Şimdi Ara

Next YE-GA 5720, YE-G 525 ,YE-G 545 Navigasyon Cihazları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
4
Favori
61.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten bizde arada bir nextcilerin sitesine gidip biraz bilgilenip geliyoruz ,işin ilginci vatandaş çıkmış burda diğerlerinin ne farkı var diye tuhaf suçlamalar yapıyor

neyse abiciğim uzaktan kızaran tavuğu camekandan seyreden K.Sunal gibi hissettim kendimi ,yapmayın bizimde canımız çekiyor , bi tane de ben mi alsam, iyi de para yok
  • 3-5 illegalciyle ne firmaların nede buranın işi olmaz onlara göre çan,çin,çon'dan çanta işi getir PM'lerde korsanları daya.Bu forumu bana 1 günlüğüne verseler bak böyle çapulcular kalırmı burada Adam soruyor nedir bu firmayla derdin,neyini çözmedi adam yazıyor mıy,mıy,mıy ama sonuç bişiy yok Demekki bazı firmalardan çok rahatsız olanlar var,bakın aynı yazılar Telefunken içinde ufak ufak olmaya başladı.Tabi Telefunken'deki arkadaşlarda teknik anlamda kimseyi üzmüyor,yardım ediyorlar laflarını bu 3-5 çekemiyor sonra bunları başaran ve zaten firmalar kötü oluyor.Herkes kervan'a baksın,gerisi hikaye insanların google amcaları var girer herkes yazar xxxx şikayet diye bakar sonuçlarına bu kadar basit.Orada burada markaları bilinçli karalamak onu yapanı ne hale getirir belli

Herkes işine baksın

• Fiyatlar gerçekten fena değil, alacaklara hayırlı olsun.
  • aahahahah tüm firmalara geçmiş olsun diyelim:) boşuna konuşmuyoruz burda:)
  • evet next gerçekten güzel fiat çıkartmış ben en ucuzunu 400 tl tahmin ediyordum
  • gerçekten güzel fiyatlar , next alacağımdan PX-120 cihazım satılıktır
  • Güzel fiyatlar, piyasa dengelerini alt üst edecek...
  • arkadaslar cok beklenen cıhazların sonunda fıyatları bellı olmus gayet uygun hayırlı olsun ...kesinlikle amacım polemik yaratmak degıl ama aklıma takılan su ,bu cıhazlar dıgerlerınden ayrı yerde tutuldu ve dıger marka cıhazlardan her yonuyle daha kalıtelı oldugu lanse edildı fıyat olarak 350 450 arasında oynar denıldı dıger markaların fıyat aralıgı genelde 250-300 tl arasında az yukarıda bı mesajda alıntıdır:
    Doğmayan çocuğa kaftan biçmenin alemide yok zaten,bluetooth vs. konuları piyasaya verilince zaten yazılır çizilir.Firmanın kendi temsilcisi kendi yerlerinde hep yazıyor "o kadar fiyata satmak için o kalitede çıkartmamız lazım,ama biz yapmayız" diye.Yani şunu demek istemiş,o fiyata satıpta 2-3 ay sonra bu alet neden donuyor,bu alet aldığımda hızlı bağlanıyordu şimdi 10-15 dk. uydu arıyor laflarını demekki duymak istemiyorlar

ama fıyatlar kalıesı dusuk olarak nıtelendırılen cıhazlarla aynı sevıyede bu nasıl oluyor...
  • firma pahalı satar neden pahalı fiatı düşük tutar neden ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartucan

arkadaslar cok beklenen cıhazların sonunda fıyatları bellı olmus gayet uygun hayırlı olsun ...kesinlikle amacım polemik yaratmak degıl ama aklıma takılan su ,bu cıhazlar dıgerlerınden ayrı yerde tutuldu ve dıger marka cıhazlardan her yonuyle daha kalıtelı oldugu lanse edildı fıyat olarak 350 450 arasında oynar denıldı dıger markaların fıyat aralıgı genelde 250-300 tl arasında az yukarıda bı mesajda alıntıdır:
    Doğmayan çocuğa kaftan biçmenin alemide yok zaten,bluetooth vs. konuları piyasaya verilince zaten yazılır çizilir.Firmanın kendi temsilcisi kendi yerlerinde hep yazıyor "o kadar fiyata satmak için o kalitede çıkartmamız lazım,ama biz yapmayız" diye.Yani şunu demek istemiş,o fiyata satıpta 2-3 ay sonra bu alet neden donuyor,bu alet aldığımda hızlı bağlanıyordu şimdi 10-15 dk. uydu arıyor laflarını demekki duymak istemiyorlar

ama fıyatlar kalıesı dusuk olarak nıtelendırılen cıhazlarla aynı sevıyede bu nasıl oluyor...

Kimbilir kaç tane sipariş edildi Duymak istemedikleri bir şeyi bağıra bağıra yazmazlar herhalde

Buradada var satışhttp://www.nextburada.com/default.asp?git=7&kategori=28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 15 Haziran 2011; 18:24:56 >

• Birkaç gün içinde yorumları okumaya başlarız. Benim merak ettiğim konu şu oldu en başta, 545 cihazın sahip olduğu 800x480 ekran enerji tüketimini ne oranda etkileyecek. 525 modele oranla şarjı ne kadar gidecek?
  • Kendi sitelerinde bu konuda çalışma yapmışlar 800x480 çözünürlükte olanı tam şarjlı şekilde 2 saat gittiği belirtilmiş. BURADAN bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Kendi sitelerinde bu konuda çalışma yapmışlar 800x480 çözünürlükte olanı tam şarjlı şekilde 2 saat gittiği belirtilmiş. BURADAN bakabilirsiniz.

En azından HD diye duyurulan bir markanın modeli 40dk gidiyordu galiba ,yani ondan çok fazla gayet normal bir süre

• Sitede satışa çıkmış fakat 2 farklı fiat var aynı model için.. fark nedir ?
  • 525 fiatıymış o..

545 sipariş geçtim bakalım :)
  • hayırlı olsun paylaşımları bekliyoruz
  • bende dayanamıyorum next 828 sahibiyim, annemlerde de ondan var. bitane de bundan alalım bakalım:)
  • ben 545 aldım bakalım gelsin paylaşırım burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

ben 545 aldım bakalım gelsin paylaşırım burada

Hayırlı olsun, bir 545 de ben alayım yorumlara göre.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.