Şimdi Ara

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
4
Favori
61.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _imkansız_

evet AV-İN next'in 5720 modelinde var birde 1050 modelinde mevcut.şimdilik firmadan öyle bir duyuru yok diye biliyorum.

bilgi için teşekkürler hocam , siz söyledikten sonra baktım 1050 cihazda da varmış

bu sorduğum sorular büyük ihtimal sorulmuştur ama artık kusuruma bakmayın bir iki tane daha sormak istiyorum

next 1050 5" Bluetooth var ,geri görüş kamerası bağlanabiliyor ,igo8 dışında şu sıralar fiyatı gayet güzel görülüyor ,

şimdilerde aracıma geri görüş kamerası bağlamayı düşündüğüm için igo8 alsam kazancım kaybım ne olur ?

veya 5720 cihaza 100 tl. civarı fazla vererek primo 1.1 dışında değermi acaba ?

diğer bir konu ,bu cihazlarla kamera görüntüsü yeterince başarılı oluyormu ?

• Ben 5720 cihaz kullanıyorum görüntü gayet güzel ve başarılı ve cihazın kallavi bir kasası var, dışı titanyum alaşımlı çerçeveye sahip.1050 fiat olarak daha uygun tabi bunların aralarında işlemci farkı,ram farkı,yazılım farkı,cihaz kasa farkı vs gibi etkenler var.bence almışken birkere alıyoruz av-in olsun derseniz 5720 güzel bir tercih olur .. .Alacağınız kamera gece görüntü veren cinsten olursa güzel olur,geri görüş kamerası ben denemek için bağladım ve söktüm torpidoda bir sürü kablo kalabalığı yapıyor.Tabiki bu tercih meselesi
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam
  • Rica ederim.İyi forumlar
  • Forumdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine next 525 modelini cuma günü bimeksten 215 TL'ya aldım, haftasonu kullandım, gayet güzel çok memnunum,

DD252Admin başta olmak üzere katkı sunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • Hayırlı olsun cıhazınız. Keyıflı navıgasyonlar.
  • next g525 cihazının kapatma tuşunu tam olarak nasıl kullanılşıyor anlayamadım. bazen basılı tutuyorum bir ekran açılıyor orda uyku modu veya tamamen kapama seçeneği var. bazen basılı tutuyorum hiç bir işlem olmuyor .. üst üste deniyorum ama o bahsettiğim ekran açılmıyor. bazende bu işlemleri yaparken kendiliğinden sleep mondunda kapanıyor. tuşun arızalı olmadığına eminim. çünkü açılırken hiçbir sorun yok. benim bilmediğim bir detay var sanırım. navigasyon yaparken mi kapanmıyor nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamım06

Forumdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine next 525 modelini cuma günü bimeksten 215 TL'ya aldım, haftasonu kullandım, gayet güzel çok memnunum,

hayırlı olsun. bende de aynı model var. harita rengini değiştiriyorum , ama cihazı kapatıp açtığım zaman renkler gene eskisi gibi oluyor. yalnız uyku modu değil tamamen kapatınca gene eski rengine dönüyor. sende de böyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

quote:

Forumdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine next 525 modelini cuma günü bimeksten 215 TL'ya aldım, haftasonu kullandım, gayet güzel çok memnunum,

hayırlı olsun. bende de aynı model var. harita rengini değiştiriyorum , ama cihazı kapatıp açtığım zaman renkler gene eskisi gibi oluyor. yalnız uyku modu değil tamamen kapatınca gene eski rengine dönüyor. sende de böyle mi ?

Teşekkür ederim.

Evet bende de renkler eskisi gibi oluyor, sanırım igo yazılımından kaynaklı, ileride güncelleme yaptığımızda düzeltilebilir. Açıkcası çok önemli bir durum değil, varsayılan renkler de oldukça güzel. Haritanın görünümü iyi, ekran parlamıyor ve net, ses de gayet iyi. Benim ihtiyaç ve beklentilerimi karşıladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanTR -- 19 Aralık 2011; 17:23:10 >

• quote:

next g525 cihazının kapatma tuşunu tam olarak nasıl kullanılşıyor anlayamadım. bazen basılı tutuyorum bir ekran açılıyor orda uyku modu veya tamamen kapama seçeneği var. bazen basılı tutuyorum hiç bir işlem olmuyor .. üst üste deniyorum ama o bahsettiğim ekran açılmıyor. bazende bu işlemleri yaparken kendiliğinden sleep mondunda kapanıyor. tuşun arızalı olmadığına eminim. çünkü açılırken hiçbir sorun yok. benim bilmediğim bir detay var sanırım. navigasyon yaparken mi kapanmıyor nedir ?

Bir müddet basılı tuttumu kapanma,uyku,ve geri ikonu beliriyor hangine tıklarsanız o işlemi yapar.
  • evet normalde öyle olması lazım biliyorum. Ama bazen sorunsuz kapatabiliyorum bazen de ne kadar basılı tutarsam tutayım o ekran gelmiyor. veya bir kaç denemeden sonra sleep yazısı çıkıyor ve öyle kapanıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Evet bende de renkler eskisi gibi oluyor, sanırım igo yazılımından kaynaklı, ileride güncelleme yaptığımızda düzeltilebilir. Açıkcası çok önemli bir durum değil, varsayılan renkler de oldukça güzel. Haritanın görünümü iyi, ekran parlamıyor ve net, ses de gayet iyi. Benim ihtiyaç ve beklentilerimi karşıladı.

baktığınız için teşekkür ederim. Evet çok önemli değil benim için de, ama sadece benim cihaz mı öyle onu merka ettim. tekrar sağol.

• quote:

evet normalde öyle olması lazım biliyorum. Ama bazen sorunsuz kapatabiliyorum bazen de ne kadar basılı tutarsam tutayım o ekran gelmiyor. veya bir kaç denemeden sonra sleep yazısı çıkıyor ve öyle kapanıyor.

Kapatma işlemini cihaz ana menüde iken yapıyorsunuz demi? Primo yani navigasyonda iken değil
  • navigasyon ekranındayken rota üzerinde giderken kapatmaya çalışıyorum . primo çalışmıyor iken kapatmada bir problem yok.
  • quote:

navigasyon ekranındayken rota üzerinde giderken kapatmaya çalışıyorum . primo çalışmıyor iken kapatmada bir problem yok.

Primodan çıkmadan cihazı kaptmayın!!Primodan çıkıp öyle kapatın.Şayet primoda iken kısa süreli araçtan ayrılacaksanız cihaz şarja takılıysa ve durduğunuzda şarj kesilirse geri sayarak on saniyede otomatik olarak uykuya geçer.Şarj da değilse kendiniz uykuya geçirmek için cihaz kapatma butonuna kısa süreli basıp bıraktığınızda kapat,uyku ikonları ekrana gelmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

navigasyon ekranındayken rota üzerinde giderken kapatmaya çalışıyorum . primo çalışmıyor iken kapatmada bir problem yok.

Primodan çıkmadan cihazı kaptmayın!!Primodan çıkıp öyle kapatın.Şayet primoda iken kısa süreli araçtan ayrılacaksanız cihaz şarja takılıysa ve durduğunuzda şarj kesilirse geri sayarak on saniyede otomatik olarak uykuya geçer.Şarj da değilse kendiniz uykuya geçirmek için cihaz kapatma butonuna kısa süreli basıp bıraktığınızda kapat,uyku ikonları ekrana gelmesi gerekir.

uyarı için teşekkürler.
  • 545'in bluetooth özelliği ile telefon görüşme kalitesinden bahsedilmemiş, kullanan arkadaşlar fikirlerin yazabilirler mi?
  • fotonav nasıl kullanılıyor ? bir de foruma navigasyon ekranından alınan ekran görüntüleri görüyorum. ekran görüntüsünü nasıl alıyorsunuz ?
  • cihazı bir açayım dedim ama uydu bulmuyor bugün aldım daha. neler yapmamız gerektiğini adım adım yazarmısınız
  • öncelikle cihazın açık alanda durması lazım .. daha doğrusu, gökyüzünü gören bir noktada olmalı. ev içinde uydu bulmuyor. cam kenarında veya balkonda bulabilir belki. uyduya bağlanması gökyüzünün kapalı olmasına bağlı olarak biraz uzayabilir. forumda çok tecrübeli arkadaşlar var zaten ,başka bir nokta/ayrıntı varsa yazarlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 30 Aralık 2011; 17:54:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.