Şimdi Ara

Next Ye 18500 HD cihaz hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta Next Ye 18500 HD Uydu cihazı satınaldım. Cihazı aldığımda yetkili bayi cihaza son sürüm yazılımı kurduğunu bildirdi. Son sürüm yazılımdan gerek SD gerekse HD yayınlarda çok iyi görüntü alıyordum. Özellikle HD yayınlarda cam gibi görüntü vardı, fakat beş dakika bir HD yayınlarda donma oluyordu, 4-5 sn yayın duruyor sonra devam ediyordu. Birde her 15 dakikada bir cihaz kendi kendine reset atıyordu. Cihazı aldığım yere götürdüm, bir önceki sürümü kuracaklarını problemin kalmayacağını bildirdi. Bir önceki sürümü yüklediler fakat bu seferde donma ve resetlenme yok ama görüntüler hiçte iyi değil. HD yayınlar son sürümdeki SD yayınlar gibi. Çok net değil, özellikle maçlarda bu çok belli. Acaba yazılımla görüntü kalitesinin alakası olabilir mi ? Sizden bunun hakkında bilgi rica ediyorum. Siz hangi sürümü önerirsiniz ? Eğer sürümle alakalıysa son sürüme tekrardan geçip donma ve resetlenmeyi kabul edeceğim.

Bu arada televizyonum Philips 40PFL7605 LED Tv, bayi TV den olabilir dedi ama aynı TV son sürümde çok iyiydi.

Birde kutu içeriğinde çıkan HDMI kabloyu aşağıdaki linkteki kablo ile değiştirsem görüntü kalitesi artar mı ? Hediye gelen kablo hakkında bilgim yok ama bu linkteki kabloyu kullanan arkadaşlar çok fark ettiğini söylüyorlar.

http://www.goldmaster.com.tr/Urun_Detay.aspx?q=662

Teşekkürler.

• ben de aldim ama goruntu kalitesi bende de kotu. daha obce dt hd plus vardi onunla kiyaslayinca ordaki sd burdaki hd :)
  • ALI çipsetliler böyle malesef...
  • arkadaşlar merhaba.HD18500 model nextstar uydu alıcı aldım.Kaliteli bir ürüne benziyor dışardan,görüntü kalitesi de çok iyi,LG LE5510 Led tv ve altın uçlu HD kablosu ile çok güzel görüntü alıyorum cam gibi gösteriyor, fakat hd yayınlarda donma yaşıyorum.ATV HD arada sırada donuyor.TRT HD ise başta gösteriyordu fakat şu an hiç göstermiyor.Uyduyu taktığımda güncel yazılımı otomatik olarak uydudan download etmişti.Ben uydudan pek anlamam,bu donmayı engellemenin bir yolu var mıdır?Sitesinden versiyon vs yüklesek acaba bir faydası olur mu?Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.