Şimdi Ara

Next YE-G 515, YE-G 535 Yeni Navigasyon Cihazları (AtlasV 664 Mhz) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
9
Favori
70.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün media markt tan 535 modelini 219 tl ye aldık, pahalıya mı geldi bize?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcatraz ben 180e aldım bimeksten bu pazar.ama internete ozel 160dı bimeksde aynı gün.
  • Next 515 cihazımın cam aparatı kırıldı. Yerine kullanabileceğim daha kullanışlı bir öneriniz var mı?

• Next 535 5.0bt nin sesi çok az araç içinde duymakta zorlanıyorum. sesini nasıl artırabilirim?
  • Bende 535 modelınıdun aldım sarj ettım ama navıgasyonu actıgımda bulundugum yerın cok uzagında gorunuyor konumum.yukarıda hep sınyal alınıyor yazıyor ama degısen bırsey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otherside55

Bende 535 modelınıdun aldım sarj ettım ama navıgasyonu actıgımda bulundugum yerın cok uzagında gorunuyor konumum.yukarıda hep sınyal alınıyor yazıyor ama degısen bırsey yok.

Açık alanda deneyin cihaz gökyüzünü görsün bağlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: otherside55

Bende 535 modelınıdun aldım sarj ettım ama navıgasyonu actıgımda bulundugum yerın cok uzagında gorunuyor konumum.yukarıda hep sınyal alınıyor yazıyor ama degısen bırsey yok.

Açık alanda deneyin cihaz gökyüzünü görsün bağlanır.

Tesekkkurler denedım bugun oldu.Yalnızca navıgasyonunu kullanacagım ıcın memnun kalacagım gıbı duruyor en uygun f/p urun.

• Geçen gün denedim navigasyonu gerçekten çok başarılı yanlış yola girdiğinizde anında yeni rota çizmesi hızlı olması çok güzel ancak şarjı doluyken 40 dakika dayanabildi araç şarjınıda yanıma almamıştım.Kullanma kılavuzunda data kablosuyla pcye bağlı iken cihaz üzerinde herhangi bir işlem yapmayınız yazıyor navigasyon müzik video gibi çalışırken pcye bağlantı yapmayınız yazıyor.Araç şarjı ile bağlıyken navigasyon kullanmak sakıncalımıdır?
  • otherside55 kullanıcısına yanıt
    Araçta devamlı şarjda kullanması öneriliyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

Orijinalden alıntı: erhanmat

Ben de 515 ile 535 arasında kaldım.Bluetooth kullanışlı ise 535 alıcam.Kullanan var mı?

Bugüne kadar yurtiçinden/yurtdışından alınmış o kadar çok GPS navigasyon cihazı elimden geçti, neredeys hiç birinde de BT özelliğini verimli olarak kullanamadım.

Şöyle ki:
    BT özelliğini araç sabitken, kabin içi gürültü az iken kullanabiliyorsunuz. Ancak kabin içi gürültü birazcık artınca yani hareket halindeyken karşı tarafın sesini anlamanız olanaksız hale geliyor. Cihazın arkasındaki cılız hoparlör hareket halindeyken anlaşılır derecede sesi veremiyor, ister istemez cihaza doğru eğilmek zorunda kalıyorsunuz -ki bu da güvenlik açısından sıkıntı.

Bir bilgi daha: WinCE tabanlı cihazların hiç birisinde BT ile FM özelliklerini aynı anda çalıştıramadım. Dolayısıyla cep telefonundan BT ile navigasyon cihazına iletilen sesi FM yoluyla araç hoparlörlerinden almanız olanaksız!

Şu anda sadece GARMIN marka navigasyon cihazlarında arka hoparlör ses çıkışı yüksek. Onu da hareket halinde deneme olanağım yoktu (sırf ses çıkışı iyi diye Garmin alınmaz tabi, yazılımı bence kötü ve kullanışsız). Normal navigasyon modunda cihazın çıkardığı sesi 110-120km hızla giderken bile anlarsınız, fakat BT ile telefondan iletilen ses anlaşılır mıdır bilmiyorum deneyemedim. Tabi bir de "yankı" sıkıntısı var. Eğer yankı önleme sistemi yoksa arka hoparlörden çıkan yüksek ses cihazın mikrofonundan yeniden geri dönüp kısır döngü yapabilir. Ondan sonra da uğultular vs. Yankı engelleyici varsa sorun yok.

Next ye g 535 ile samsung s3 telefonumu bluetooth la eşleştirdim; fakat karşı taraftan sesi duyuyorum benim sesim gitmiyor. Problem nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hecaton

quote:

quote:

quote:

quote:

535 cihazımda bluetooth ile telefonumdan rehberi aktarmk istediğimde ''Rehberiniz alınamadı, bu telefon rehber senkronizasyonunu desteklemiyor, veya flash bellekte yeterince yer yok'' uyarısı alıyor 16gb kart takılı olmasına rağmen. Telefonumda samsung 5230 Star. Sebebi ne olabilir?

Telefonunuzun BT görünürlük isminde \ /: * ? " < > | bu semboller olmaması lazım bunlar olursa cihaz rehber için oluşturduğu klasöre telefonun BT ismini verdiğinden bu işaretler olursa klasör oluşturamadığından rehberi aktaramıyor.

Teşekkürler başarılı bir cevap Birkaç sorum daha olacak;

1) Arama yaptığımda karşı tarafa sesim gitmiyor ancak navigasyonu konuşurken çok yaklaştırırsam sesim gidiyor zaten ağzıma yaklaştırdıktan sonra telefonla konuşurum mikrafon ayarı gibi birşey varmı?

2) mp3 çaldığında kendi hoparlöründen gelen ses cızırtılı ve bozuk. Özellikle bas sesleri düzgün veremiyor. Bu kadar ekmek bukadar köfte diyip geçelimmi yoksa sorun cihazda mıdır?

Mikrafon ayarı yok pek kullanmasamda bazen deniyorum görüşmede sıkıntı olmadı,mp3 sesine gelince bazı Bas fazla olan parçalarda ses bcızırtı yapıyor ben aracımda AUX kablo kullanıyorum hiç sorunsuz kullanıyorum ,AUX yoksa kasetçalar varsa sahta kasetler var onları deneyebilirsiniz.Şu unutulmamalı bu cihazların asli görevi navigasyon yapmak Garmin ,Tomtom gibi cihazlarda multimedya yoktur

Bende öyle düşünüyorum nekadar ekmek okadar köfteden kastım da oydu. Yani sadece kapasitesini belirlemek amaçlı sorulardı tekrar teşekkürler.

Bu arada sadece navigasyon amaçlı kullanmak isteyen ve diğer multimedya özelliklerinden fazla beklentisi olmayan arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir. Kendi deneyimlerim için konuşacak olursam gayet hızlı çalışan bir sistem ve gideceğiniz adresi eliyle koymuş gibi bulan bir navigasyon.

next ye g 535 navigasyon cihazımla s3 telefonumu eşleştiriyorum, fakat arama yaptığımda karşı tarafın sesini duyuyorum benim sesim karşı tarafa gitmiyor. Problem nedir?

• cebin C kullanıcısına yanıt
    Görüşme Navigasyon cihazı üzerinden gerçekleştiği için kaynağını orada aramak gerekir. Next'in Teknik Servisine mail atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebin

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

535 cihazımda bluetooth ile telefonumdan rehberi aktarmk istediğimde ''Rehberiniz alınamadı, bu telefon rehber senkronizasyonunu desteklemiyor, veya flash bellekte yeterince yer yok'' uyarısı alıyor 16gb kart takılı olmasına rağmen. Telefonumda samsung 5230 Star. Sebebi ne olabilir?

Telefonunuzun BT görünürlük isminde \ /: * ? " < > | bu semboller olmaması lazım bunlar olursa cihaz rehber için oluşturduğu klasöre telefonun BT ismini verdiğinden bu işaretler olursa klasör oluşturamadığından rehberi aktaramıyor.

Teşekkürler başarılı bir cevap Birkaç sorum daha olacak;

1) Arama yaptığımda karşı tarafa sesim gitmiyor ancak navigasyonu konuşurken çok yaklaştırırsam sesim gidiyor zaten ağzıma yaklaştırdıktan sonra telefonla konuşurum mikrafon ayarı gibi birşey varmı?

2) mp3 çaldığında kendi hoparlöründen gelen ses cızırtılı ve bozuk. Özellikle bas sesleri düzgün veremiyor. Bu kadar ekmek bukadar köfte diyip geçelimmi yoksa sorun cihazda mıdır?

Mikrafon ayarı yok pek kullanmasamda bazen deniyorum görüşmede sıkıntı olmadı,mp3 sesine gelince bazı Bas fazla olan parçalarda ses bcızırtı yapıyor ben aracımda AUX kablo kullanıyorum hiç sorunsuz kullanıyorum ,AUX yoksa kasetçalar varsa sahta kasetler var onları deneyebilirsiniz.Şu unutulmamalı bu cihazların asli görevi navigasyon yapmak Garmin ,Tomtom gibi cihazlarda multimedya yoktur

Bende öyle düşünüyorum nekadar ekmek okadar köfteden kastım da oydu. Yani sadece kapasitesini belirlemek amaçlı sorulardı tekrar teşekkürler.

Bu arada sadece navigasyon amaçlı kullanmak isteyen ve diğer multimedya özelliklerinden fazla beklentisi olmayan arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir. Kendi deneyimlerim için konuşacak olursam gayet hızlı çalışan bir sistem ve gideceğiniz adresi eliyle koymuş gibi bulan bir navigasyon.

next ye g 535 navigasyon cihazımla s3 telefonumu eşleştiriyorum, fakat arama yaptığımda karşı tarafın sesini duyuyorum benim sesim karşı tarafa gitmiyor. Problem nedir?

Baska bir telefon ile eşleştirip deneyip neticeyi paylaşırmısınız?

• Next 535 kullanıyorum 1 aydır 10 numara cihaz yarım saat kurcaladıktan sonra alışıyorsunuz cihaza
    kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım daha önce navking vardı usb girişi bozuldu (garanti kapsamında
    girmedi, 50 TL istiyor servis) cok yollarda kayboldum iyi ki değiştirmişim kesinlikle tavsiye ederim
  • Next Yeg 535 kullanıyorum ve çok memnunum. Gideceğim yere aşk diye götürüyor :)
  • takip

• bende de 535 var, aynı yazılımın android versiyonunu telefonuma yükledim, gayet güzel çalışıyor...

Arkadaşlar bu next 535'in açılış logosunu değişme şansımız var mı, aracımızın logosunu koymak gibi...
  • Next servis konusunda cok iyi,urunleri de gayet basarili.

• merhaba, 535 sahibiyim.

yakın zamanda istanbul-mersin seyahatinde kullanacağım.

nasıl bir rota kullanmamı önerirsiniz? hızlı, kolay vs.?
  • Selamlar,

Ben uzun yolda her zaman KOLAY seçeneğini kullanıyorum. Çünkü; olabildiğince şehir içi trafiğine sokmuyor, virajlı yollardan uzak tutuyor.

Yıllar içerisinde tecrübeyle edindiğim bir yoldur.

BURADA ilginizi çekebilecek eski tarihli bir konum var; inceleyiniz lütfen

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.