Şimdi Ara

Next - Logitech z5500 dijital bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar logitech sen sistemini uydu' ya ( ye 2000 xcıs plus ) bağlamak istiyorum. bu alet spdif çıkış olarak coax ve optik bağlantıyı mevcut kılıyor. normalde sistemi dvd ile coax bağlantı yaptığım kabloyla; uyduyu bağladığımda herhangi bir şekilde bağlantı kurulamıyor. nextin içinden menülerden dijital bağlantıyı seçebileceğim biryer bulamadım. z5500 de input' u ayarladım ama cıt yok. nerede yalnış yapıyorum yardım rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 12 Haziran 2008; 14:34:11 >

• dostum bende next 200x cı plus var ...z5500 u 5 aydır kullanıyorum uydu alıcısının arkasında optık cıkıs oldugunu bılmıyordum gecen gun oylesıne baktıgımda sıyah bır cubuk vardı bır cıkarttım optık cıkıs bagladım z5500 den gelen optık kabloyu oraya ses aldım fakat bazı yayınlar 5.1 verdı hemen hemen butun kanallar stereo ses verıyor..mesela mtv turkıyeden muthıs ses alıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

dostum bende next 200x cı plus var ...z5500 u 5 aydır kullanıyorum uydu alıcısının arkasında optık cıkıs oldugunu bılmıyordum gecen gun oylesıne baktıgımda sıyah bır cubuk vardı bır cıkarttım optık cıkıs bagladım z5500 den gelen optık kabloyu oraya ses aldım fakat bazı yayınlar 5.1 verdı hemen hemen butun kanallar stereo ses verıyor..mesela mtv turkıyeden muthıs ses alıyorum

hadi ya bendede 2000x ci plus var bende bilmiodum...tesekkürler
  • bu demek oluyorki optik bağlntı yapacağız. teşekkürler şimdiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.