Şimdi Ara

NEXT MACHİNA 3D SERİSİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
9
Favori
71.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Bu cihaz kaç tip tunere sahip?

tek tuner ve çift tuner olanı var.
  • abtani A kullanıcısına yanıt
    Tek ve çift tunerli olanlarda hangi tip tunerler mevcut?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kara köyden next machina aldım ama pişman oldum uydu ve iptv kanallarında mozaiklenme var+sürekli kendini resetliyor bende next amigoda var onda sorun yok almaz olaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: grese

ben kara köyden next machina aldım ama pişman oldum uydu ve iptv kanallarında mozaiklenme var+sürekli kendini resetliyor bende next amigoda var onda sorun yok almaz olaydım
    Uydu kanallarında mozaiklenme sizin çanak antenizin ince ayara ihtiyacı olduğunu,iptv de mozaiklenme sizin aldığınız yer veya internet hızınız ile sorun olduğunu gösterir.Aynı cihazı bende kullanıyorum,sıkıntı yaşamıyorum.(İPTV den çok sağlıklı izleme beklemek hayalcilik olur)
  • Merhabalar,

Bende bu cihaz var ama dolap üzerine koyacağım için kumanda çekmiyor..Minik cihazlar için olan numaratör fln gözler bunda kullanılabilir mi ? Öyle birşey takmam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2018, sizce bu cihaz(lar) hala alınabilir mi yoksa 4K+3D versiyonlarını mı beklemek lazım. Ben özellikle 3d Super veya 3D Combo super cihazlarıyla ilgileniyorum. Benim için 3D performansı önemli.

Bu konuda tecrübesi olan var mı? 3D filmleri USB üzerinden sorunsuz oynatabiliyor mu? Basit bir Android TV box'ım var ve 3d filmleri çok rahat izleyebiliyorum. Şimdi 3d özelliği olan bir uydu alıcıya geçmek istiyorum. Bu cihaz tatmin edici bir performans veriyor mu?

Bir de 3D Super ve 3D Super Combo cihazlarda HDMI 1.4a desteğinin olması dikkatimi çekti. Next Machina 3D'de HDMI desteği 1.3a'da kalmış. Üstelik 2D to 3D çevriminde derinlik efektinin olmadığı yazıyor özelliklerinde. Super ve Super Combo da ise derinlik efektinin kullanıcı ayarlı olduğu yazıyor. Bu özellikleri kullanıp test eden oldu mu acaba?

Bu konuda bilgi verebilen olursa çok sevinirim.

Sağlıcakla kalın,

Erdoğan

• quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

Arkadaşlar bırakalım P mevzunu CCcam le her türlü kanal grubuna ulaşabiliyorsunuz.

Next Machina 3D normal yayınları konvert eder.

Tek tunerlisi ve çift tunerlisi arasında pip sayısından farklılık var farklı transporder kanallarını çift tunerlide izleyebiliyorsunuz. İlave sd kart girişi mevcuttur. Machina 3d çift tunerli olanın kasa işçilik kalitesi daha yüksektir.

Bunların dışında menü ve işlevleri aynıdır.

Ancak Next markasında Machina 3d next in bugüne kadar çıkarmış olduğu en iyi modellerden biridir. Diğer tüm modelleri uydu alıcısı sınıfına bile giremez.
    Yıl 2018, sizce bu cihaz(lar) hala alınabilir mi yoksa 4K+3D versiyonlarını mı beklemek lazım. Ben özellikle 3d Super veya 3D Combo super cihazlarıyla ilgileniyorum. Benim için 3D performansı önemli.

Bu konuda tecrübesi olan var mı? 3D filmleri USB üzerinden sorunsuz oynatabiliyor mu? Basit bir Android TV box'ım var ve 3d filmleri çok rahat izleyebiliyorum. Şimdi 3d özelliği olan bir uydu alıcıya geçmek istiyorum. Bu cihaz tatmin edici bir performans veriyor mu?

Bir de 3D Super ve 3D Super Combo cihazlarda HDMI 1.4a desteğinin olması dikkatimi çekti. Next Machina 3D'de HDMI desteği 1.3a'da kalmış. Üstelik 2D to 3D çevriminde derinlik efektinin olmadığı yazıyor özelliklerinde. Super ve Super Combo da ise derinlik efektinin kullanıcı ayarlı olduğu yazıyor. Bu özellikleri kullanıp test eden oldu mu acaba?

Bu konuda bilgi verebilen olursa çok sevinirim.

Sağlıcakla kalın,

Erdoğan

• Elimde kutusu olan çok temiz next 3d combo super var almak isteyenler pm atsınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.