Şimdi Ara

Next 18500 HD + Plus Şifreli Kanallar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde Next 18500 HD + Plus uydu alıcısı var aynı makine bizim komşumuzda da var ve komşumuz bir
    tv & uydu alıcısı dükkanında program attırarak Şifreli , hd , belgesel , spor ( lig tv vs. ) kanalları açtırmış ve izliyor.
    sadece uydu alıcısının arkasındaki ethernet girişine internet kablosunu takıyor ve artık her kanal sizin :D

bunu bende yapmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zubedobo

Arkadaşlar evde Next 18500 HD + Plus uydu alıcısı var aynı makine bizim komşumuzda da var ve komşumuz bir
    tv & uydu alıcısı dükkanında program attırarak Şifreli , hd , belgesel , spor ( lig tv vs. ) kanalları açtırmış ve izliyor.
    sadece uydu alıcısının arkasındaki ethernet girişine internet kablosunu takıyor ve artık her kanal sizin :D

bunu bende yapmak istiyorum

önce sitesinden son yazilimi yukle sonra cihaz üzerinden freeshare özelligini aktif edin hotbirt uydusuna bakan canagin varsa sende izlersin yada ip tv adresleri yukleyerek hotbirt uydusuna gerek kalmadan internet ip tv olarakda izleye bilirsin google amcaya yazarsa özellikleri nasi aktif edebilcegini bulursun kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet 0534 M kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam peki dediğinizi yaparsam süperlig maçlarını falan izleyebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zubedobo

sağolun hocam peki dediğinizi yaparsam süperlig maçlarını falan izleyebilir miyim ?

ben pek futbol izlemedigim icin bir bilgim yok malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.