Şimdi Ara

Next YE-58020GFSG5-4K 58' 147 Ekran UHD 4K Google Android TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
11
Favori
19.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tv Basit durmuyor, malzeme kalitesi bana yeterli göründü.

Benim için en önemli faktör google tv olarak hızlı ve kararlı çalışmasıydı. Kullandığım süre içinde akıllı tv kısmının gayet hızlı, sıkıntısız olduğunu söyleyebilirim.
  • ernaltnts kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• T.CN kullanıcısına yanıt
    Ses yüksekliği gayet yeterli hocam
  • TV'yi açma kapama düğmesine tek bastığınızda bekleme moduna geçiyor. Tuşa basılı tutup kapat dediğinizde tam kapanma yapıyor. Sonradan keşfettim. Belki benim gibi bilmeyenler arkadaşlar için yazdım 🙂
  • Tv yine zam gördü :(

• tv ilk açılışta hep internet ana sayfada açılıyor uydu kanallarında açılabilmesi için bi ayar var mı

• 55' Vestelin Daweeosu ile bunun arasında kaldım, bunun fiyatı arttı Daweoo stok tükendi, ortada kaldık gene.

• oyun konsolunda deneyen var mı (ps4-ps5 -xbox series x .s ) foto atabilir misiniz

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Live tv uygulamasını ilk sıraya taşıyın ona basınca kanallara geçer hemen
  • tcan kullanıcısına yanıt
    LG kalitesi nedir yahu...bu next 58" TV 1080 hd uydu yayınları cam gibi oynatıyor.abartmıyorum o kadar görüntü güzel ki sanki üç boyutlu gibi izliyor hissi bana veriyor.Yani LG nin bu tv den üstün olması için evde bulaşık, çamaşır yıkaması lazım :) en ucuz samsung, lg 58" tv ler 13 bin liradan başlıyor, yani bu tv ye göre kafadan 5 bin lira kazık başka birşey değil.ben bu next tv yi 1 ay önce 6500 liraya aldım, yani kalitesine göre bana göre bedava fiyatı 7000 lerde yine bedava, 8000 olsun yine bedava derim.ilerde tv ihtiyacım olsun bu tv 12 bin lira lg veya samsung 12500 lira olsun yine nexti tercih ederim.
  • Google Asistanı kumandadan aktif edemeyen varsa geri tuşu + ses kısmaya beraber basarak kumandayı televizyona tanıtabilir.

• mevlut_204 kullanıcısına yanıt
    Sağol, ben telefondan google kumandadan bu işi yaptığımdan kumandayı tanıtmamıştım şimdi yazından sonra yaptım.Yalnız bir nüans var.geri+ses - tuşlarına basılı tutup kumanda üstündeki kırmızı ışığın yanıp sönmesini sağlamak lazım.bu olunca hemen yukarı tuşun üstündeki google asistan tuşuna basılınca. Rc şeklinde kumandayı görüyor ve hemen ok ye basılınca eşleşme yapılıyor.bundan sonrada asistan tuşuna basarak tv kumanda ediliyor.
  • PC yi TV ye bağlayan oldu mu? TV nin bir bilgisayar modu var ama devamlı pasif ve PC sinyalini görmediğinden kuru görüntü veriyor.3 HDMI çıkışıda denedim.
  • NeXT’in geçen sene çıkan modellerinde Webos işletim sistemi var ve televizyonlar LG’de olduğu gibi sihirli kumanda ile geliyor. Ve G sensörü ile mouse gibi kullanılıyor. Acaba o modellerindeki sihirli kumanda Google Tv olan modellerde kullanılabilir mi? Yoksa sadece Webos işletim sistemine mi özel?
  • Kumandada Bluetooth özelliği varsa kullanılabilir. Yoksa Bluetooth özellikli bir kumanda alıp yapılabilir.
  • burakyalcn B kullanıcısına yanıt
    Bayide kumandayı denerken çok hoşuma gitmişti. Tekrar bayiye gidip Google Tv olanla eşleyip deneyeceğim hocam, teşekkür ederim cevabınız için.
  • Ekran yenileme hızı 6 ms diyor yani ekran 165 HZ mi, kullananlar doğruyabilir mi?

• omwe6113 kullanıcısına yanıt
    Çoğu zaman ekran tepkime süresi görüntü yenileme süresi ile karıştırılır. Monitör tepkime süresi milisaniye olarak ölçülür. Bu açıdan bakıldığında çoğu kişinin göz ile fark edemeyeceği kadar kısa süre içerisinde monitördeki görüntüler peş peşe sıralanır. 5 milisaniyelik bir tepki süresine sahip olan monitörde tüm bu geçiş, saniyenin 1/200’ünde gerçekleşecektir. Bu açıdan bakıldığında fark edilemeyecek kadar küçük olan bu detay, ekrandaki görüntü kalitesini ise doğrudan etkiler. 

Normal bir insan gözüyle fark edilemeyecek kadar küçük bir detay olan 1 milisaniye ile 5 milisaniye arasındaki tepkime hızı, tanımından da anlaşılabileceği üzere milisaniye olduğundan dolayı bir saniyeden çok daha küçük zaman birimleri ifade edilmektedir.
    Alıntı. Tv 50 hz. Yenileme süresi farklı bir şey.

• Arkadaş bu ne dehşet tv ymiş böyle :) a101 den geçen sene bilgisayar da kullanmak için 100 liraya piranha kablosuz klavye mouse seti almıştım.Onun şimdi wireless alıcısını usb girişine taktım, şak hemen tv de çalıştı.Fiyat değişmiş olsada a101 halen bu ürünü satıyordu.Tarayıcıda site gezmelerinde falan TV PC den farksız oluyor.
  • burakyalcn B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Konsol ile deneyimleyen oldu mu? Ps5, xbox?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.