Şimdi Ara

Nextgenden ne umdunuz,ne buldunuz??? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hafif caponumsumu oldun nedir
  • online her nekadar oynamasam da, PC den aldığım zevkin bir kaç katı olarak tahmin edebiliyorum
    ama grafik ön planda oluyor genelde. ve hala tatmin olmuş değilim. yeni sistemler farkındaysanız splitscreen oyun modunu neredeyse destekleyemiyor. güçleri yetmiyor. kardeşimle, arkadaşımla evde oyun oynayamadıktan sonra pek te sarmıyor aşıkçası. 4 control pad desteği var, ama daha oyunu yok.

bir sonraki konsol sürümlerinden en çok beklentim bu. aslında grafikleri saymazsak next gen olarak nintendo wii den başkasını tanımam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Ben birşey beklemiyordum yeni nesilden. O yüzden karşılamasına da gerek kalmadı birşeyi. Mis gibi oynuyorum oyunları.

Birşey eklemek istiyorum. Özellikle SONY_55 ve evren için. Hemen her fırsat bulunduğunda GT resimlerini foruma eklemekten vazgeçmenizi rica ediyorum. Yoksa sileceğim çünkü bundan sonra. Ne alaka. Her fırsatta aynı resimleri koyup konuyu aynı yere getirip duruyorsunuz. Yapmayın.

E hocam o zaman sorma sil.Bize niye soruyon ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Ben birşey beklemiyordum yeni nesilden. O yüzden karşılamasına da gerek kalmadı birşeyi. Mis gibi oynuyorum oyunları.

Birşey eklemek istiyorum. Özellikle SONY_55 ve evren için. Hemen her fırsat bulunduğunda GT resimlerini foruma eklemekten vazgeçmenizi rica ediyorum. Yoksa sileceğim çünkü bundan sonra. Ne alaka. Her fırsatta aynı resimleri koyup konuyu aynı yere getirip duruyorsunuz. Yapmayın.

E hocam o zaman sorma sil.Bize niye soruyon ki?

Sormamış, bundan sonra biraz daha dikkatli ol diye rica etmiş sony ok mi

• quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Ben GEARS OF WAR'dan daha fazlasını beklemiyordum çünkü yaklaşabilen bir oyun bile olmamıştı ona.
    Açıkçası o kadar oyun oynadım ve ziyaadesiyle tatmin oldum.
    Çünkü 2006 ocak ayından, 5 ocak 2007 tarihine(306 aldığım gün) kadar hiç oyun oynaamdım çünkü ps2 iğrenç gelmeye başlamıştı.
    FNR3 ve GOW ile açılış yapınca; Tekrar oyun oynayabileceğim için çok sevinmiştim
    Demek GOW'dan daah fazlasını bekleyenler var aramızda hey allah'ım

Valla zamanında GOW büyük bir etki bırakmış, benzeri altenatif oyun olmayışından çok tutulmuş olabilir ama nedense bana çamur gibi bir oyun şekli ile hitab ediyor.
    Bana göre çok çok övülen Geow berbat bir oyun.

(Geow'un grafiklerine, o birden değişen kamera açılarına lafım yok, amma atmosfer bana göre traş bir oyun, taki silahlardan tutunda konusuna kadar. Ha Resistance FAM ha Geow bana göre böyle zevkler ve renkler farklıç

Nextgen olarak diğer arkadaşların dediği gibi GT5 ve Uncharted grafik olarak istediğimi verebilen oyunlar.
    Hadi bunlar bir yana, Crysis çıkmamış, Aylar önce nete düşen O Ormanda geçen videoların fos olduğunu gördükten sonra Nextgen de tek umudum PS3e çıkacak oyunlarda.

Ben şimdi FF13 bekliyorum, MGS4 , birde quantic drea sin yeni oyununu.

quote:

Sorulduğunda arkadaş nextgen i ancak böyle Tarif edebiliyor olamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 11 Mart 2008; 11:47:39 >

• Tamam silinsin eklemiyorum gt5 mt5 bundan sonra..

1-Küfür mü ettim? HAYIR
    2-Birine hakaret mi ettim? HAYIR
    3-Sırf ortalığı bulandırmak için proveke edici mesajlar mı attım? HAYIR
    4-Bu resimler yüzünden tartışma mı çıktı? HAYIR
    5-Verdiğim resimler başlığa aykırı mı? HAYIR
    O zaman sorun nedir?
    Ben orda evren arkadaşımızın verdiği resime alıntı yaparak sadece şu yorumu yaptım ( Üstdeki resim kadar olmasada 16 aracı çok rahat kaldırabiliyor.GT6 da daha fazlasını bekleyebiliriz.Özellikle çevre de.... )
    Şimdi soruyorum size bu yorumda ne yanlışlık varmış...
    KONU BAŞLIĞI AÇIK VE SEÇİK..
    Nextgenden ne umdunuz,ne buldunuz???
    GT5 i buldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 11 Mart 2008; 12:06:00 >
  • XBOX360'dan ve Wii'den umduğumu buldum ama PS3'den umduğumu bulamadım ama zamanla PS3'de atağa geçicektir.

En önemlisi artık bütün konsollarda (PS3'de yine sorunlu) yerine oturmuş online sistemi var artık ve hayatımın bir parçası olan online oyun oynama açısından next-gen konsollarda umduğumu fazlasıyla buldum.
  • Hiç ONLİNE aramadığım halde inanılmaz derece tatmin oldum.
    102 ekran SAMSUNG ile, bayıldığım oyunları 2. defa 3 misli daha kaliteli olarak bitirmek apayrı olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Hiç ONLİNE aramadığım halde inanılmaz derece tatmin oldum.
    102 ekran SAMSUNG ile, bayıldığım oyunları 2. defa 3 misli daha kaliteli olarak bitirmek apayrı olacak

102 samsung un modeli nedir dostum,hayırlı olsun bu arada

• Şahsen bütün oyunların 60FPS olmasını hayal etmiştim. Fakat hala çoğu 30FPS ve frame rate sorunları baş gösteriyor.
  • Ps1 zamanında ara videolara bakar ve sanırım ps2 de bu grafikleri göreceğiz derdim(özellikle FF videoları)
    sonra ps2 geldi ondada o görüntüyü bulamayınca sanırım ps3 te ve 360 da göreceğiz dedim,şimdi bu konsollar var ama hala FF ara videosundaki grafiği yakalayamadı nextgenve 007 ninde dediği gibi 60 fps
    olması gerekirken oyunlar hala 30 larda seyrediyor

Edit: Sanırım FF ara videolarını ps4 te oynayabileceğiz.
  • radeon9800 lük bir pc den kalkıp, xbox360 a geçince benim ihtiyaçlarımı her türlü karşıladığını düşünüyorum nextgeninher oyunun multi oynanmasıda işin cilası
  • Ben x360 ve ps3 ten grafik olarak çok şey beklemiyorum oyunda zevk olsun yeterli.Gow2 nin ara videolarındaki gibi bir god of war 3 oynamak istiyorum.

Sizce gow3 te bu kadar ektileyici grafik olacakmı, ben hiç düşünemiyorum bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Ben x360 ve ps3 ten grafik olarak çok şey beklemiyorum oyunda zevk olsun yeterli.Gow2 nin ara videolarındaki gibi bir god of war 3 oynamak istiyorum.

Gow3 süper ötesi olacak herşeyiyle,bu oyun için imzamı atarım
    Ve bana ps3 aldıracak tek oyundur kendileri

• Bu arada 2x1080p de 120 fps ve tüm oyunlarda 1080p yi standart bekliyordum, ama nasip değilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Grafikten öte (bunu bol bol bulduk zaten), fizik konusunda çok iyi şeyler oldu..
    Ayrıca LIVE sayesinde bu yaşıma kadar tatmadığım kadar güzel oyun tecrübeleri tattım..Benki araba yarışı zerre sevmeyen biri, PGR3 de arkadaşlarla yaptıgımız muhabbetin, yarışların tadını daha önce hiçbiryerde bulmadım
    COD2,4 maçları, Gears of War maçları, HALO maçları vs vs...
    Grafik bunların yanında ikinci planda kalıyor. Zerre önemi kalmıyor hatta...LIVE derim başka birşey demem...Nextgen in en güzel özelliği..Ve tabii tamamen online, entegre bir arayüz..Devamlı saglanan materyaller, bilgiler, videolar, demolar vs vs...

Uzun lafın kısası, bu jenerasyonda en nextgen olay LIVE dır..Gerisi teferruat kalıyor

Live ilk xbox'dan beri vardı zaten. o sayılmaz :p

• quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Ben x360 ve ps3 ten grafik olarak çok şey beklemiyorum oyunda zevk olsun yeterli.Gow2 nin ara videolarındaki gibi bir god of war 3 oynamak istiyorum.

Gow3 süper ötesi olacak herşeyiyle,bu oyun için imzamı atarım
    Ve bana ps3 aldıracak tek oyundur kendileri

ama MGS4 ile GT 5 i unutmayalım PS aldıracak oyunların en başlarında geliyorlar, hatta konsol özdeşleştiler, ve PS3 gerçek gücünü görecez bakalım bize nasıl bi şov hazırlamışlar

Bide kaşe yeter imzaya gerek yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

quote:

Orjinalden alıntı: evren87speed

ılk oyunlardan oladugu ıcın motorstorm da gosterılenlerın tamamen aynısı cıkmadı.. umdugumu fazlasıyla buldum gt5 den ooooooooooooooofffffffffffffffff daha gt6 var onunda bu sekılde olma ıhtımalı cooook yuksek...

böyle bir grafik gerçekten süper ama bu kadar kalabalık ve bu kaadar iyi grafikler bence hiçbir konsol kaldıramaz. PS3 işlemci bakımından kaldırsada GPUsu kaldırmaz. Muhtemelen...

bilgisayar gibi düşünmeyelim çünkü gpu tam anlamıyla cell ile birlikte çelışıyor
    rsx,cell ile birlikte çalışınca performansını iki katına çıkarıyor.ps3 dışında bilgisayarlar işlemciyle bu kadar performanslarını yukarı çekemezker.daha ps3 için tek başına çalışan birşey değil gpu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Bu arada 2x1080p de 120 fps ve tüm oyunlarda 1080p yi standart bekliyordum, ama nasip değilmiş

Sen resmen ps4'ü tarif etmişsin
  • gulerek baslıyorum kı kızdıgım sanılmasın... anlamıyorum... nıye gt5 dıyınce kızıyorsunuz... sonynınde dedıgın gıbı kotu hıcbır sey yazmadık..VE BASLIK BELLİ YOKSA GOZLERIMMI BOZULDU YANLIS MI OKUYORUM... hicbirimiz hıcbır bolume gt5 gt5 super mukemmel dıye konu acmadık ... ustelık gt5 topıgınde bıle kımseye satasmadan koydugumuz resımler yazdıgımız yazılar.. cogu zaman sılındı.... (yine silinecek) sılımndıgınıde anlamıyorum.. sedece cevap verıyoruz... yasaklı mı bu oyun ocümü tu kaka mı.. . sorulan soruya cevp verıyoruz.. baska hıcbır amacımız yok....

gt5

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.