Şimdi Ara

next 200 cis super plus ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    h.sonu doğubank civarında bulunan uydu anteni yapan birkaç dükkana uğradım, next 2000 cis super plus i çift çanak ve kurulumu için toplam 280 ytl fiyat verdiler. acaba bu fiyat uygun mudur yoksa karaköy den daha uygun fiyatlara bulabilirmiyim? alete en son çıkan güncellemeleri yükleyerek getireceklerini söyledi, anladığım kadarıyla en popüler ve kullanımı en kolay receiverlardan biri. görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
    iyi günler

• kullanımı herseyısyle kolay ve kullanıslı bır cıhazdır acıkcası zaten next 2000 serısı harıcınde ben baska bır next modelınıde kesınlıkle musterılere onermem,
    http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=134
    ortalama bır fıyat bende soyluyeyım veya ust lınkden sende cıkartabılırsın...
    montaj harıc 240 ytl cıvarında yerıne gorede montaj eklenılır ama CIS modelını yazdım ve pazarlık payınıda karakoydekı satıslara gore bıraktım yanı eger urunden calınmasını ıstemezsen bu fıyat ıyıdır ama verılecek canak lnb de onemlı ve ben suan calmadan yaptım :)

hee karakoyegıdersen bırde dremabox ve redlıne cıhazlarınıda ıncelemenızı tavsıye ederım eger evde ınternet varsa kesınlıkle dreambox ı ıncele

quote:

Orjinalden alıntı: eloy1368

Merhabalar
    h.sonu doğubank civarında bulunan uydu anteni yapan birkaç dükkana uğradım, next 2000 cis super plus i çift çanak ve kurulumu için toplam 280 ytl fiyat verdiler. acaba bu fiyat uygun mudur yoksa karaköy den daha uygun fiyatlara bulabilirmiyim? alete en son çıkan güncellemeleri yükleyerek getireceklerini söyledi, anladığım kadarıyla en popüler ve kullanımı en kolay receiverlardan biri. görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
    iyi günler

• evimde internet var ancak bu dreambox ı sürekli güncel tutmak için uğraşmak gerekiyor anladığım kadarıyla. ben fazlasıyla mesgul biriyim eve gelip yazılım yükleme işleri ile uğrasmak istemiyorum açıkcası birde illegal işler dönüyor anladığım kadarıyla :) hoş oldurdu aslında ama başımıza bir iş gelir neme lazım :)
    neye dikkat etmem gerekir lnb ve canak konusunda, kazık yemeyelim işin sonunda...
    aslında haklısın gidip karaköyden bakmak gerek ama vaktim yok, söylediğim rakamı da tesadüf birinden aldım telefon açıp gelin takın diyeceğim parayı gelince alacaklar...bana kullanımı kolay birkaç yayının şifresini kendi kendine kıran sorunsuz bir makina gerekli, bu redline da dreambox da olabilir. (sanırm dreambox ların fiyatları düşmüş bayaa)
  • üründen çalınmasından neyi kastediyorsun açıklarsan sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akeneton34 -- 12 Aralık 2007; 12:51:30 >
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: airman006

üründen çalınmasından neyi kastediyorsun açıklarsan sevinirim..

• Üründen çalmak benim anladığım kadarı ile olsa olsa bazı kaliteli çanaklar ve elembiler ile diseqc lerin yerine daha kalitesiz mal kullanılması ile ilğilidir diye tahmin ettim,arkadaşta doğrularsa olabilir,yinde bu malların çoğunu çin imal ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.