Şimdi Ara

NEXEN KAR LASTİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
39.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dün 205 55 16 4 adet kış lastiği aldım.lastiğin hamuru çok iyi yol tutuşu yumuşaklığı çok güzel.kore malı kumho, hankook gibi lastiklerden daha üst düzey bir lastik.tavsiye ederim.
  • Bende aracıma yaz lastiği olarak bu marka lastikten takmak istiyorum, malum jant lastik büyütme yoluna gidip biraz görünüm de olsun istedim. Arac 2011 Focus, 205/55/16 normal lastiklerin yerine jant+lastik 225/45/17 düşünüyorum, nexen n8000 lastik alacağım. Kullananlar varsa nasıl lastik olduğunu yazarlarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün lastikaldan sipariş verdim.165/65/r14... teki 108 tl.Takıp kullandiktan sonra yorum yazacam.Bu arada kış lastiği alacak arkadaşlar.....Satıcılar veya baska kişiler aksini iddia etseler de ince lastikler karda buzda daha iyi yol tutar...ince tercih edin...bakın isviçre rallilerine buzda, bisiklet lastiği gibi ince kullaniyorlar neredeyse...

• Pardon.isviçre degil.isveç rallisi:)

• Cok Iyi bir lastik almissin piyasada ucuza satilanin en iyisi.. Ben almanyada mercedesde calisiyorum..kaliteli bi lastik

• apollo_37 A kullanıcısına yanıt
    Nexen iyidir. Yazsa kışta kullanıyorum. Kore malı nihayetinde
  • Az önce sipariş verdim.
    Uluslararsı lastik karşılaştırma sitelerinden baktım.
    Petlas olsun kumho olsun hepsine 1000 basar.

Bi de kumho marshal gibi lastiklere bakın, nexen üst kalite lastiklere kafa tutuyor... bağımsız uluslararasi test siteleri bunlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.