Şimdi Ara

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
4
Favori
61.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Next 525 aldım sonunda. Kullandığım kadarıyla fene değil güzel bir cihaz.

Bir sorum olacaktı. Şarjı bitti az önce eve gelirken.
    Araba şarjını bağladım. Çalıştırınca 5-10 saniye içinde tekrar kapandı. Bir kaç kere denedim hep aynı.
    Ekranda sol üst köşede küçük kırmızı ışık yanıyordu.
    Bu şarj olduğunu gösterir değilmi. Birde usb kablosu ile bilgisayarda şarj olur değil mi?
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheEvent

Next 525 aldım sonunda. Kullandığım kadarıyla fene değil güzel bir cihaz.

Araba şarjını bağladım. Çalıştırınca 5-10 saniye içinde tekrar kapandı. Bir kaç kere denedim hep aynı.
    Bu şarj olduğunu gösterir değilmi. Birde usb kablosu ile bilgisayarda şarj olur değil mi?
    Teşekkürler...

Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın.evet şarj esnasında kırmızı ışık yanması şarj oluyor demekk,pc de şarj edebilirsiniz.PC de şarj olurken cihaz kapalı olursa daha çabuk şarj oluyor.
  • quote:

Teşekkürler...

Hayırlı olsun sayın @TheEvent

Seyir esnasında titreşimden çakmak şarjı yerinden oynamış olabilir. 10 Sn. içinde cihaz kapanır. Araç'ta ilk çalıştırma işlemini tamamladınızsa evde pC şarjına takılıylen bir deneyin; bakalım tekrar yapacak mı?
  • Ay sonu 525 almayı düşünüyorum,ehliyeti alalı da birkaç ay oldu zaten.Sorularım şunlar:
    1-Aleti aracın tam olarak neresinde kullanıyorsunuz?
    2-Takma aparatı dışında farklı bir yönteminiz var mı?
    3-Bir de akşamları eve giderken aleti çıkartıyor musunuz,lazım oldukça mı takıyorsunuz,nedir yani?

Not:Birkaç araç içi foto koyabilir misiniz,ya da olan linkleri verebilir misiniz?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

Teşekkürler...

Seyir esnasında titreşimden çakmak şarjı yerinden oynamış olabilir. 10 Sn. içinde cihaz kapanır. Araç'ta ilk çalıştırma işlemini tamamladınızsa evde pC şarjına takılıylen bir deneyin; bakalım tekrar yapacak mı?

Merhaba. Cihazı pc ye bağladım 1-2 saat kapalı kaldı öyle. şu an açtım açılıyor sıkıntı yok. Araç şarjında sıkıntı olabilir.
    Gerçi kırmızı ışık yanıyordu şarj olduğunu gösteren. Açılması için bir miktar dolması gerekiyor belkide.

Başka bir sorum olacak. Cihazı az önce açtım.
    Ekran karanlık olmuş yol güzergahlarında ki boş alanlar simsiyah bu akşam olduğundan mı yoksa cihazda bir sorun mu var?

• Sayın @ordeniz

1- Next YE-G525 cihazımı aracımın konsoluna montaj yaptım; bu şekilde kullanıyorum.
    2- Takma aparatı derken; kendi bağlantı aparatını kullanıyorum.
    3- Akşamları araç içinde bırakıyorum; Konsol'da montaj olduğu için pek dikkat çekmeyeceğini düşünüyorum. Ancak çok işlek caddelerde par edilen araçların camları bir paket sigara için kırılıyormuş duyuyorum.

Cihaz konusunda doğru bir karar vermişsiniz; kutlar, şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletirim

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları

• quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

Teşekkürler...

Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın.evet şarj esnasında kırmızı ışık yanması şarj oluyor demekk,pc de şarj edebilirsiniz.PC de şarj olurken cihaz kapalı olursa daha çabuk şarj oluyor.

Teşekkür ederim gerçekten güzel bir cihaz tavsiyeleriniz için teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

Teşekkürler...

Merhaba. Cihazı pc ye bağladım 1-2 saat kapalı kaldı öyle. şu an açtım açılıyor sıkıntı yok. Araç şarjında sıkıntı olabilir.
    Gerçi kırmızı ışık yanıyordu şarj olduğunu gösteren. Açılması için bir miktar dolması gerekiyor belkide.

Başka bir sorum olacak. Cihazı az önce açtım.
    Ekran karanlık olmuş yol güzergahlarında ki boş alanlar simsiyah bu akşam olduğundan mı yoksa cihazda bir sorun mu var?

1- Cihazınızı 8-10 saat ilk kullanım şarjını yapın mutlaka.
    2- Cihazınız gece moduna geçmiş saat ayarı doğrultusunda. Bu otomatik gerçekleşir. Gece Modunda sadece yol izi ve uyarıları görürsünüz. Bu normal.
    3- araç çakmak yuvanızı bir oto elektrikçisine gösterin -benim başıma gelmişti- hareket esnasında şarj cihazı oynama yapabiliyor. Oto elektrikçi çoğunlukla para bile almadan ayarlıyor

Keyifli navigasyonlar.

• Ben de 4 gün önce Next YE-G 545 modelini aldım ama daha araba içinde deneme şansım olmadı. Bir ara Tekirdağ ve Kırklareli taraflarına gidince denemesini yapıcam.

Cihazın malzeme kalitesi bana göre iyi ve kaliteli geldi. Görünümü ayrıca şık duruyor. Ürünü araba içerisinde test etmediğimden dolayı ürünü simulasyon özelliği ile test ettim ama tabi bu sadece deneme amaçlı olan birşey. Araba kullanırken verdiği sonuçlar önemli.

Cihazda gideceğimiz yöne giderken bizi yönlendiren kadının sesi tam yerinde olmuş ve kulak tırmalamayıp itici gelmiyor. Ayrıca cihazın ekran kalitesi ve navigasyon görünümü şahane. Bu model de ayrıca Bluetooth özelliği var ama headset olarak Bluetooth kullandığım için gerek duyacağımı sanmıyorum açıkcası.
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 12:12:18 >
  • FM t. özelliğini kullanmak istemiyorsan sesli uyarılar cihazın kendisinden geliyor ve araba içerisinde duymaman imkansıza yakın oluyor zaten kapalı kutu içerisinde ne olsa duyarsın. :) Müziğin sesini ona göre ayarlarsan sorunda yaşamassın.
  • ilk önce ızgaraya tutturayım dedim, arabanın tasarımı yüzünden olmadı...

sonra dikiz aynasının yakınlarına takayım dikiz aynası gibi dursun dedim, nasılsa tavan yüksek diye, bu sefer de dikiz aynasından 20 cm kadar aşağı inen sensör takımı yüzünden takamadım...

sonra mecburen cama takmak zorunda kaldım,

ürün çok kalitesiz, uyduya bağlanma olarak iyi ama malzeme olarak acınası durumda, nasıl oldu bilmiyorum ama plastiği ayrıldı, buna ek olarak araç çakmak adaptörü de bozuk en ufak kablo hareketinde şarjı bırakıyor, temassızlık var...

aldığıma pişman oldum ne yazık ki...

• Ayrılan kısım neresi cihazmı ikiye ayrıldı bu kısmı anlayamadım

Memnun kalmamışsanız iade etme hakkınız vardır iade edin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Ayrılan kısım neresi cihazmı ikiye ayrıldı bu kısmı anlayamadım

Memnun kalmamışsanız iade etme hakkınız vardır iade edin.

hocam son resimde çektim, kaplama kalktı...

zaten servise gitmesi gerek araba adaptörü çalışmıyor...
  • Bir Next 545 sahibi olarak çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Sonuçta 1500 tl değerinde değil bunlar 250-300 tl civarında ve verdiğiniz parayı sonuna kadar hakeden cihazlar.
  • next 525-next 545 ve NAVİTECH QX-B513 kıyaslandığında hangisini tavsiye edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz50 -- 19 Şubat 2012; 0:52:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

next 525-next 545 ve NAVİTECH QX-B513 kıyaslandığında hangisini tavsiye edersiniz.

525 kullanıyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

next 525-next 545 ve NAVİTECH QX-B513 kıyaslandığında hangisini tavsiye edersiniz.

Ben 525'i tek geçerim 5" segmentte. Her iki cihaza sahibim, 525 bir adım önde...
  • Arkadaşlar bende bugün Next 525 sahibi oldum.

Alacak olanlara duyurulur Electroworld de 159 TL
  • Çok güzel fiata almışsınız hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.