımıştı. Normalde Amazon üzerinden alışveriş yaptığımda direk USD ekstreli kart kullanıp direk USD olarak çektiriyorum. Sanırım Newegg TR sayfasında ücreti TL olarak gösteriyor ama aslında USD çekiyor kredi kartından. O işlemde kullandığım kartın sadece TL ekstresi olduğundan da kur farkı çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 1 Mayıs 2019; 19:46:0 > -
O bazı bankaların çakallığı yoksa newegg tl gösteriyor örnek iş bank sanal kartla aldım 1.234 tl tuttu neyse o çekildi hesap tl bu aradaquote:
Orijinalden alıntı: oup59
Halkbank Prafly ile satın aldığımda fark çıkmıştı. Son adımda 272TL olan ödeme ekstreye 281TL gibi bir rakam olarak yansımıştı. Normalde Amazon üzerinden alışveriş yaptığımda direk USD ekstreli kart kullanıp direk USD olarak çektiriyorum. Sanırım Newegg TR sayfasında ücreti TL olarak gösteriyor ama aslında USD çekiyor kredi kartından. O işlemde kullandığım kartın sadece TL ekstresi olduğundan da kur farkı çıktı. -
Konudaki bazı mesajlarda eğer kart bankamatik kartı ise direk TL olarak çekildiğini, kredi kartı ise USD olarak çekip banka tarafından kur çevrimi yapıldığını okudum. 2. durumda fark çıkması normal. Banka kur farkı uyguluyor. Ama Newegg TL olarak gösterip USD olarak çekiyorsa o da ayrı. Ama madem Tl olarak çekebiliyor (bankamatik kartı) neden tüm işlemler TL olarak çekilmiyor :)
Bankadan bankaya değişiyordur belki. Orası ayrı konu. Benim siparişim ufak bir meblağ idi ve fark da az oldu. Ama komple sistem kurulsa, kur çeviriminde ortaya çıkan fark hissedilir bir miktar olacaktır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X