Şimdi Ara

NEXT PANDORA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

kardes sen boyle surekli dolandirici esnaflar gibi "abi ben kendim kullaniyorum cok iyi" dedikce sogudum cihazdan artik alasim gelmiyor..

arkadaşım...yemin ederim dolandırıcı değilim üstelik kesinlikle esnaflıkla alakam yoktur dürüst vatandaşım zaten çalışmıyom ve evde ailemle beraber oturuyom canım sıkılınca televizyon seyrediyom...!!!...gerçekten aldığım makinamdan memnun olduğumu açıklıyom...!!!...cihazdan soğudun diye beni suçlayamazsın...!!!...

gamzegiray tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
    Merhaba arkadaşlar eğer bu formu paylaşım formu ise bu mesajımı forum yöneticiler silmez NEXT PANDORA cihazını inceledim şimdi yazacaklarım bağzı arkadaşların pek hoşuna gitmeyecek ama gerçek biraz herkesin bildiği gibi acı NEXT PANDORA cihazı android cihaz fakat yazılım olarak 4.0.3 başka android yazılım çıkmayacak tabii android yazılım kullanan kişiler bunu gayet iyi anlar bu versiyon şimdilerde 4.4.4 fakat next firması cihazın versiyonu güncellemek mümkün olmadığını söylemiştir bu da demektir ki cihazın ilerisi kapalı firma kutunun üzeri nede ana yazılım olarak 4.0.3 versiyon dan başka ana yazılım çıkmayacak diye bir ibare yazmamıştır buda tabii TÜRKİYE CUMHURİYETİ YASALARINA AYKIRI
    bir ticarettir arkadaşım firma tarafına bu ticaretin den ve tüketiciyi mağdur bırakmasın dan dolayı yasal işlem başlatmıştır bu konu hakkın da NEXT firması aranmıştır fakat bir yetkili bile konuya cevap veremedi en son bildiğim kadarıyla FİKRET bey diye bir kişi çıkıp cihazın versiyon yükselmesine gerek olmadığı söyledi konuyu siz kullanıcılara bırakıyorum arkadaşlar "iyi ye değil en kötüsüne" sahip olun derim kolay gelsin

NOT: Forum yöneticileri mesajı silmeyin önemli bir bilgi paylaştım zaten burası paylaşım formu xxx kişilere hizmet etmeyelim bu yazı bütün uydu forumların da mevcuttur

paylaşım için teşşekkürler.
    varol dostum sayende içi boş makine almaktan yırttım...

• Merhaba arkadaşlar,
    play stordan dsmart blue özelliğini indirdiğinizde cihazın google a kayıtlı olmadığı için uyarı almam sonrası next firmasınahttp://destek.next.com.tr/index.php?/Tickets/Submit linkinden şiyatte bulundum.
    şikayetin içeriği:

Merhaba dsmart blue uyeligim olmasina ragmen next pandora cihazimda bu ozelligi kullanamiyorum. Cihazin google kaydettirilmesi gerektigi ile ilgili bir uyari aliyorum. Magduriyetimin giderilmesi hususunda geregini bilgilerinize sunarim
    dedim

müşteri temsilcisi
    Merhaba

Cihazımızda d-smart blue özelliği bulunmamaktadır. dedi

ben tekrar bu cevaba
    Normalde calismasi gerekirken neden calismadigi ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Bu dsmartin bir eksigi degil, sizin cihazi googlea kaydettirmemeniz ile ilgili bir sorun degil mi? Bu islemi neden yapmiyorsunuz? Next pandora kullanicilari bu konuda eminim cok magdurlar. Digiturkplayde bir zamanlar calismiyordu fakat bu sorunu cozdunuz bu konuysda agirlik verilmesi gerekir diye dusunuyorum. İyi calismalar.
    dedim

müşteri temsilcisi
    Merhaba

next firmasında böyle bir anlayışın olması çok garip geliyor. en azından nedeniyle ilgili bir açıklama yap değil mi?

• Arkadaşlar ben bu cihazı ikinci el aldım bazı sorularıma yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1-cihazda önceki sahibinin gmail adresi kayıtlı bunu cihazdan nasıl kaldırabilirim?

2-Google play'e girdiğimde açılan sayfada (internet bağlı olmasına rağmen) önceki sahibinin gmail adresi var ve de "bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyin" diye yazıyor.

3- Tarayıcıyı neredeyse kullanamıyorum çünkü sürekli "bu sitenin güvenlik sertifikasında sorunlar var" şeklinde pop-up çıkıyor.

4-Şu anda yazılım versiyonu 3019 görünüyor yazılımı nasıl yükseltebilirim yükselttiğimde bütün sorunlar gider mi?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafertaskesen

Merhaba arkadaşlar,
    play stordan dsmart blue özelliğini indirdiğinizde cihazın google a kayıtlı olmadığı için uyarı almam sonrası next firmasınahttp://destek.next.com.tr/index.php?/Tickets/Submit linkinden şiyatte bulundum.
    şikayetin içeriği:

Merhaba dsmart blue uyeligim olmasina ragmen next pandora cihazimda bu ozelligi kullanamiyorum. Cihazin google kaydettirilmesi gerektigi ile ilgili bir uyari aliyorum. Magduriyetimin giderilmesi hususunda geregini bilgilerinize sunarim
    dedim

müşteri temsilcisi
    Merhaba

ben tekrar bu cevaba
    Normalde calismasi gerekirken neden calismadigi ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Bu dsmartin bir eksigi degil, sizin cihazi googlea kaydettirmemeniz ile ilgili bir sorun degil mi? Bu islemi neden yapmiyorsunuz? Next pandora kullanicilari bu konuda eminim cok magdurlar. Digiturkplayde bir zamanlar calismiyordu fakat bu sorunu cozdunuz bu konuysda agirlik verilmesi gerekir diye dusunuyorum. İyi calismalar.
    dedim

müşteri temsilcisi
    Merhaba

next firmasında böyle bir anlayışın olması çok garip geliyor. en azından nedeniyle ilgili bir açıklama yap değil mi?

Tek bir lisansla bütün cihazlara aynı yazılımı koydukları için olabilir.Kaldı ki next tablet te de bu uygulama çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 2 Mayıs 2015; 10:02:17 >

• @İmkansız @zafertaskesen
    Bu sorun sadece Nextte yokki tüm Android DVB lerde var .
    Google Androidi Telefonler için geliştirmiş .
    Sen Nexti telefon gibi tanıtmayı başarabilirsen D-smart Blue çalışır.

quote:

Orijinalden alıntı: ehlenbikum

quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

kardes sen boyle surekli dolandirici esnaflar gibi "abi ben kendim kullaniyorum cok iyi" dedikce sogudum cihazdan artik alasim gelmiyor..

arkadaşım...yemin ederim dolandırıcı değilim üstelik kesinlikle esnaflıkla alakam yoktur dürüst vatandaşım zaten çalışmıyom ve evde ailemle beraber oturuyom canım sıkılınca televizyon seyrediyom...!!!...gerçekten aldığım makinamdan memnun olduğumu açıklıyom...!!!...cihazdan soğudun diye beni suçlayamazsın...!!!...

gamzegiray tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
    Merhaba arkadaşlar eğer bu formu paylaşım formu ise bu mesajımı forum yöneticiler silmez NEXT PANDORA cihazını inceledim şimdi yazacaklarım bağzı arkadaşların pek hoşuna gitmeyecek ama gerçek biraz herkesin bildiği gibi acı NEXT PANDORA cihazı android cihaz fakat yazılım olarak 4.0.3 başka android yazılım çıkmayacak tabii android yazılım kullanan kişiler bunu gayet iyi anlar bu versiyon şimdilerde 4.4.4 fakat next firması cihazın versiyonu güncellemek mümkün olmadığını söylemiştir bu da demektir ki cihazın ilerisi kapalı firma kutunun üzeri nede ana yazılım olarak 4.0.3 versiyon dan başka ana yazılım çıkmayacak diye bir ibare yazmamıştır buda tabii TÜRKİYE CUMHURİYETİ YASALARINA AYKIRI
    bir ticarettir arkadaşım firma tarafına bu ticaretin den ve tüketiciyi mağdur bırakmasın dan dolayı yasal işlem başlatmıştır bu konu hakkın da NEXT firması aranmıştır fakat bir yetkili bile konuya cevap veremedi en son bildiğim kadarıyla FİKRET bey diye bir kişi çıkıp cihazın versiyon yükselmesine gerek olmadığı söyledi konuyu siz kullanıcılara bırakıyorum arkadaşlar "iyi ye değil en kötüsüne" sahip olun derim kolay gelsin

NOT: Forum yöneticileri mesajı silmeyin önemli bir bilgi paylaştım zaten burası paylaşım formu xxx kişilere hizmet etmeyelim bu yazı bütün uydu forumların da mevcuttur

paylaşım için teşşekkürler.
    varol dostum sayende içi boş makine almaktan yırttım...

Samsung Telefon başla HTC den çık . Hiçbir Telefonda custom ROM lar haricinde versiyon yükseltme Özelliği yoktur.Custom ROM larda çok zaman yeni sorunlar çıkarabilir .
    Biz Android işlemcili cihazları ikide bir versiyon yükseltme gayesi ile almadık .
    TV karşısında sorunsuz bir iki kanalı seyredelim düşüncesi ile aldık .
    Ayrıca Android DVB ler GOOGLE desteğinden Telefon olmadıkları için faydalanamazlar .

Aynı Durum Atlanta ve diğer Çin ,Kore vs . Tüm DVB cihazları için geçerlidir .

@İmkansız @zafertaskesen@ehlenbikum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfel -- 3 Mayıs 2015; 6:33:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

Arkadaşlar ben bu cihazı ikinci el aldım bazı sorularıma yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1-cihazda önceki sahibinin gmail adresi kayıtlı bunu cihazdan nasıl kaldırabilirim?

2-Google play'e girdiğimde açılan sayfada (internet bağlı olmasına rağmen) önceki sahibinin gmail adresi var ve de "bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyin" diye yazıyor.

3- Tarayıcıyı neredeyse kullanamıyorum çünkü sürekli "bu sitenin güvenlik sertifikasında sorunlar var" şeklinde pop-up çıkıyor.

4-Şu anda yazılım versiyonu 3019 görünüyor yazılımı nasıl yükseltebilirim yükselttiğimde bütün sorunlar gider mi?

Teşekkürler.

Cihazı Fabrika Ayarlarına çevirirsen gmail kalkar .
    Diğer sorunun için Firefox veya UC Browseri dene .

Bence Google play yerine Blackmart uygulamasını yükleyerek Blackmart havuzundan faydalana bilirsin .

DVB cihazlarına Fazla program yüklemeyi tavsiye etmem .
    Üstteki mesajımda söylediklerim senin içinde geçerli .

Google hesabını aktif yapmayınca başka problemlerde çıkacaktır .
    Örneğin Facebook güncellenmeyecek .veya başka bir Browser kursan oda güncellemeyecek .
    Problem üzerine problem .

Next firması Android DVB piyasına girerken hata yaptığını farkedememiştir .Denemeden anlayamazdı.
    Android Telefonlar için geliştirilmiştir .
    DVB ler Telefon olmadığından Ekranın dokunmatik özelliğide yok .
    Hiç bir zaman Telefon rahatlığını bulamazsınız .

• quote:

Orijinalden alıntı: sfel

quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

Arkadaşlar ben bu cihazı ikinci el aldım bazı sorularıma yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Cihazı Fabrika Ayarlarına çevirirsen gmail kalkar .
    Diğer sorunun için Firefox veya UC Browseri dene .

Bence Google play yerine Blackmart uygulamasını yükleyerek Blackmart havuzundan faydalana bilirsin .

DVB cihazlarına Fazla program yüklemeyi tavsiye etmem .
    Üstteki mesajımda söylediklerim senin içinde geçerli .

Google hesabını aktif yapmayınca başka problemlerde çıkacaktır .
    Örneğin Facebook güncellenmeyecek .veya başka bir Browser kursan oda güncellemeyecek .
    Problem üzerine problem .

Next firması Android DVB piyasına girerken hata yaptığını farkedememiştir .Denemeden anlayamazdı.
    Android Telefonlar için geliştirilmiştir .
    DVB ler Telefon olmadığından Ekranın dokunmatik özelliğide yok .
    Hiç bir zaman Telefon rahatlığını bulamazsınız .

Evet fabrika ayarlarına çevirdim problem kalktı. Facebook ve twitterı sorunsuz yükleedim.
    Zaten fazla yükleme yapmam oyun filan oynamam belki ibb trafik felan yüklerim bir-iki birşey daha o kadar.

Cihazdan genel olarak memnunum ancak normal bir HD uydu alıcı rahatlığında olmadığını söylemem lazım. Her cihaz kendi işini en iyi yapar bu iki kere iki dört.
    Mesela normal kumandasının kullanımı sorunlu çünkü cihaza tam isabet ettirmen gerekiyor yoksa çalışmıyor. Klavyeli olan değil, zaten o bir facia ve ben onsuz aldım bilerek, onun yerine mouse ve ekranın klavyesini kullanıyorum.

Basit uydu alıcılarında olan, ekranı 12 parçaya bölerek o anki kanalları görme, ekranı dondurma, otomatik dakika ayarlı kapanma gibi basit özellikler (önceki hiremco-2'de çok alışmıştım özellikle ekranı dondurup resim alma olayı felan) bu cihazda yok. Açılması da çok uzun sürüyor. Ön paneldeki yazılar okunmuyor falan filan..

Ama arada bir açıp face, twit alemine göz atıyım gibi temel android uygulamaları, youtube, sözlükler, forumlar, gaste başlıkları, köşe yazısı okuma gibi tarayıcı işlemleriyle TV'yi daha bir zenginleştiriyor mu, kesinlikle evet.

Ama bütün bunlar elinizin altındaki laptop kadar hızlı ve seri kullanılabiliyor mu? tabii ki de hayır ve aynı zamanda TV'yi kapatmış da oluyorsunuz bunları yaparkene...o da ayrı bir dezavantaj oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.