|
Bildirim
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teachers71 -- 14 Haziran 2017; 10:4:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kul Ahmet -- 18 Ekim 2017; 17:2:44 > |
|
|
|
2 gün önce favori listeme kendi kendine 3 tane show tv hd eklenmiş. silip kaydediyorum geri geliyor. listenin sonuna atıp kaydediyorum geri geliyor. resetlemek dışında önerisi olan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrttylmzz -- 14 Ağustos 2021; 20:56:9 > |
next hc 12 nin 2015 yazılımı elinde olan varmı next siteden kaldırmış bulamıyorum |
"sorun kalmadı" dedikten sonra 7 yıl geçti ve dün itibariyle sorun tamamen ortadan kalktı ... cihazdan patlama (çat) sesi geldi, hafif bir yanık kokusu aldık, şu an hiçbir hayat belirtisi yok ... içini açtım, yanık kokusu olan kartı inceledim bir iz bulamadım ... 2. el cihaz baksam iyi olur ... ek; ne almamı önerirsiniz, yine next hc-12 mi yoksa başka bir marka/model mi ?.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 7 Mart 2023; 23:6:22 > |