beyler bilgi sahibi oldugum bi konu degil kısa bi araştırmadan sonra bu cihazda karar kıldım sizce doğru bi kararmı... teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: dippu
beyler bilgi sahibi oldugum bi konu degil kısa bi araştırmadan sonra bu cihazda karar kıldım sizce doğru bi kararmı... teşekkürler...
çok doğru bir karar eğer paran yetiyorsa cıs olanından al.ileriye dönük olur.modül ile işim olmaz dersen tamam.alırken dikkat etmen gerekenler.siyah kutu asla alma gümüş renkli olsun.alırken elden alıyorsan yanında en son yazılımı ve softcamları yüklesinler nasıl yapıldığınıda öğrenirsin.emu açma kapamayı öğretsinler sana çok basittir.en önemlisi usb li olsun ilk çıkanlar usb sizdi hala piyasada varmı bilmiyorum belli olmaz.en son yazılım 19.08.2008 tarihinde çıktı.
aziz kerdeşim çok önemli bilgiler bunlar sagol.. birde emu açma kapama nedir bir cümleyle ondanda bahsedersen süper oluuçak :)
quote:
aziz kerdeşim çok önemli bilgiler bunlar sagol.. birde emu açma kapama nedir bir cümleyle ondanda bahsedersen süper oluuçak :)
emu yazılımını yükledikten sonra şifreli kanalları izlemek için emu yu açman lazım.menüden gir.usb kontrolü olan yere gel kırmızı tuşa bas.1234 şifreyi gir.sonra cas bölümü açılacak orda yükardan başla hepsini açık yap en alttakini yok yapacaksın.tamamdır emu açık demektir.cihaz versiyor bölümü var orda yazılar gözükmez görmek için aynı yerde şifreyi girmen lazım yazılım versiyonuna baktıktan sonra tekrar açman lazım.
süpersin .. sağol
quote:
süpersin .. sağol
ayrıntılı bilgi istiyorsan cihazı aldıktan sonra tabiki mach1digital .com da forum bölümünde.yazılımlar günlük softcamlar ve ürün hakkında bilgi.
Sayın aziz0571 Herhalde piyasadaki son usb siz 2000 cx süp.p. 3-4 ay önce ben aldım.Bimeks görevlileri acemi olduğumu anladıklarından heralde sağolsunlar bir bilgi vermediler.Bu durumda saydığınız özellikleri nasıl kullanabiliriz?Bilgi verebilirmisiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: aziz0571
quote:
çok doğru bir karar eğer paran yetiyorsa cıs olanından al.ileriye dönük olur.modül ile işim olmaz dersen tamam.alırken dikkat etmen gerekenler.siyah kutu asla alma gümüş renkli olsun.alırken elden alıyorsan yanında en son yazılımı ve softcamları yüklesinler nasıl yapıldığınıda öğrenirsin.emu açma kapamayı öğretsinler sana çok basittir.en önemlisi usb li olsun ilk çıkanlar usb sizdi hala piyasada varmı bilmiyorum belli olmaz.en son yazılım 19.08.2008 tarihinde çıktı.
quote:
Orjinalden alıntı: dr.say
Sayın aziz0571 Herhalde piyasadaki son usb siz 2000 cx süp.p. 3-4 ay önce ben aldım.Bimeks görevlileri acemi olduğumu anladıklarından heralde sağolsunlar bir bilgi vermediler.Bu durumda saydığınız özellikleri nasıl kullanabiliriz?Bilgi verebilirmisiniz?
quote:
quote:
usb li ile herşeyi aynı ama yazılımını rs 232 kablo ile pc le yazılımını ve güncel softcamları atabilirsin usb linin açtığı her şeyi usb siz de açıyor.eksik tarafı usb ile bişi yapamıyorsunuz kayıt,mp3,jpeg gibi.yazılım yükleme flaş bellek ile çok rahat ve kolay.
TEŞEKKÜRLER...
quote:
TEŞEKKÜRLER...
bişi daha usbli olanların yazılımı farklı usbsiz olanların yazılımı farklıdır.yazılımlar birbirine uymaz ancak kendi yazılımları olur.
Bilgine ve ilgine sağol...
quote:
quote:
TEŞEKKÜRLER...
bişi daha usbli olanların yazılımı farklı usbsiz olanların yazılımı farklıdır.yazılımlar birbirine uymaz ancak kendi yazılımları olur.
ARkadşlar cihazı ben kullanıyorum keyleri günlük netten indirip atabiliyosun. 1 dakikanı almıyor ve yaklaşık 80 tane şifreli kanalı açabliyosunuz. nagravision şifrelemeli olanlar diye geçer. başka sorunuz varsa yazın bildiğim çerçevede yardımcı olmaya çalışıyorum ama cihaz ii cihaz ben 1-1,5 seneden kullnıoyurm.
quote:
Orjinalden alıntı: onki
ARkadşlar cihazı ben kullanıyorum keyleri günlük netten indirip atabiliyosun. 1 dakikanı almıyor ve yaklaşık 80 tane şifreli kanalı açabliyosunuz. nagravision şifrelemeli olanlar diye geçer. başka sorunuz varsa yazın bildiğim çerçevede yardımcı olmaya çalışıyorum ama cihaz ii cihaz ben 1-1,5 seneden kullnıoyurm.
ne 80 kanalı kardeş sadece hotbirde tps+polsat paketi 100 adetten fazla çünkü saymadım.bide tek tük açılar paketlere dahil olmayan kanallar toplamda belki 150 tane şifreli açılıyor.bide astra da premier paketi var.thorda 160 tane diji tv var.nilesatta add paketi var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme