Şimdi Ara

NEXT YE-2000CX SUPER PLUS UYDU ALICISI alacağim bir kaç sorum var?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NEXT YE-2000CX SUPER PLUS UYDU ALICISI alacağim arkadaslar pek bilgim yok bu konularda o yüzden yardımcı olabilecek tek yer burasi diye düşündüm.size uydu alıcısının teknosada satıldığı yeri ve özelliklerini gösteren linkide vereyım:http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110240145&CS_Category=_UYDU_RECEIVER106&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

soruların şunlar;
    1-bu uydu alıcısını aldığım zaman içindeki kart desteği ile ileride digiturk ün maç yayınlarını izleyebilirmıyım,yada diğer kartlı yayınları izşeyebilirmıyım.

2-elimde yine next-nextstarın iki adet çanak anteni var sadece bu uydu alıcısını alıp iki antene bağlatıcağim iki çanak antenimin olmasının bana yararı ne olur

3-bu uydu alıcısı bu bu fiyata nasıl? ankara da taksıtle alabileceğim baska yerler bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim

bu sorularıma acil yanıt verirseniz çok memnun olurum hepinize teşekkürler

• 1-her türlü kart takarsın ve seyredersın merak etme..

2-ıkı canak demek bırını turk sat cevırırsın ıkıncısınıde hotbırt de yabancı kanalları ızlersın.

3-fıyat normal saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: SEVTON

NEXT YE-2000CX SUPER PLUS UYDU ALICISI alacağim arkadaslar pek bilgim yok bu konularda o yüzden yardımcı olabilecek tek yer burasi diye düşündüm.size uydu alıcısının teknosada satıldığı yeri ve özelliklerini gösteren linkide vereyım:http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110240145&CS_Category=_UYDU_RECEIVER106&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

soruların şunlar;
    1-bu uydu alıcısını aldığım zaman içindeki kart desteği ile ileride digiturk ün maç yayınlarını izleyebilirmıyım,yada diğer kartlı yayınları izşeyebilirmıyım.

2-elimde yine next-nextstarın iki adet çanak anteni var sadece bu uydu alıcısını alıp iki antene bağlatıcağim iki çanak antenimin olmasının bana yararı ne olur

3-bu uydu alıcısı bu bu fiyata nasıl? ankara da taksıtle alabileceğim baska yerler bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim

bu sorularıma acil yanıt verirseniz çok memnun olurum hepinize teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esereser -- 22 Temmuz 2007; 3:04:28 >

• Bu modeli yakın zamanda ben de denedim. Beklentiniz çok yüksek değilse oldukça tatmin edici bir model. Fiyatı çok daha uygun yerler var. Örneğin Doğan Holding'in Hepsiburada'sında 200 YTL. Oldukça sağlam Sitedir.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=151015&productid=evnextye2000superc
    Bunun dışında, Ankara Konya Sokak'ta 150-160 YTL peşine bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 23 Temmuz 2007; 2:40:20 >
  • teknosa 9 taksit 179 ytl ye aldım geçen hafta cumartesi günü. Cihaz fena değil. Yalnız kanal sakla özelliği var ama çalışmıyor. Ayrıca merak ettiğim usb diske tv kaydı yapıyor mu? Bilen varsa beri gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mez

teknosa 9 taksit 179 ytl ye aldım geçen hafta cumartesi günü. Cihaz fena değil. Yalnız kanal sakla özelliği var ama çalışmıyor. Ayrıca merak ettiğim usb diske tv kaydı yapıyor mu? Bilen varsa beri gelsin.

Ben de hepsiburada dan 195 Ytl'ye 8 taksitle aldım. next marka çift çanak+kuruluma da 110 ytl verdim.Evet, usb diske tv kaydı yapıyor,başlı başına + bir özellik. Güncel keyleri ve yazılımları usb den atmak çok rahat oluyor, çok memnunum. Kanal sakla özelliğini denemedim ama kanallara şifre girebiliyorum o da yeterli.
  • bu ürüne ait liste ve yazılımlar nerden indiriyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozden61

bu ürüne ait liste ve yazılımlar nerden indiriyorsunuz.

www.nebutv.net ten indirebilirsin.(Resmi next sitesi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben evde samsung le32s62b model lcd tv ile next 2000 cx plus receiver kullanıyorum şöle bi sorunum var receiverı aldıgımdan beri ama sorun receiverdan mı yoksa tv den mi onu bilmiorum.. şimdi tv izlerken ekran birden kararıo bu karartı 2-3 sn sürüo sonra görüntü yeniden geldiğinde ekranın sol üst köşesinde harici2 uydu alıcısı yazıo (dvd den uydu'ya geçtiğinde verio normalde bu uyarıyı sanki ben mod değiştirmişim gibi yani) bu olay bazı zamanlar aynı dakika içinde 6-7 kere yasanıo ve bazen sürekli aynı kanalda oluo anlamadım gitti forumda da sordum cevap bulamadım ne yapacağımı bilmiyorum yani receiver genel olarak çok güzel ama bu sorun neyden kaynaklı onu öğrenmeden alma bence sende aynı sorunu yaşama yani sonra benim gibi 3 ay sonra yeniden receiver almayı düşünürsün

• dün bende aynı model 2000 usbli next aldım eskisi kyoto 9600 du ( bozuldu ) tv yayınlarında garip bir dalgalanma var antenden olmasına imkan yok çünki başka cihazla kontrol ediyorum .
    Servise sordum açıklama getiremedi bu gün pz. satıcı kapalı yarın aldığım yere geri götürücem. next hayal kırıklığı yarattı
  • yazilimi güncellemeyi denedin mi*
  • yok yeni aldım 1 gün oldu 08.10.2007 tarihli yazılım var üzerinde ha birde önceki arkadaşın derdinden olmaya başladı yayın gecici olarak 2-3 saniyeliğine gidiyor sık olmasada yapıyor . Bakalım yarın olsun götüreyim
  • bugün satıcıya geri götürdüm satıcı hayret etti abi next ler 1000 de 1 arızalı çıkar dedi derdimi anlattım hemen yeni cihaz verdiler eve getirdim yeni skart kablosoda aldım cihazı taktım gene aynı sonra nedeninni buldum arıza cihazdan kasynaklanmıyor skart ları birleştiren skart kablosu kullanıyorum sökünce gayet normal oldu yayın falanda gidip gelmiyoır aynı durmda olan cmk olaya dikkat et sorun yok çoklayıcılar sorun yaratıyor

• çokgüzel özellikler var tav. ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: okis

bugün satıcıya geri götürdüm satıcı hayret etti abi next ler 1000 de 1 arızalı çıkar dedi derdimi anlattım hemen yeni cihaz verdiler eve getirdim yeni skart kablosoda aldım cihazı taktım gene aynı sonra nedeninni buldum arıza cihazdan kasynaklanmıyor skart ları birleştiren skart kablosu kullanıyorum sökünce gayet normal oldu yayın falanda gidip gelmiyoır aynı durmda olan cmk olaya dikkat et sorun yok çoklayıcılar sorun yaratıyor

ya abi bende çoklayıcı kullanmıyorum yani ben direk scartı receiverdan tv'ye bağlıorum..
    ama sorun scarttan olabilir diosan yuv bağlantıyı denesem çözülür mü sence?

• DENEYEREK ÇÖZEBİLİRSİN BİRDE YAKIN SERVİSE DERDİNİ ANLAT BENCE CİHAZDA sorun yok çoklayıcılar iş karıştırıyor tek tek bağla kolay gelsin
  • bu sorun lnb dende kaynaklanıyor olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.