Bildirim
Newegg Taksit Yapıyor mu?
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende aynı soruları sormaya geldim ancak bilen yok sanırım. -
Gümrük vs kesiyor. Taksit yok galiba. Benden tek çekim yaptı. İptal ettim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
MSI 1 yıllık global garanti veriyor. Ama garantinin üretim tarihinden itibaren başladığı yazıyor. Biraz ucu açık bir kavram.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hortlatıyorum kusura bakmayın internette aradım bulamadım taksit oluyor mu tecrübeniz var mı ? -
Merhaba
Benim alışverişimde ENparayla oldu taksit olmuyor. Direk Adrese teslim siparişleriniz. Gümrüğe takılma durumu yok . FEDEX kullanıyor kendilerini DDP teslimat yapıyor. Door to Door yani bütün vergileri onlar ödüyor.
Garanti kartlarında bildiğim kadarıyla yurtdışı alışverişlerde 100 $ üzerine 2 veya 3 taksit var ama tam emin değilim. -
Tesekurler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X