YE-GA 5720 hakkında bilginiz ve tecrübeniz varmı Sayın üyeler. Teş.
5720 5"ekrana sahip av-in girişli bir cihaz kasa olarak çok harika ben perpada merkez ofislerine 545 modelini almaya gittiğimde incelemiştim
Alıp kullanan mevcut değil galiba, Ben 525 ile 5720 arasındayım. AV - IN benim için önemli ne yapıcam henüz karar veremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: volkan2012
Alıp kullanan mevcut değil galiba, Ben 525 ile 5720 arasındayım. AV - IN benim için önemli ne yapıcam henüz karar veremedim.
5720 primo 1.1 yazılımı ile çalışıyor ama kasa müthiş 525 ben kullanıyorum primo 1.2 versiyonu ile çalışıyor + daha hızlı benim fikrim 525 çünkü 4624 kullandım 5720 ile aynı yazılımı kullanıyor derseniz şayet benim için görüntü önemli o zmaan 5720 ama yazılım önemli derseniz kesinlikle 525
Evet artık karar verdim.Bende umarım hayırlısı ile cihazı alırım. 5720 de Ses özelliğide beni düşünürdü şahsen. 525 de karar kıldım.Av de şimdilik vazgeçmek durumundayım ilerde Artık Next kesin iyi bir modelle bize kavuşturacaktır. Herkese teş.
quote:
Evet artık karar verdim.Bende umarım hayırlısı ile cihazı alırım. 5720 de Ses özelliğide beni düşünürdü şahsen. 525 de karar kıldım.Av de şimdilik vazgeçmek durumundayım ilerde Artık Next kesin iyi bir modelle bize kavuşturacaktır. Herkese teş.
hayırlı olsun , güle güle kullanın güzel bir kılıf ve micro card ile keyifli güzel sürüşler yaparsınız
quote:
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın güzel seçim olmuş.
Evet yanlışlık var ürün 525 ama Ürünün açıklamaları yanlış olmuş düzeltirler sanırım 525 modelinde BT yok flash hafıza 4gb
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bu gün 525 i alabildim. Ama ev adaptörü yoktu, Sizlerdedemi yok acaba?
quote:
Kutu içeriğinde ev tipi ac şajcihazı yok.Haricen satın almanız gerekecek
Ok.teş. ederim.
quote:
Çok güzel karar vermişsiniz arkadaşım 545 olandan kullanıyor aşırı memnun ben telefunken almıştım birkaç olumsuz yönden iade edip 525 model olanı aldım yarın elimde olacak neticeyi paylaşırım
teş. herkese Bu FM olayını çözemedim yanlız. Yönlendirme sesleri ve Fm Video olayları için yardımıcı olurmusunuz.Bu sesler araç hopörlerinden gelmicekmi? Aracın radyosunu kullanamayacakmıyız.Çalışma prensibi hakkında yardım lütfen.
quote:
teş. herkese Bu FM olayını çözemedim yanlız. Yönlendirme sesleri ve Fm Video olayları için yardımıcı olurmusunuz.Bu sesler araç hopörlerinden gelmicekmi? Aracın radyosunu kullanamayacakmıyız.Çalışma prensibi hakkında yardım lütfen.
FM vericiyi aktif edin boş bir frekansa ayarlayın arabanın radyosunun frekansınıda cihazda ayarladığınızla aynı yaparsanız cihazın tüm sesleri araç radyosundan gelir.Yanlız şarj cihazını takmayı unutmayın
Bu konu biraz enteresan Araç radyo Frekansını değiştirince ne olacak.Yani ben nasıl istediğim radyoyu dinliyeceğim.
quote:
Bu konu biraz enteresan Araç radyo Frekansını değiştirince ne olacak.Yani ben nasıl istediğim radyoyu dinliyeceğim.
Bunu cihazda bulunan birnevi fm verici gibi düşünün cihazınızın seslerini radyo ya aktarıyor.Yani dediğim gibi ayarlarsanız navigasyon esnasındaki yönlendirme seslerini,cihazda çaldığınız mp3 leri araç radyosu üzerinden dinlemenizi sağlar..Yani BUNUN gibi birşey
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >