Şimdi Ara

NewWave Rock 7200 PowerBank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar uzun zamandır taşınabilir bir şarj cihazı arıyordum ve dün bir adet üreticisi next nextar olan "NewWave Rock 7200 PowerBank" aldım fiyatı gayet iyiydi kullandığım telefon ve mp3 çaları 1-2 defa şarj etsin işimi görür ancak nette bu ürüne dair herhangi bir bilgi bulamadım

Kapasite: 7200mAh
    Çıkış Voltajı: 5V
    Çıkış Akımı: USB1 1A, USB2 1.5A
    Giriş Voltajı: 5V
    Giriş Akımı: 1A
    Şarj Süresi: 100 Şarj, 8 Saat PC ya da Adaptörle
    Kullanım Sıcaklığı: -10degree C ~ 80degree C
    Boyut: 7.5x7.5x2.2.25cm
     NewWave Rock 7200 PowerBank NewWave Rock 7200 PowerBank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosxman -- 13 Temmuz 2013; 14:41:21 >

• Merhabalar ürün bu sabah kargo ile elime geçti internetten bir siteden aldım 80 tl şimdilik şarj ediyorum ortalam 8 saatte şarj oluyor 5-6 saat kadar oldu şarjda %67 göstermekte ful şarj olduktan sonra telefonu bu pil ile şarj edip bir kaç gün daha kullanıp bilgiyi burada paylaşacağım
    ürün kutusunda newwave yazıyor cihazda newwave yada nex & nextar yazmıyor nextar Türkiyeyi aradım teyit ettim ürün orijinal
     NewWave Rock 7200 PowerBank NewWave Rock 7200 PowerBank NewWave Rock 7200 PowerBank NewWave Rock 7200 PowerBank NewWave Rock 7200 PowerBank

• quote:

Orijinalden alıntı: erosxman

Merhabalar uzun zamandır taşınabilir bir şarj cihazı arıyordum ve dün bir adet üreticisi next nextar olan "NewWave Rock 7200 PowerBank" aldım fiyatı gayet iyiydi kullandığım telefon ve mp3 çaları 1-2 defa şarj etsin işimi görür ancak nette bu ürüne dair herhangi bir bilgi bulamadım

aradan geçen zaman içerisinde ürünü tavsiyeedermisinizhttp://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1147#. adresinden mi aldınız?

• hocam cihazdan memnun musunuz? fiyatı piyasadakilere göre oldukça uygun geldi bana
  • Merhabalar cihazdan memnunum gayet iyi iphone 4 neredeyse 4 defa şarj ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

quote:

Orijinalden alıntı: erosxman

Merhabalar uzun zamandır taşınabilir bir şarj cihazı arıyordum ve dün bir adet üreticisi next nextar olan "NewWave Rock 7200 PowerBank" aldım fiyatı gayet iyiydi kullandığım telefon ve mp3 çaları 1-2 defa şarj etsin işimi görür ancak nette bu ürüne dair herhangi bir bilgi bulamadım

aradan geçen zaman içerisinde ürünü tavsiyeedermisinizhttp://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1147#. adresinden mi aldınız?

tavsiye ederim ürün çok kullanışlı, evet oradan aldım

• Merhaba üstad,

Tekrar güle güle kullan :D

Ben de almayı düşünüyorum da, bir-iki sorum olacak:

Aradan geçen süre içerisinde bir değişiklik oldu mu?
    Bir de ürünle telefon şarj ederken ya da ürünün kendisini şarj ederken o üzerindeki yüzde doğrusal mı azalıp artıyor yoksa arada atlama oluyor mu??

İyi günler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran UN

Merhaba üstad,

Tekrar güle güle kullan :D

Ben de almayı düşünüyorum da, bir-iki sorum olacak:

Aradan geçen süre içerisinde bir değişiklik oldu mu?
    Bir de ürünle telefon şarj ederken ya da ürünün kendisini şarj ederken o üzerindeki yüzde doğrusal mı azalıp artıyor yoksa arada atlama oluyor mu??

İyi günler...

Merhabalar ürünün şarj göstergesinde sorun çıktı arızaya sevk ettim yenisi ile değiştirildi yeni de çalışmadı tekrar gönderdim, şarj olayında bir sıkıntı yok gayet iyi idi memnunum sadece göstergedeki led arıza yaptı 9 numara 5 gibi görünüyordu, şimdi yenisi bekliyorum
  • erosxman kullanıcısına yanıt
    ben de ebayden 30000 mahlik bir powerbank siparis ettim. toplamda 40 lira civarina mal oldu. xda developersta butip cin mallarinin vaad edilen kadar perf. sunmasada yime de is gordugu seklinde yorumlar yapilmis.

gelsin ,inceleme halinde goruslerimi yaxarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

ben de ebayden 30000 mahlik bir powerbank siparis ettim. toplamda 40 lira civarina mal oldu. xda developersta butip cin mallarinin vaad edilen kadar perf. sunmasada yime de is gordugu seklinde yorumlar yapilmis.

gelsin ,inceleme halinde goruslerimi yaxarim.

hayırlı olsun 30000 mah çok iyi bir değer ayrıca fiyatta çok iyi
    Bakalim, performansi nasilmis. Tabiki bu degeri yakalayamam ama %50sini bile verse 15bin yaparki bu da yeterli bir deger.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Bakalim, performansi nasilmis. Tabiki bu degeri yakalayamam ama %50sini bile verse 15bin yaparki bu da yeterli bir deger.

"nightsoldier" beni bir konuda bilgilendirmenizi rica ederim, ebay dan nasıl alış veriş yapıyorsunuz? kredi kartı mı kullanıyorsunuz ayrıca ürünün size varışı nasıl oluyor gümrük falan, sizce oradan ürün almak güvenilir mi?
    İninal kart kullaniyorum. Karti paypal hesabina tanittim ve odemeyi kart araciligi ile paypal uzerinden yapiyorum.
    Degeri 75 euroyu gecmeyen esyalar gumruge takilmiyor. Tabi mobil cohazlar ve silahlar haric.
    Silahtan kastim kesici,delici aletler.
    Cep telefonu aksesuari,saat gibi seylerde sorun cikmiyor.
    Saticinin oranina dikkat ederseniz sorun cikmaz. %98 ve uzeri olup top seller(yaninda yildiz isareti olan saticilar) saticilardan alisveris yaparsaniz sorun olmaz.
    Urunun ayni gun ve ayni yerden siparis edilmesi halinde dahi farkli zamanlarda teslimat olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 1 Ekim 2013; 17:40:50 >
  • Ebay yerine direk aliexpress.com dan alın. %10-20 daha ucuza alırsınız. Ebaydan satanlarda zaten oradan size ship ettiriyor. Dropship deniyor. Satıcı komisyon alıyor. Alialixress.com dan 20 den fazla alış yaptım. En azından gelen ürünü onaylayana kadar paranız transfer edilmiyor.
  • Bu üründen bende almayı düşünüyorum, Aradan geçen zamandan sonra hala kullanıyormusunuz ürünü?
  • merhaba, yukarıda bilgilerini verdiğim ürün çok dandik çıktı 3 defa arıza yaptı ve 3 ünde de değişim oldu, firmadan rica ettim yeni seri ürünlerden aldım 3-5 aydır kullanıyorum memnunum, kaliteli ancak amperleri düşük, bendeki samsung note2 nin pil 3100 amper 1.5 defa şarj ediyor, iphone olsa 3 defa şarj eder
    isterseniz aşağıda inceleyebilirsiniz.

http://www.next.com.tr/tr/rock-iii-6000/70/urun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosxman -- 3 Eylül 2014; 11:49:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.