Şimdi Ara

'Next - Telefunken - Navitech - Piranha' Tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zealotive

telefunken ve next'in satış sonrası desteği ile ilgili bir iki bilgi daha edinsem fena olmayacak gibi :)

Bir dakika, bir dakika !

Satış Sonrası ve Teknik Destek Konusunda kimse Next gibi olamaz. Burada herkes dursun bir kere !

Next ile muhatap olduğunuzda direkt ARGE ve Teknik Departmanla muhatap oluyorsunuz. Ben Navitech de Next de kullanıyorum. Ama karşınızda bir muhatap görmek istediğinizde, Next'in kendisini görürsünüz. Kullanıcı bilgi paylaşımını değil diğer modellerdeki gibi.

Eğer Next almaya karar verdiyseniz; hayırlı olsun. Diğer modellerle çelişki yaşıyorsanız hala, bir daha bir daha düşünün...

Sevgiler ve saygılarımla...
  • quote:

.....
    533mhz-600mhz arasında hisseddirecek kadar ya da ciddi bir fark var mıdır mesela?

Vardır, her kim yoktur derse de vardır, ve hissedersiniz... Next 525'im Navitech'imden iki kat daha hızlı çalışıyor. Bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

.....
    533mhz-600mhz arasında hisseddirecek kadar ya da ciddi bir fark var mıdır mesela?

Vardır, her kim yoktur derse de vardır, ve hissedersiniz... Next 525'im Navitech'imden iki kat daha hızlı çalışıyor. Bilginize

çok teşekkür ederim cevaplarınız ve ilginiz için..
    ikisini de kullanmış biri olarak bir sorum daha var.. igo primo 1.1 ve 1.2 arasında stabilite olarak karşılaştırabilir misiniz?
    veya kullanışlı bulduğunuz farkları..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

.....

çok teşekkür ederim cevaplarınız ve ilginiz için..
    ikisini de kullanmış biri olarak bir sorum daha var.. igo primo 1.1 ve 1.2 arasında stabilite olarak karşılaştırabilir misiniz?
    veya kullanışlı bulduğunuz farkları..

Rica ederim; en belirgin fark hız ve bazı özelliklerin daha da detaylandırılmış olması. Arayüz aynı ama stabilite daha belirgin. Bence bu yeter... Primo v1.2 son sürümdür ve halen geliştirilmesine devam edilmektedir.

Tercihiniz Next (525,545 hangisi olursa olsun) tüm hataların iyileştirildiği bir güncelleme geliyor önümüzdeki güncellemede. Benim Next 525 cihazı almamdaki en büyük neden buydu. Bekliyorum... Piyasadaki tüm cihazlardan bir adım öne çıkacaktır bu güncelleme ile...

Next Destek Forum

[edit] beceremedim galiba. becermişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 18 Ağustos 2011; 16:08:27 >

• Sn.Zealotive ,

Next 525 iniz hayırlı uğurlu olsun, babanız güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullansın.
  • Sn.Zealotive , iyi seçim hayırlı olsun güle güle kullanınız
  • Merhaba arkadaslar, dogum gunu sebebiyle "Piranha Sigma" diye bir navigasyon aleti hediye edildi.
    Ancak hic bir merakim ya da bilgim olmadigi icin hic bir sey yapamadim/cozemedim.
    Aleti acar acmaz, Istanbul Fatih'te bir sokagi gosteriyor ancak Izmir Guzelyali'da oturuyorum, bu durumu nasil cozebilirim, belki cok basit ve sacma bir soru kusura bakmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Merhaba arkadaslar, dogum gunu sebebiyle "Piranha Sigma" diye bir navigasyon aleti hediye edildi.
    Ancak hic bir merakim ya da bilgim olmadigi icin hic bir sey yapamadim/cozemedim.
    Aleti acar acmaz, Istanbul Fatih'te bir sokagi gosteriyor ancak Izmir Guzelyali'da oturuyorum, bu durumu nasil cozebilirim, belki cok basit ve sacma bir soru kusura bakmayin.

Balkona yada açık alana çıkın ve cihazınızı açık alanda açın ve uydulara bağlanmasını bekleyin.bulunduğunuz yeri gösterir, İstanbuldan ışık hızyla gelirsiniz :) Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın nice mutlu yıllara
  • Tesekkurler x-calibur.
    Dun dogum gunumdu, hediyeyi veriklerinde icimden "Allah dedim napcam ben simdi, teknolojik alet sictik" dedim. :)
    Maksat arabaya koydugumda o navigasyonlarda bulunan kirmizi nokta hareket etsin, nereye gittigimi goreyim. :)
    Yoksa forumda okuduklarim gibi bi beklentim yok yani, oyle radardan korusun, izmirden agriya beni kaybolmadan gotursun diye. :)
  • Doğum gününüz kutlu olsun sayın @Guzelyali

DH Forumlarında her türlü desteği alırsınız. Soru sormaktan çekinmeyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Tesekkurler x-calibur.
    Dun dogum gunumdu, hediyeyi veriklerinde icimden "Allah dedim napcam ben simdi, teknolojik alet sictik" dedim. :)
    Maksat arabaya koydugumda o navigasyonlarda bulunan kirmizi nokta hareket etsin, nereye gittigimi goreyim. :)
    Yoksa forumda okuduklarim gibi bi beklentim yok yani, oyle radardan korusun, izmirden agriya beni kaybolmadan gotursun diye. :)

Tekrardan nice mutlu yıllara , merak etmeyin o beklenti zamanla oluşuyor :) Hastalık gibi birşey oluyor :) Güle Güle kullanın Sn.Guzelyali İzmirde bu arada baya bir radar olayı var yani, tünelelrde falan bakın bu gibi durumlarda paylaşılmış dosyalarda o noktalar varsa sizi uyarır yani :) Doğum günü hediyesi size para bile kazandırır :) kaybettirmeden :) Neyse tekrardan kazasız belasız iyi kullanımlar. Markası ne olursa olsun yolunuz açık olsun :)

• Tesekkurler DD252Admin :)
    Arkadasla telefonla konusurken dedim "napicaz krdsm", "bende anlamiyorum senin girdigin o forum var ya hani, orada kesin anlayanlar vardir, gir bi oku" dedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Sn.Zealotive ,

Next 525 iniz hayırlı uğurlu olsun, babanız güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullansın.

çok teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

Sn.Zealotive , iyi seçim hayırlı olsun güle güle kullanınız

size de çok teşekkür ederim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Sn.Zealotive ,

çok teşekkür ederim :)

Markası ne olursa olsun, Yolunuz açık olsun
  • iyi günlerde kullanın
  • Merhaba forumdaşlar, öncelikle faydalı bir konu olmuş sağolun.
    Ben de yeni bir otomobil kullanıcısı olarak navigasyon cihazı almaya karar verdim. BT özelliğine ihtiyaç duymuyorum. Next YE-G 525 cihazının fiyatı da uygun geldi ve yorumlarda olumlu. Büyük ihtimal alacağım ama bir iki sorum var.

Bu cihazı aldıktan sonra harita güncellemesi nasıl oluyor? Kendisi otomatik mi güncelliyor belirli aralıklarlar ile? Yoksa gidip servisine mi güncellettriyorum ve ücretli mi?
  • BURADAKİ yazılımı pc ye kurarak ücretsiz olarak bu programla belirli aralıklarla verilen harita güncellemelerini yapabiliyorsunuz,lazım olursa başka ülke haritası satın alıp yada kiralayabilyorsunuz. Otomatik güncelleme bu tür cihazların hiç birinde yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

BURADAKİ yazılımı pc ye kurarak ücretsiz olarak bu programla belirli aralıklarla verilen harita güncellemelerini yapabiliyorsunuz,lazım olursa başka ülke haritası satın alıp yada kiralayabilyorsunuz. Otomatik güncelleme bu tür cihazların hiç birinde yok.

Çok teşekkür ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

10 kullanıcı hantal demişse cihaz hantalmıdır ?

Walla, lafımı geri alıyorum. Ben dememiştim zaten hantal diye, hantal diye dediklerini söylemiştim. Bugün Electroworld de kampanyası vardı 299 TL idi 545 model navigasyon.320 lerden 299 a falan diye hatırladım ama şimdi baktım HB ye ordada aynı para :) Kampanya değişik herhalde yada ben fiyatı yanlış hatırladım. Neyse esas sorun o değil.Bu cihaza kim hantal dedi neden hantal dedi bende merak ettim. Menü geçişleri kötü diye yavaş diye okumuştum şıkır şıkır geçiyor , hatta emin olamadım acaba 525 modelmi bu diye baktım ,545 modeliydi bluetooth ta vardı çünkü. Primosuna girdim ondada gayet başarılı, direk Kars belediyesine rota verdim dediğim gibi gayet hızlıydı. Nesi hantal anlaymadım. Acaba uydu falan bağlantısı olmadığındanmı hızlıydı şimdi onu düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.