Şimdi Ara

Next fta usb 2000 kanal sorunu [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm kanalları sildim tekrar arama yaptırdım 300 küsür kanal var ama show tv kanald star tv atv samanyolu fox tv gibi kanalların hiçbiri yok bunları nasıl ekleyebilirim ? veya bunları elle nasıl ekleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depresifadam -- 4 Aralık 2014; 4:21:47 >

• http://www.nextdestek.com/Next-2000-FTA-USB.html adresinde güncel kanal dosyası var. usb ile cihaza atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logan2010

http://www.nextdestek.com/Next-2000-FTA-USB.html adresinde güncel kanal dosyası var. usb ile cihaza atabilirsin.

flaş belleğim yok başka yolla atılabilrmi ? telefona atıp telefondan falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibisken

Tüm kanalları sildim tekrar arama yaptırdım 300 küsür kanal var ama show tv kanald star tv atv samanyolu fox tv gibi kanalların hiçbiri yok bunları nasıl ekleyebilirim ? veya bunları elle nasıl ekleyebilirim

Çanak ayarına girin türksatı seçin ardından sarı tuşa basıp türksatı sıfırlayın ardından kanal ekleme bölümüne girin nıt tarama bölümünü açık yapın ardından yeşil tuşa 2 defa basın yeni tp yazısı gelecektir gelen yere 11844 02222 V yazıp tarayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tüm kanalları sildim tekrar arama yaptırdım 300 küsür kanal var ama show tv kanald star tv atv samanyolu fox tv gibi kanalların hiçbiri yok bunları nasıl ekleyebilirim ? veya bunları elle nasıl ekleyebilirim

KANAL DOSYAYISINI ZİPDEN ÇIKARIP MİCROSD KARTA ATABİLİRSİNİZ USB GİRİŞLİ MİCRO SD KART OKUYUCUNUZ VARSA KANAL LİSTESİNİ YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.CİHAZ KENDİNİ KAPATIP AÇANA KADAR CİHAZA DOKUNMAYINIZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Çanak ayarına girin türksatı seçin ardından sarı tuşa basıp türksatı sıfırlayın ardından kanal ekleme bölümüne girin nıt tarama bölümünü açık yapın ardından yeşil tuşa 2 defa basın yeni tp yazısı gelecektir gelen yere 11844 02222 V yazıp tarayın.

oldu kardeşim çok teşekkür ederim.
  • quote:

TÜRKSAT 4A UYDU GÜNCELLEMESİ DETAYLI + RESİMLİ ANLATIMI - AYARLARI - PÜF NOKTALARI

1) Eski Tip Uydu Alıcı Resimli Anlatımı
    2) Yeni Nesil Full HD Uydu Alıcı Resimli Anlatımı
    3) LG Smart TV Dahili Uydu Alıcı Resimli Anlatımı
    4) Samsung Smart TV Dahili Uydu Alıcı Resimli Anlatımı EKLENMİŞTİR !
    5) Panasonic Smart TV Dahili Uydu Alıcı Resimli Anlatımı

www.tinyurl.com/Turksat4Arehberi

Next fta usb 2000 kanal sorunu [Çözüldü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Eylül 2014; 4:27:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.