Merhaba Arkadaşlar Başında da dediğim gibi NEXT YE 2000X CI PLUS Cihazım var. Daha yeni aldım. Şayet bir problemim var ki : yayında iken resmen bi ses hafif hışırtı gibi bir ses var . Mesela Recevier in sesini tamamen kısıyorum aynı ses TV den yine geliyor. Scart kullanıyorum Ara yüz çok net değil gibi acaba o yüzdenmi o sesi duyuyorum. Birde makinayı Auto Key update için yazılımı güncelletmiştim o yüzden ola bilirmi sanmıyorum ama ...? Baya rahatsız edici bir ses. Lütfen yardım....
Bir sorunum çok kısa çok aradım ama bulamadım Eski cihazım Roadmaster Sat 16300 ün emu ve loadder i ile karşılaşan yada bula bilecek bir arkadaşım varmı ?
Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.......
Saygı ile....
bİR aLLAH KULUNUN fİKRİ YOKMU ?
Scartla oldukdan sonra net ses net görüntü olması gerekir.Cihazın sesini kapatdığım halde tv den hışırtı gene geliyor diyorsun.Aynı kunomdayken tv den scart ı çıkarıp dene.Birde tv sesi yüksek cihaz sesi kısık olursa söylemiş olduğun ses sorunu olur.Cihaz sesini aç tv sesini kısmayı dene...
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim arkadaşım..... Senın dediğin gibi ben Tv yi kısıyorum yine aynı şekilde ses var Scartı çıkarıyorum o hışırtı kesiliyor. Buda sanırım demek oluyorki cihazla ilgili bir problem abaca dedim scart kablomu bozuk değiştirdim yine aynı ses var. Aynı cihazı kullanan başka biri varmı acaba oda aynı sorunu yaşıyormu.... Saygı ile....