Şimdi Ara

Next Wave, Next Star Bunlar Farklı Markalar Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaslar siz olsaniz Next Star 2000'mi alırsınız yoksa Arcelik, Vestel gibi bi markanin 1+5 taksit ile satilan cihazlarını mı?
  • SELAM: arkadaşlar neden yumatu orient gibi şifreleme özelligine sahip degil anlamıyorum geçenlerde orient yükleme yaptım gayette başarılıydı neredeyse tüm şifreli kanalları açıyor ama ben hala yumatu şifrelerini bile nereden bulacagımı bilmiyorum kanala üye olalım dedim birileri yardım eder dedim kimsede çıt yok ya arkadaşlar orient i bir açında şifreleme ne kadar kolay bir görün ama yumatu da böyle bir özellige rastlayamadım bana bir yardım edin yoksa kıracagım bu makineyi :) isvecli2019@yahoo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isvecli2019 -- 14 Nisan 2005, 21:13:53 >
  • Şu next wave deden saçma uydu alıcıyı aldım. Aldığımdan beri av ses çıkışında problem bir sağdan bir soldan geliyordu temassızlik vardı muhtemelen, hafif oynayinca duzeliyordu. Servise verdim bir problem yok diyip yollamışlar. Şu ana kadar 3, 4 farklı hoparlör, kulaklık hepsinden aynı sıkıntı var ama şu basit problem için bile yokuş yapıyorlar. Geri yolluyordum servise ama iptal ettim sonradan, ürünü aldım teknosadan geri, hakem heyetine vereceğim direk. Gerçekten çok ayıp kimse işini doğru düzgün yapmıyor memlekette sonra vay arkadaş biz batiyoruz. Gerçekten çin ürünü al direk Türkiye ile hiç alakası olmayan daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.