Şimdi Ara

Nexflix Hesabına Ortak Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Netflix'e uygun bir fiyata sahip olmak için 4 kişi ortak kullanmayı planlıyorum. Tek cihaz bana yetiyor. Benim gibi düşünüp kullanmak isteyen 3 kişi ile yeni açtığım hesabı paylaşacağım.

40TL'lik üyelik olduğu için ben dahil herkes 10TL ödeme yapacak. Enpara ile 5TL olacak

Şartlar;

-İkinci el alım satım referansı (En az 3-5 tane ikna edici bişeyler)
    -En az 5 yıllık üye.
    -Minimum 20 yaş.
    -EFT veya Havale yapabilme kabiliyeti. (Enpara, Vakıfbank veya işbankası hesabına)
    -Haberleşme şifre/sorun bilgi paylaşımı 4 kişinin ortak bulunduğu whatsup grubu üzerinden yapılacaktır.
    -Tek cihazdan fazla cihazdan hesap açıp başkasını dışarda bırakmak yasak haliyle. Diğer hesaplar o an boş bile olsa 7/24 herkes tek hesap açıcak.
    -Ödemeler normal ödemenin yapılmasından en az 1 hafta önceden yapılacak. (Hesabı 12 ekimde açtığım takdirde ödemesi 12 kasımda olacak o yüzden herkes ödemeyi 7 kasımda yapmış olmalı. Her ayın 7'inde ödeme yapmamış olan gruptan çıkarılır ve yerine başkası alınır grup tamamlanamazsa hesap dondurulur, tekrar biri bulunup devam edilemezse ya kalan kişiler anlaşarak ücret kalan kişiye bölünür yada ücret iadesi yapılarak .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• ben ilgiliyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.