Şimdi Ara

Next 8500 Divx Player Firmware yeni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk defa böyle bir sorun duydum... Ama serviste garanti sorunu yaşamazsın diye biliyorum. Sorun olursa görüşelim..
  • tekrar yükledim, FW'i.
    İlginize teşekkürler olayı biraz kurcalayınca farkettim. her divx film için 2 altyazı koyuyorum. film yada dizi ismiyle olan altyazıyı göstermiyor. kumandadan 2. altyazıyı seçince altyazı görünüyor. Böyle de idare ederim Yeni FW çıkana kadar.
    Buarada FW nasıl yazılır. belli bir dilimi var yoksa herdilde yazılabilirmi. Delphi, C# da. yoksa Sadece C de mi yazılır?
    yönlendirirseniz sevinirim.
    Kolay gelsin
  • Selam,
    Ben bu Firmware dosyasını denedim ama olmadı. Hatta şimdi fabrika ayarlarına bile dönemiyorum. Alt Yazı hiç AKTİF olmuyor, eski alt yazı tipini yüklemem mümkünmü, yoksa yeniyi denerken skiyi de mi patlattık kucağımızda...
    Yardım ediniz lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alialtay

Selam,
    Ben bu Firmware dosyasını denedim ama olmadı. Hatta şimdi fabrika ayarlarına bile dönemiyorum. Alt Yazı hiç AKTİF olmuyor, eski alt yazı tipini yüklemem mümkünmü, yoksa yeniyi denerken skiyi de mi patlattık kucağımızda...
    Yardım ediniz lütfen...

Yeniyi yuklerken eskisi siliniyor.
    Fabrika ayalralı ile geriye dönilmez.
    1 yazı üstte oku, başka bir arkadaş da aynı duruma düşmüş,yukarıyı oku hallet sende.
  • Slm altyazı dosyasını birden fazla kopyasını aynı klasöre koy izlerken altyazı menüsünden değiştir. 2. altyazı ekranda görünecektir. bazı dizilerde birden fazla altyazıda olsa kar etmiyor ama %90 nında 2. altyazıyı görebiliyorsun...
    Kolay gelsin
  • Next 8500 Divx Player Firmware dosyası

Slm Arkadaşlar Botech firmasından aldığım alt yazı sorunu için hazırladıkları düzeltme ben yükledim 3 filmde denedim bir sorun görmedim. Karakter araları seyrelmiş o kadar. Eskisinden iyidir.

Linkhttp://www.dosyaekle.com/do2.php?x=next_YE-8500.rar

Dosya içinde yükleme talimatıda mevcut

Kolay gelsin....
  • arkadaşlar benim next ye 8500 dvd player in altyazıları okunmayacak derecede belirsiz çıkıyordu. bende araştırdım ve sizin forum sitenizde aynı durumda
    olan arkadaşların olduğunu gördüm ve bir güncelleme yazılımı linki verilmiş onu indirip flash bellek ile dvd ye taktım. ve olanlar oldu dvd tamamen karıştı. hiç birşey çalışmıyor dvd okumuyor kumandanın tuşları yer değiştirdi hiçbiri doğru çalışmıyor. Bununla ilgili ne yapacağım bir bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.