Şimdi Ara

next 8000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • next 8000 uydu alicamiz var bunun kanallari ve uydu lari guncellemek istiyorum ne yapmam lazim birde key file diyorlar bu nedir tam olarak tesskurler ?

• quote:

Orjinalden alıntı: siberzeka

next 8000 uydu alicamiz var bunun kanallari ve uydu lari guncellemek istiyorum ne yapmam lazim birde key file diyorlar bu nedir tam olarak tesskurler ?

Bilindiği gibi Turksat 1C uydusu Turksat 3A'ya taşındı.
    Anteninizin çekmediği bir uydunun üzerine gelip ismini Turksat 3A olarak değiştirin. Bu uydudaki bütün TP'leri kanalları ile birlikte silin. Sonra da Frekans:12731 Mhz, SR (sembol oranı) 3333, FEC değeri 3/4 (bu FEC ayar yeri benim cihazda olmadığından girmedim) ve Polarizasyon V (dikey) gir. Taramayı açık yada Network On yapıp taratmaya başlayın. Bu arada 9.000 Mhz H SR 0 TP'de takılıp kalabilir. Bu bozuk TP'yi TP listesinden bulup silin sonra tekrar taratın. Bütün kanalları bulacaktır. Ben de 262 kanal buldu.
    Bu arada benim cihaz Next 8000 Xcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 30 Ekim 2008; 13:02:46 >

• baba bende yaptım ama sonradan o bozuk tpyi bulup yine orda takılıyor baska yapabilecek birseyler varmı bendede next 8000xcam var yeni yazılım cıkmıs 27-09-08 bunu yükliyip aksam birdaha deneyecegim
    quote:

Orjinalden alıntı: ettu

quote:

next 8000 uydu alicamiz var bunun kanallari ve uydu lari guncellemek istiyorum ne yapmam lazim birde key file diyorlar bu nedir tam olarak tesskurler ?

ını yapın. Anteninizin çekmediği bir uydunun üzerine gelip ismini Turksat 3A olarak değiştirin. Bu uydudaki bütün TP'leri kanalları ile birlikte silin. Sonra da Frekans:12731 Mhz, SR (sembol oranı) 3333, FEC değeri 3/4 (bu FEC ayar yeri benim cihazda olmadığından girmedim) ve Polarizasyon V (dikey) gir. Taramayı açık yada Network On yapıp taratmaya başlayın. Bu arada 9.000 Mhz H SR 0 TP'de takılıp kalabilir. Bu bozuk TP'yi TP listesinden bulup silin sonra tekrar taratın. Bütün kanalları bulacaktır. Ben de 262 kanal buldu.

• dostum yazilimlari nerden buldun bana da atarmisin birde ini dosyasinin bir standart'i var nasil bir ini olusturmam lazim
  • abi 9000 tp takılıp kalıyor silip tekrar taratın demissiniz yaa tekrar taratmada network taramı yapayım yoksa normal taratmamı yapayım
    quote:

Orjinalden alıntı: ettu

quote:

ını yapın. Anteninizin çekmediği bir uydunun üzerine gelip ismini Turksat 3A olarak değiştirin. Bu uydudaki bütün TP'leri kanalları ile birlikte silin. Sonra da Frekans:12731 Mhz, SR (sembol oranı) 3333, FEC değeri 3/4 (bu FEC ayar yeri benim cihazda olmadığından girmedim) ve Polarizasyon V (dikey) gir. Taramayı açık yada Network On yapıp taratmaya başlayın. Bu arada 9.000 Mhz H SR 0 TP'de takılıp kalabilir. Bu bozuk TP'yi TP listesinden bulup silin sonra tekrar taratın. Bütün kanalları bulacaktır. Ben de 262 kanal buldu.

• cem650
    Pardon yazını ancak bugün okuyabildim.
    9.000 Mhz H SR 0 TP bozuk bir TP. Sorunu nasıl çözdüm anlatayım. Önce next 8000 Xcam'ı resetlemeden (taramada Network On olacak) tarattım. Tam 3 kez 7.TP'de, 82.TP'de ve 285.TP'de takıldı. Zaten toplam 285 TP var. Ben de bunun üzerine cihazı resetleyerek yeni yazılımı yükleyip tekrar tarattım. Tesadüf bu ya bu bozuk tp yüzünden tekrar 3 kez taratmam gerekti. Her seferinde bu bozuk TP'yi TP listesinden bulup sildim ve sonra tekrar tarattım. Toplam 278 kanal buldu.
  • abi hallettim söyle hallettim yeni bir tane yeni bir uydu ismi girdim türksat3a diye sonra online tarattım 9000 takıldı sonra sildim 9000 tp yi sonra network online yi kapattım öyle taradım 262 tane buldu oda yeter saten tüm kanallar geldi sonrasında birde güncel yazılımı kurdum babalar gibi tamam yeter bukadar ama bir mail atıp 9000 tp yi söylemek gerekiyorki ben hemen simdi bir mail atıcam türksata sizde atın ki toplu mailimiz bir ise yarasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cem650
    Sorunu çözdüğüne sevindim. Turksat 3A'da 9.000 Mhz H SR 0 TP'nin bozuk bir TP olduğunu silinip (hatta 3 kez silinmesi gerekiyor) yeniden taratılması gerektiğini artık bilmeyen kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.